| poezi kushtuar antareve te forumit | |
|
+18Shpirti-pist LaLuC-I saturno Child In Time maria gracia fefe_ doni Blue Paradise Darkangel hot_spicy vdekja_eshte_mundesia Mrs.perfect rapper_girl Soldier Of Fortune Child Of Darkness Lacuna_Coil Mars angel boy 22 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| |
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| |
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 9:41 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- Darkangel shkruajti:
- PER ANGEL BOY
Sa piva nji RedBull Dhe me erdhi frymzimi tbaja 1 poezi re burr.
po ckemi si je? ca ban si ja kalon? tkam pa sot ne ballkon duke kercy naplon. hajde cuna marshalla mduket se ke ra nsevda.
cun i urt e di qe sje se je Tirans venali rremujaxhi ne kulm po aman qefli
vaj me det nena qe te ka ba se me cupat ke gjet bela.
un me kaq mbarova per ty miku im poezin te kushtova hahaha lale papam... ca gjona i ke gjet tamam hahaha fiks per gysin kjo mir qe e pranon dhe vet qe ca jane tverteta hahaha | |
|
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 9:48 pm | |
| per enean prap kjo haha
dhe enea esht cun flori merre me mend mo Elbasanlli pin red bull e pin raki, bon nga icik gjullurdi por ska gjo atij i falet te na rroje enea sa malet.........
hajt per hajer qofte haha | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 9:49 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- per enean prap kjo haha
dhe enea esht cun flori merre me mend mo Elbasanlli pin red bull e pin raki, bon nga icik gjullurdi por ska gjo atij i falet te na rroje enea sa malet.........
hajt per hajer qofte haha hahahahha o zot ca poeti qe kemi :P haha | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:07 pm | |
| per denaden kjoooooooo
Jane ca tema me prezantime, ku denada ka pretendime. Nuk le njeri pa kundershtime, aty do fakte e jo mendime!
Cdo anetar i ri qe vjen, pa i ber cdo pyetje se len; prezantohu dhe nje here i thote se do me te njoft mire kjo bote!
na kujtohet kur vinte shpesh ne chat, asnjeri s'e linte rehat; lodheshe ndonjeher me ne por ama manget asgje ste le
denad vazhdo keshtu sic je se perpara jeten e ke; Ke per te arritur gjithcka do ta bera poezin prandaj tani ik e meso ......ahhahahahahahaa | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:12 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- per denaden kjoooooooo
Jane ca tema me prezantime, ku denada ka pretendime. Nuk le njeri pa kundershtime, aty do fakte e jo mendime!
Cdo anetar i ri qe vjen, pa i ber cdo pyetje se len; prezantohu dhe nje here i thote se do me te njoft mire kjo bote!
na kujtohet kur vinte shpesh ne chat, asnjeri s'e linte rehat; lodheshe ndonjeher me ne por ama manget asgje ste le
denad vazhdo keshtu sic je se perpara jeten e ke; Ke per te arritur gjithcka do ta bera poezin prandaj tani ik e meso ......ahhahahahahahaa hahahahaha o i poooshter, sa papam ka dal :D thnx sh thnx :D uh sa kam qesh haha | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:13 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:25 pm | |
| sa poezi te buuukuuuraaa. sinqerisht jam krenare qe kam shok me talent ahahah tani po qet burra dhe gra tmira,na beni poezi tgjithve ju... | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:29 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:33 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:34 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:39 pm | |
| kjo strofa vogel eshte vetem per xhenin..e kam lidhur me ate presorin qe i kishte ven 9 haha ne kimi a fizik sme kujtohet
asnjeher sti ka ndar syt por cdo here te ka vlersuar, kesaj here 9-te ke marr ti mbase ke per tu permisuar! ..pucc | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 10:44 pm | |
| hahaahahahaha o ergys mke shkri gazit. shum flm per poezin.shum e byukur | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:13 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- per shefin prap./.....se duhet me i bo poezi atit se eshte shef hahahha
ja dhe shefi eshte bo poet ku frymezohet e di vet don me bo edhe humor don me ul gjakrat me zor me bobat e tjere ka bo debat dhe kan bo sherr madje ne chat m'duket se i kan heq accessin shefi se duron dot me stresin ne forum ben poezi qe te fitoj prape dashni..hahahhahha hallall! | |
|
| |
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:40 pm | |
| x laqunen Kam sh koh qe te njof 1her stkamprek me dor 1her ste kam bertit 1her skam dal me ty me shetit Un jam larg ne kurbet ti ala ne atdhe mezi pres qe te vi ty te te shkatrroj shpin ja te presim dhe ca dit do te vim ne shqipri ne el un do vi vec per ty shpirti im :gaga: nfakt nk esh dhe aq e bukur se sa e sajova por do bej te tj |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:46 pm | |
| ska gje o sam se ne te kemi gjan. cik mistrece cup te kemi kur tvish ne el do kalojm nga veni . ah kurbeti ah kurbeti na ndau qe kur dolem nga materniteti. nga marsi do te shikojm dhe hunden do ferkojm se ja ba goc flori lum nana qe tka nshpi thot me menje si se bera dhe nje ne pleqni | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:48 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:48 pm | |
| eh me ene eh me ti jeta me esht q* ca te bej 1 dit do vdes po jo pa te deh
:D x darkangel :D |
|
| |
| |
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:52 pm | |
| bad boy
kurr sje lodh tu me pajtu kur un zihem gur me gur
kurr sje lodh tu me knoq kur un vec derdhja lot
nuk ka rob qe nga un te te largoj dhe per ket gje un luftoj
je drita e syve tmi dhe degjimi i veshve tmi
je gjithcka qe kam dash je dhe shoku ngusht i 1
tdhshshshs :D dhe rrofsh per tgjitha |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:56 pm | |
| - Darkangel shkruajti:
- per angel boy
ANGEL BOY CUN I ZOTI MORI LOPEN E KULLOTI I DHA UJ POR LOPA SPIU NGRIPI BOSHTIN DHE E ........... MOS NA U MERZIT LALE STE SHOK JEMI
:gaga: :gaga: :gaga: :gaga: :gaga: loooooool haha | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Wed Jan 07, 2009 4:57 pm | |
| - S.A.M shkruajti:
- bad boy
kurr sje lodh tu me pajtu kur un zihem gur me gur
kurr sje lodh tu me knoq kur un vec derdhja lot
nuk ka rob qe nga un te te largoj dhe per ket gje un luftoj
je drita e syve tmi dhe degjimi i veshve tmi
je gjithcka qe kam dash je dhe shoku ngusht i 1
tdhshshshs :D dhe rrofsh per tgjitha sa buuuuuuukuuur :D | |
|
| |
Sponsored content