vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: kushtuar shejtanes time Sun Dec 07, 2008 9:29 pm | |
| S'bej dot asgje tjeter vetem mendoj se sa Te dua. Ti je ne zemren time e, une, ndiej aty pranine tende delikate. Zgjohem cdo mengjes me mendimin ti them vetes: dhe nje dite tjeter qe i shtohet dashurise qe kam per engjellin tim. Ndihem i lumtur perjetoj kete enderr kaq te mrekullueshmeqe per mua ka vleren e nje mije vjet jete,,, Ne cdo qelize, ne cdo pore te trupit tim ndiej te jem i pushtuar, i permbytur nga dashuria,,, Te dua, te ndiej, te adhuroj deri ne pafundesi,,, Dje, gjithe darken po thoja me vete: Ti je mbreteresha zemres sime;as engjejt ne parajse s'jane aq te lumtur sa c'isha une kto kohe,,, TE DASHUROJ MARREZISHT SHEJTANJA IME... | |
|
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: kushtuar shejtanes time Sun Dec 07, 2008 9:33 pm | |
| hajde poet hajde ca ka me shume shekspiri se ty lale eeeeeee.qenka sh e bukur fantastike fere komplimente | |
|
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: kushtuar shejtanes time Sun Dec 07, 2008 9:33 pm | |
| pfff ca eshte kjo teme kshu,nese do tja kushtosh shejtanes tate,kushtoja ti po smund te hapesh 1 teme per kete.Tema mbyllet Nese pjesa tj e stafit e shikon te arsyeshme me e hap prap,mund ta beje! | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: kushtuar shejtanes time | |
| |
|