doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: poezi humoristike Wed Jan 07, 2009 8:28 pm | |
| ketu mund te shkruni poezi per humor une kam bo nji: zemra ime gur zemra jote llac dashuria jon si pallat peskac.... | |
|
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: poezi humoristike Wed Jan 07, 2009 9:05 pm | |
| | |
|
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: poezi humoristike Wed Jan 07, 2009 10:39 pm | |
| zotin komshi sdu ta shof me fare se gjithditen flet per pare por ka cunin simpatik du ta bej per vete dhe pik ja futa dhe une nje kot,meqe shquhem per poezi tbukra fort | |
|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: poezi humoristike Tue Jan 27, 2009 11:06 pm | |
| Do te shkoj un ne Shqipri Do dal rrugve me pi raki Do te shkoj ne spital Do ti them zemra mo bo per mall Dhe kur tdal prap me pi Do shkoj tvjell mu ne shpi E di qe do lej nam Po jeta per qef o bo vallaj Kshu si un boni ju Boni qef muj per muj Robt le tfolin ca te dun Jena trima ne se rrujm Kena lin ne per SEVDA :gaga: Beje qefin mashalla :D |
|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: poezi humoristike Tue Jan 27, 2009 11:13 pm | |
| Nuk e di pse kur te pash ma rrembeve zemren per nje cast thjesht mendova qe ti je ai je ai qe du me bo fmi
du tkem pran un cdo cast te bjm qef tak e tak
du te puth un ne gush sa her qe ti te hudhsh parfum
du te prek kur tjesh i lam se er tmir e di qe do mash
du te te shaj se skam ca me bo thjesht kohen se kaloj dot
du tjem vec me ty e vec me ty se jeta ime srro pa ty
zemra ime gjak pikon veshi im pa ty sdegjon hunda ime pa ty snuhat syt e mi derdhin lot pernat
mos me bej te vuj me shum se jam goc qe sfal shum thjesht i buzqeshje ma jep ene ik shko shperthe
kurr hajde me mkerku se jeten ma ke shkatrru kam vujt un plot per ty tashi ta dish me mu ske pun |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: poezi humoristike | |
| |
|