| Poezi dashurie. | |
|
+19doni Lacuna_Coil kitty elbasanlli-puro the doctor 2000 hot_spicy aurel_m131 odise dj jero Realkatil Blue Paradise RioT ana vdekja_eshte_mundesia fefe_ Assy Enny-Art Darkangel Soldier Of Fortune 23 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 2:56 pm | |
| Shkruani ndonje poezi dashurie. | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:05 pm | |
| Perse me kujton, tek mendja jote jam gjithmone? Perse, perderisa je shume larg, deshiron te me kesh prane?
Perse vendose qe te ikje dhe si nje send te pavlershem me braktise, e tani kerkon te jemi si me pare.
Gjithmone me thua, te mos ndryshohem, te jem ai qe isha me pare, po ca kujton se une jam, nje robot pa ndjenja e pa gjak?
Jam dhe une si gjithe te tjeret, nje njeri i parendesishem, qe ti e hodhe si nje leter, si te mos isha i leverdisshem.
Ti as falje s'meriton, se ke bere shume gabime, por prape pretendon qe une mos te ndryshoj, si skllavi yt gjithmone do jetoj?
Lamtumire po te them, me mos eja ne kete vend, sepse sjell rrezik dhe mekat,te lutem me mos me bezdis, por me le rehat.
Mjaft te durova, ty dhe lojrat e tua, ti je dinake, dhe njekohesisht shume e zgjuar, i ben veprimet me paramendim, cdo hap i yti e ka nje synim, ndersa une qendroj i heshtur, naiv dhe i shkrete, por tani nuk jam ai qe isha, e ke kuptuar dhe vete.
Nje parandjenje te flet per ndryshimin tim dhe ti perpiqesh te me lajmerosh, por dije e dashur, se tani eshte shume vone, jemi shume te vegjel ne kete bote, pra po te them LAMTUMIRE, se MIRUPAFSHIM s'te them dot! | |
|
| |
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:06 pm | |
| Shko se dikush tjeter po te pret Shko se nje zemer tjeter te therret Shko e me le vetem te vuaj ... Shko sepse Zoti keshtu e paska shkruar Shko e me le vetem te qaj Shko sepse ti nuk ke faj ... Shko e buzeqeshi dikuj tjeter Une do te rri ketu te digjem e te tretem Shko se e tille eshte kjo bote Shko e mos derdh asnje lot... Shko e prape me duaj Shko por lamtumire mos me thuaj .... | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:06 pm | |
| Perseri ne vetmi Per ty i shkrova gjithe keto poezi Sepse mendja tek ty me rri Sa here emrin tend une kujtoj Nje buzeqeshje e dhuroj
Asnje nate gjumi nuk me ze Mendoj perse jam e tille Perse nuk mundem te fle Arsyea eshte nuk te kam thene "Naten e mire"
Une cdo nate peshperis Naten e mire shpirt Gjume te embel Zoti te bekofte Edhe ne mengjes te gezuar te te zgjofte
Drita e diellit kur shkelqen Dashurine time per ty e perciell Por tani as vete se di Ne c'menyre te sillem me ty
Fjalet e tua Nuk i dua Sepse ato Nuk jane per mua | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:07 pm | |
| Sa t'kam dashur, s'me besoje Ti dashnine s'ma vlersoje Sot me lutesh e pendohesh Te kam xhan dhe te dua Veē me ty du me jetua | |
|
| |
Enny-Art Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:07 pm | |
| une e adhuroj letersine,dhe e kam marre seriozisht,pra edhe shkruaj.spara me pelqen ti shkruaj ne internet,por do e shkruaj nje ketu per forumin e ri!!!
"SONTE QIELLI SME JEP VEGIME, NGJAN SI LETER E ZEZE PA JETE, SA QE PA MUNDIM MUND TA KEPUS.. TA PALOS E TA MBAJ NE XHEP...
SONTE AS HENA SME SHEH SI BINJAKE, ESHTE GATI PER TE QENE E PLOTE, JAM UNE AJO QE NDIHEM GJYSMAKE... SONTE..KU LARG MEJE TI YJET NUMERON...
SONTE DICKA MES PEMEVE KERCITI, SISHTE KENGA E NDONJE SHPENDI MBREMJESOR, ISHTE DICKA E THELL SA SHPIRIT, SONTE...KTE NATE QE TI MUNGON... | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:08 pm | |
| Here pas here ti leshoja syte se ne zemren time kishte lindur nje dashturi e re, nje dashurin e re kishte berthamosur si nje fryt, sic po rritej sa here qe ishe afer, sic po te dashuroj hala dhe nga largesia, nga ky siklet jam bere si femija, Si nje femije qe e do gjith boten per vete une pa ty jam si nje e shkrete. Hajde pra dhe me rri afer, hajde tani mos mu largo, se nje pasion si ky se gjen kudo. | |
|
| |
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:09 pm | |
| O DARK ANGEL kush e ka shkruar kte poezin e fundit? | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:12 pm | |
| eshte nje goc se besoj se do ta njohesh te tiranalive | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:14 pm | |
| | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 3:22 pm | |
| - Enny-Art shkruajti:
- une e adhuroj letersine,dhe e kam marre seriozisht,pra edhe shkruaj.spara me pelqen ti shkruaj ne internet,por do e shkruaj nje ketu per forumin e ri!!!
"SONTE QIELLI SME JEP VEGIME, NGJAN SI LETER E ZEZE PA JETE, SA QE PA MUNDIM MUND TA KEPUS.. TA PALOS E TA MBAJ NE XHEP...
SONTE AS HENA SME SHEH SI BINJAKE, ESHTE GATI PER TE QENE E PLOTE, JAM UNE AJO QE NDIHEM GJYSMAKE... SONTE..KU LARG MEJE TI YJET NUMERON...
SONTE DICKA MES PEMEVE KERCITI, SISHTE KENGA E NDONJE SHPENDI MBREMJESOR, ISHTE DICKA E THELL SA SHPIRIT, SONTE...KTE NATE QE TI MUNGON... Nese jane te gjitha te ketij niveli, ben mire te mos i shperndash, por mblidhi, mbaji aty, dhe nese nje dite ke mundesine botoji ne nje liber. | |
|
| |
Assy Adoleshent
Numri i postimeve : 51 Mosha : 32 Vendndodhja : Hene Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 5:43 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- Enny-Art shkruajti:
- une e adhuroj letersine,dhe e kam marre seriozisht,pra edhe shkruaj.spara me pelqen ti shkruaj ne internet,por do e shkruaj nje ketu per forumin e ri!!!
SONTE DICKA MES PEMEVE KERCITI, SISHTE KENGA E NDONJE SHPENDI MBREMJESOR, ISHTE DICKA E THELL SA SHPIRIT, SONTE...KTE NATE QE TI MUNGON... Nese jane te gjitha te ketij niveli, ben mire te mos i shperndash, por mblidhi, mbaji aty, dhe nese nje dite ke mundesine botoji ne nje liber. Ta siguroj une qe nuk jane te gjitha te ketij niveli....jane shuuuuuume me lart!!! Nese vetem nje dite mban ne duar nje nga 3 a 4 blloqet e mbushura plot te Ennyt te nesermen do zgjohesh i tjetersuar.... | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Thu Jul 24, 2008 5:56 pm | |
| ja 2 texte te enit jan ber dhe kenge haha | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Jul 25, 2008 7:48 pm | |
| Nė gjum kur tė bish derėn mos e mbyll, vi e t'puthi un pėr naten e mir
Nė krevat kur tė jesh dhe te shkon mendja pėr mua atėher shko nė skaj dhe lė vend pėr mua | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Jul 25, 2008 7:49 pm | |
| Kur tė dashurosh dikė mos e dashuro ashtu sic tė dashurova unė ty...Dhe kujdes mos ta humbėsh ashtu sic tė humba unė ty...Dhe nėse e humb mos qaj ashtu sic qava unė pėr ty...se me lot nuk tė ktheva pėrsėri...??? | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Jul 25, 2008 7:50 pm | |
| Erdha kete nate prap ste gjeta une,sec me kapi sot por pe syt e tu kam mall shume,eja per nje cast me puth,me perqafo,te kujtoj kjo zemer qe vec ty te do,po kerkoj syt e tu,besoj se shum nuk po te kerkoj,vec pak te puth e te perqafoj,te ndjej qe nuk jam vetem por je ti pran meje,te shof dhe te marr nje her frym e qete e lire, e veshtir eshte jeta larg teje,e menjeher ti mbydh syt e parajsen te enderroj,jo se dua te vdesesh ti,por keshtu ne krahet e tua kudo shkoj.Te dua o engjell te dua me te vertet,le te ma marrin jeten per ty dhe shpirtin fale,ja vlen se ti e meriton se zemra nje person njeh,vetem ate enderron e pra o jeta ime ajo vetem ty te dashuron... | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Jul 25, 2008 7:51 pm | |
| Syte yane kur u shikuan buzet e kuqe kur afruam me afsh dashuriae e mbuluam cfare kenaqesie perjetuam
Nau ndez shpirti flak zemrat rrihnin flak gjithcka ne moment harruam shpirtin ne valezet e detit bashkuam
valezojne shpirtrat e dashuruar me njeri tjetrin bashkuar dashuri e praruar zjarr dashuriae i pashuar | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Jul 25, 2008 7:51 pm | |
| ... Nese keto ēaste, po mendone zemer per mua, do te vi lehte pa zhurme, do te zbres mbi buzet tua , do ti puthe me zjarre e pambarim, do te them pareshtur, JE SHPIRTI IMMMMM... Nese te mungoje sonte, mendo qe jam aty me ty,, dhe po te them pafunde, te dua, TE DUA, te dua ty zemer, veē tyyyyy... | |
|
| |
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Jul 25, 2008 7:52 pm | |
| KUR TE VISH SHUAJ DRITEN QE TE MOS SHOHESH SI VAJTOJNE SYTE KUR TE VISH NIZE ZEMREN QE TE NGROHESH PAK DHE ZEMREN TIME KUR TE VISH THYEJ HESHTJEN QE TE NJESH BUZET SI RIHEN KUR TE VISH ME MIRE IK QE MOS ME BESH PERSERI TE VUAJ | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Mon Jul 28, 2008 1:04 pm | |
| BALADA E MORRISONIT
Errėsirė. Natė Po digjem qė tju ndrit Tju shihni njėri-tjetrit pak fytyrat Tu shquani sendeve mė mirė ngjyrat Se bota ėshtė e vogėl Dhe jeta ėshtė e gjatė
Errėsirė. Natė E dashur, Po digjem pambarim Sa tė jetojnė peshqit
detet
dheu Akujt milionavjeēarė tė Antarktidės Do digjem ti tregoj ndėrgjegjen Amerikės.
E dashur, ēome lart posi pishtar Tė lutem, ngremė ti kėshtu Pėrmbi ēdo grataēiel! Po digjem unė njė
Tek djegin mijėra nxėnės nė Vietnam Ku flaka shkon nė qiell.
E dashur, a mė njeh? Jam Morrisoni yt
Po Morrisoni jam.
Mė shpjer ti gjithkund! Nė Majami dhe nė Alaska. Futmė kėshtu siē jam Urė nė flakė Galeritė e thella nė Nevada Ku lozin me kėrpudha Xhonsonėt maskeradė
Jam njė kamin i ndezur Por ti prej frikės mos mu zbeh Ty, jo
sdo tė pėrzhit aspak Digjem veē ti tregoj ndėrgjegjen Amerikės
Tė lutem ngremė sa mė lart.
E dashur! Kur tė mė djegė zjarri sytė Ti do tė zbulosh sa bukur ndritin yjtė
E dashur! Kur tė bėhem hi dhe pluhur Ti do ta ndjesh me ēmall tė paskam puthur
E dashur! Kur tė mos ma dėgjosh mė zėnė Ti do ta shohėsh sa njeri
kam qene | |
|
| |
ana Adoleshent
Numri i postimeve : 27 Mosha : 32 Vendndodhja : tirane Hobi : basketbolli Koha e lire : lexoj Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Aug 01, 2008 2:44 am | |
| Prit prit, mos bjer ne gjum, Se dua te them te dua shum, Naten e mir e gjum te embel, Me jep nje puthje e me shih ne enderr. | |
|
| |
ana Adoleshent
Numri i postimeve : 27 Mosha : 32 Vendndodhja : tirane Hobi : basketbolli Koha e lire : lexoj Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Aug 01, 2008 2:45 am | |
| Perse sonte edhe yjet nuk shkelqejn? A thua edhe ato mungesen tende e ndjejn. Te lutem mendo pak ne mua, dhe ne zemren tende ruaje nje vend per mua. TE DUA | |
|
| |
ana Adoleshent
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Aug 01, 2008 2:45 am | |
| Ah e din cfar dua??? Ty!! Ku??? Pran meje..!! Pse??? - Sepse te dua!! | |
|
| |
ana Adoleshent
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Aug 01, 2008 2:46 am | |
| Hapi krahėt lartė nė qiell, ti pėr mua je diell, por i lumtur prap nuk jam, se TY afėr nuk tė kam! | |
|
| |
ana Adoleshent
| Titulli: Re: Poezi dashurie. Fri Aug 01, 2008 2:48 am | |
| _¶¶__¶¶_______________ _¶¶__¶¶ _¶¶__¶¶ __¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶ ___¶¶___¶¶ ________¶¶¶¶ ________¶¶_____¶¶¶¶¶ ________¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶ _______________¶¶¶¶¶ _______________¶¶_¶¶ ____¶¶¶¶_______¶¶__¶¶_¶¶__¶¶ ___¶¶__¶¶_____________¶¶__¶¶ ___¶¶__________________¶¶¶¶ ___¶¶__¶¶_¶¶__¶¶________¶¶ ____¶¶¶¶__¶¶__¶¶________¶¶ __________¶¶__¶¶ __________¶¶__¶¶_¶¶¶¶¶¶ ___________¶¶¶¶____¶¶ __¶¶_¶¶____________¶¶ _¶__¶__¶___________¶¶___¶¶¶¶¶¶ _¶_____¶___________¶¶___¶¶ __¶___¶_________________¶¶¶¶ ___¶_¶__________________¶¶ ____¶___________________¶¶¶¶¶¶ Nuk jam Un qe te mendoj... je Ti qe me vjen ne mendje... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi dashurie. | |
| |
|
| |
| Poezi dashurie. | |
|