| poezi kushtuar antareve te forumit | |
|
+18Shpirti-pist LaLuC-I saturno Child In Time maria gracia fefe_ doni Blue Paradise Darkangel hot_spicy vdekja_eshte_mundesia Mrs.perfect rapper_girl Soldier Of Fortune Child Of Darkness Lacuna_Coil Mars angel boy 22 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 5:50 pm | |
| tani bera dhe nje une por me falni se sma shkrep shum per kto pune,por e provova dhe une njeher te bej poezi.
per rappergirl
dendi, dendi goc e urte ka nje ze shume te bute sa her flas me ate i marr punet me shum nge Eshte simpatike, lozonjare shoqe mire dhe valltare Kur ke nje problem ajo te degjon kur je e merzitur ajo te gezon. rrepiste si denada nuk ben tjeter nana.
kaq mundesha une,sorry po sju pelqeu. | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 5:52 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- tani bera dhe nje une por me falni se sma shkrep shum per kto pune,por e provova dhe une njeher te bej poezi.
per rappergirl
dendi, dendi goc e urte ka nje ze shume te bute sa her flas me ate i marr punet me shum nge Eshte simpatike, lozonjare shoqe mire dhe valltare Kur ke nje problem ajo te degjon kur je e merzitur ajo te gezon. rrepiste si denada nuk ben tjeter nana.
kaq mundesha une,sorry po sju pelqeu. mire e ke mi...bukurrr....se eshte fillimi akoma..do ja marresh doren dhe ti | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 5:55 pm | |
| hihihi e dija qe do thoje kshu. | |
|
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 5:56 pm | |
- tani bera dhe nje une por me falni se sma shkrep shum per kto pune,por e provova dhe une njeher te bej poezi.
per rappergirl
kaq mundesha une,sorry po sju pelqeu. kunderpergjigje e ksaj Obobo ca paske thon..... sa e pa turp qe paska qon..... xheni puntore do akullore.... qe te eci ne malore...... a nga qefi o nga sikleti.... xhenit i paska hyp lezeti.... po rri mi xhen mos u merr me denaden se ajo ka qejf vec sallaten.. vec sallaten dhe akolloren obobobob ajo do me te mor dhe dashnoren hahahaha | |
|
| |
| |
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 6:01 pm | |
| ja dhe xheni xheni shkret me thot mu i paturp je vet Mua vetem me behet qefi kur ty te hyp sikleti Sexy, Sexy se qenke bo merak Edhe ty po te benka zemra tak tak Mbase edhe ti je dashuruar Kshtu si mua ke per te perfunduar.. me dashni e me hurma une te dua ti mos qa ahahhaha | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 6:15 pm | |
| hmm ta thash dhe ne msn ka ca pjese icik koti por shum flm se ti sje poet apo jo?? te puuuccc | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 6:45 pm | |
per rappergirl
kaq mundesha une,sorry po sju pelqeu. po sme pelqeu?? ceshte ky llaf moj? rrrooooooooooooooooofsh shuuuuuuuum shuuuuuuuuum flm zemer sinqerisht je goc shuum e mir me pelqen vertet shuuum tkam shshshshhshxhaaan tputh foort dhe rrofsh edhe iher | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 6:46 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
per rappergirl
kaq mundesha une,sorry po sju pelqeu. kunderpergjigje e ksaj
Obobo ca paske thon..... sa e pa turp qe paska qon..... xheni puntore do akullore.... qe te eci ne malore...... a nga qefi o nga sikleti.... xhenit i paska hyp lezeti.... po rri mi xhen mos u merr me denaden se ajo ka qejf vec sallaten.. vec sallaten dhe akolloren obobobob ajo do me te mor dhe dashnoren hahahaha ore ti, ca ke shkrujt kshu per mua re do te te vrraaassss kur tete takoj | |
|
| |
Mrs.perfect Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2450 Mosha : 30 Vendndodhja : ELBASAN Piket : 431 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 7:11 pm | |
| o lacun o moj qelbesin qe per mua ske meshir sa te lutem tme besh hartimin sa e degjon dhe xhaxhi kujtimi (kujtimi eshte komshiu) me bertet dhe me urdheron me zerin tend ti me tmerron | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Mrs.perfect Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2450 Mosha : 30 Vendndodhja : ELBASAN Piket : 431 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 9:44 pm | |
| he mi te pelqeu???????????? | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 9:45 pm | |
| per melin dy sy me moren ne qaf ne qaf i mora dy sy un isha per ty ti ishe per mu :D:D:D jam i madh fare | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| |
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 9:47 pm | |
| | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 3:52 pm | |
| Poezia e meposhtme eshte per Mars. E kam bere sot ne oren e fizikes, bashke me free spirit. Faktikisht Free Spirit dy vargje shkroi po nejse... Titullohet "Me rop shpie"!
-Me rop shpie!-
Elda shoqja jone Me rop shpie je kampion Kur ti me thua "o eri pse nuk flet" Sedren shume goce ma vret Une kam hall mos te shqetesoj Se dy fjale te ngrohta kur te duash per ty i ligjeroj Je e forte dhe egersire Por vetem me nje buzeqeshje behesh e mire Po behet nje vit qe kur te takova U kujtofte ai forum shkolle qe krijova Kur ne msn kemi folur Foton qe me tregove nuk ta kam njohur Pastaj foton e nderrove Dhe menjehre mua mu kujtove Kur per here te pare te kam takuar Doren lehte ta kam shtrenguar Ishe me Bojanen, shoqen e vjeter Si ajo nuk gjendet tjeter Pastaj 2008 bashke e kemi kaluar Shume momente kemi festuar 2009 bashke e filluam Me rop shpi sa gezuam Edhe zyshat emrin "Grupi" na e kane vene Nuk dihet se kush ja ka thene Fundja kujt po i intereson? Kjo llafe famen na larton tani me duhet ta mbyll se fizika mbaroi Po me pa zysha e matematikes me pushkatoi. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 4:01 pm | |
| Aaaa me rob shpie sa e bukur! :D Sh sh flm! Do te sygjeroja nje gje per te nje varg po do ta them ne shkolle! Sh flm te dy! | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 4:03 pm | |
| ma dergo me pm sygjerimin | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 4:22 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- Poezia e meposhtme eshte per Mars. E kam bere sot ne oren e fizikes, bashke me free spirit. Faktikisht Free Spirit dy vargje shkroi po nejse... Titullohet "Me rop shpie"!
-Me rop shpie!-
Elda shoqja jone Me rop shpie je kampion Kur ti me thua "o eri pse nuk flet" Sedren shume goce ma vret Une kam hall mos te shqetesoj Se dy fjale te ngrohta kur te duash per ty i ligjeroj Je e forte dhe egersire Por vetem me nje buzeqeshje behesh e mire Po behet nje vit qe kur te takova U kujtofte ai forum shkolle qe krijova Kur ne msn kemi folur Foton qe me tregove nuk ta kam njohur Pastaj foton e nderrove Dhe menjehre mua mu kujtove Kur per here te pare te kam takuar Doren lehte ta kam shtrenguar Ishe me Bojanen, shoqen e vjeter Si ajo nuk gjendet tjeter Pastaj 2008 bashke e kemi kaluar Shume momente kemi festuar 2009 bashke e filluam Me rop shpi sa gezuam Edhe zyshat emrin "Grupi" na e kane vene Nuk dihet se kush ja ka thene Fundja kujt po i intereson? Kjo llafe famen na larton tani me duhet ta mbyll se fizika mbaroi Po me pa zysha e matematikes me pushkatoi. aaaaaaaaaa sa e bukur. uueee ve bast qe titullin ja ka ven cafka. shuum e bukur sinqerisht.\thuj megit tme bej dhe mua oren e biologjis | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 4:24 pm | |
| | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 4:55 pm | |
| E skishte ca titulli tj te vinte se me ket shprehje me identifikon ky mua tani | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 5:12 pm | |
| per mikun tim enean kjo
o enea o elbasanlli spi gje tjeter veē raki pi raki e pi konjak n'trupin tat nuk ka me gjak nuk ka gjak po ka alkol ven skedina e llotogol ven skedina ti per romen humb, e nis me sha valbonen sa here per romen do vesh gjithmone do fitosh nje lesh.. | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 5:24 pm | |
| per shefin prap./.....se duhet me i bo poezi atit se eshte shef hahahha
ja dhe shefi eshte bo poet ku frymezohet e di vet don me bo edhe humor don me ul gjakrat me zor me bobat e tjere ka bo debat dhe kan bo sherr madje ne chat m'duket se i kan heq accessin shefi se duron dot me stresin ne forum ben poezi qe te fitoj prape dashni..hahahhahha | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 5:26 pm | |
| huhuhuhuhuhuhuhhhahhhahahahahahahah BRAVOOOOOO GYSOOOO. ERI E KA QAR POEZIN PER TY. | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Tue Jan 06, 2009 6:00 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit | |
| |
|
| |
| poezi kushtuar antareve te forumit | |
|