| poezi kushtuar antareve te forumit | |
|
+18Shpirti-pist LaLuC-I saturno Child In Time maria gracia fefe_ doni Blue Paradise Darkangel hot_spicy vdekja_eshte_mundesia Mrs.perfect rapper_girl Soldier Of Fortune Child Of Darkness Lacuna_Coil Mars angel boy 22 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 1:29 am | |
| per elden kjo
Ah moj elda moj eldina, sa e zonja qenke per mina, s'ta kaloka asnjeri, prandaj nuk te mbajm meri!
Je kaq vajze lozonjare, dhe mua ma hoqe trunin fare, mundohem te ta kaloje ky, po s'ia dilkam dot me per kta dy sy
Lum si ne qe te kemi ty, do e bejm jeten dor me nji, hajde kendojme edhe nje keng, se ti shkula ato dhemb
Tani te puth nje here fort, e mos hip me shkall aq nolt, hajde lujm atje ke parku, se kemi ngrene sa na ka zene barku
Mirupafshim tani nga mu, se u lodha tu rimu, te kam xhan e te kam moter, prandaj hajde hopa moj e vogel: | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 1:33 am | |
| Thnx!Tashi sishte ndonje gje kushedi se ca,me ca vende pa lidhje,me ca te tjera skupt,me ca sisha dakort etj etj!Jam icik kerkuse une kshu qe... mblidh mendjen kur mos jesh i lodhem e bej nje tbukur flm gjth ee? | |
|
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 1:35 am | |
| | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 1:48 am | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 1:51 am | |
| per elden prap...meqe nuk te plq ajo e para
Vec nje yll ka Elbasani e te mire sikur elda xhani bukuroshe me sy te kaltra nje hyjneshe nga ato te rrallat.
Shakaxheshe e zemer arte me je ti me sy te zjarrte shpirtin e madh sa nje Shqiperi ku ka vend per cdo njeri.
Si ty te ishte gjithe njerezia s'do kish halle dashuria je e embel si sheqer lum e lum kush te merr
te kam yll e te kam shpirt..je nje yll e je nje drit..pucccc | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 1:53 am | |
| kjo puc nuk rimonte eee sh e bukur ergyyy sh sh flm per mundimin iher se edhe e para me pelq po po beja shaka!gjths sh e bukur ishte kjo :D | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 1:59 am | |
| - Mars shkruajti:
- kjo puc nuk rimonte eee sh e bukur ergyyy sh sh flm per mundimin iher se edhe e para me pelq po po beja shaka!gjths sh e bukur ishte kjo :D
ishte posacerisht per ty.. me syt e bukura hihiih | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 2:33 am | |
| kjo eshte per gocat e forumit
Forumi ka goca Shum te bukura ,tamam si bretkoca Me kimet ne ato i kemi Cdo fjal te bukur ua themi
Nder to disa do vecoja Me fjal te bukura do i perkufizoja enxhi elda mel e xheni kte qe them une se lun as veni...
tani ndoshta seshte shum e bukur..por mos harroni une nuk jam poet profesionist | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 2:43 am | |
| kjo per melisen..e fundit per sotshef molla dardhen e piqet fiku Vjen mel dhe na i con mendjen te ai miku Ca te kena bo mi goc qe na grricesh porsi moc Gjo e mir paske qen te thashe qe nuk te maja men hihihihi.. | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 3:28 pm | |
| me kane bere edhe mua nje krijim ne forum para ca muajsh por nuk kam te drejte ta vendos ketu se kam dhene fjalen. | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 3:52 pm | |
| shef,po ku je o djal me emer, ke tre muaj pa kap nje femer un te dija djal me karakter! kurse ti na paske dalur berber ..
kti forumi ti i jep hije Goca tbukura ka,tamam si gurabije Cuna trima, sypatrembur Moderatore duarshtrember.
kjo eshte per shefin dhe per stafin ne pergjithesi hahaahha | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 3:55 pm | |
| Lale, po na bej ndonje me levdata, jo gjera kshu. Rrofsh plako. | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 3:58 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- Lale, po na bej ndonje me levdata, jo gjera kshu. Rrofsh plako.
hahahha ska le levdata..se eshte keq puna pastaj... se dun te gjithe ti lavderoj hahhahaha... jan thjesht gazmore...pa asgje te keqe..me shum per te qeshur | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 3:59 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- shef,po ku je o djal me emer,
ke tre muaj pa kap nje femer un te dija djal me karakter! kurse ti na paske dalur berber ..
kti forumi ti i jep hije Goca tbukura ka,tamam si gurabije Cuna trima, sypatrembur Moderatore duarshtrember.
kjo eshte per shefin dhe per stafin ne pergjithesi hahaahha :gaga: :gaga: | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:01 pm | |
| ja dhe nje tjeter per shefin...me levdata kjo meqe ashtu e donte hahahha
E mer shef mer shejtan i hap vetes shume nam si punetor e shakaxhi kerkon cupa per shtepi. | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:03 pm | |
| hahahahahaha sa te bukura mo gys | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:10 pm | |
| te kuptoj, te kuptoj e angel boy, ja se kam edhe une nje per ty o angel boy antar i vjeter ne fillim me je dukur rob tjeter me dukej sikur hyje vetem per te gjujt por me vone e kuptova qe nuk ishe i lujt ndonjehere me forumin je zene komercial emrin ja ke vene por shpirti nga ai nuk te shiqtet se shoqnia me antaret te ngjitet marsin, lacunen etj. shume i lavderon Nuk e di mendja ku te shkon?! antarin siper fare e ke myt duke repliku fyt me fyt asnjehere nuk te kam taku nuk e di nese je serioz apo dru per ty fjale te mira kam degjuar dhe opinionin e keq ma kane sheruar gjithe te mirat te uroj ky vit i ri le te te gezoje E bera edhe une nje poezi | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:14 pm | |
| ahahahhaha ca poeziee, poet i mir shefi hahaha | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:18 pm | |
| Prap do flas pėr ty o shef qe cdo gje e ben te beft do them shumė e do bėj vargje s'ke ku shkon, me mirė hajde
Je i mire si ėmbėlsirė flet shumė ėmbėl e s'ka me mirė ca gjėra padashje me mua i ke ndare tani thurr vargje qe skane te share
Po flisnim njė ditė ne forum pėr dashurinė qe e ka terbuar te gjithė rinine dhe normale, kjo disi ty te ka prekur dhe shumė here te ka mekur
Duke folur, qeshur e bėrė gallate me eksperiancat tona gri sallate tė gjitha me rradhė duke i treguar i hajrit qoftie i rradhes duke i uruar
po do ve ne dukje atė qe ajo thoshte se gocat janė te pabese ditet e sotme unė si gjithnjė kėtė duke e mohuar ēdo ēun te pyesesh, kurrė se ka dėgjuar.... | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:19 pm | |
| ueeeeeee sa bukur poezit. komplimenta te dy | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:21 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- Prap do flas pėr ty o shef
qe cdo gje e ben te beft do them shumė e do bėj vargje s'ke ku shkon, me mirė hajde
Je i mire si ėmbėlsirė flet shumė ėmbėl e s'ka me mirėca gjėra padashje me mua i ke ndare tani thurr vargje qe skane te share
Po flisnim njė ditė ne forum pėr dashurinė qe e ka terbuar te gjithė rinine dhe normale, kjo disi ty te ka prekur dhe shumė here te ka mekur
Duke folur, qeshur e bėrė gallate me eksperiancat tona gri sallate tė gjitha me rradhė duke i treguar i hajrit qoftie i rradhes duke i uruar
po do ve ne dukje atė qe ajo thoshte se gocat janė te pabese ditet e sotme unė si gjithnjė kėtė duke e mohuar ēdo ēun te pyesesh, kurrė se ka dėgjuar.... sa te verteta qe jane kto qe ke shkruar ee embelsire ?? hahaha ca embelsire : bakllava apo nai gje tjeter ?? hahaaha o gys boll amon se mke shkri me kto poezi haha | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:31 pm | |
| Lacuna_coil moderatorja e pare ne nje rock party postin e ka marre sikur pc te mos i ishte prish moderatore ende do ish e kam njohur ne nje dite dhjetori kur te klasa ime nuk e di se cfare e solli ne nje bange me mua u ul dhe duke folur per grupin Him u shkul me pas ne nje forum antarsohet dhe nga nje cun msn i kerkohet ai cuni isha une dhe msn-ne e dorezon pa dhune jo si ca qe bejne si interesante ne ditet e para flisnim deri ne mesante dhe tere kohes benim gallat kujt ja merrte mendja se do beheshim kaq miq te mire te kam shume xhan moj qelbesire | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:39 pm | |
| hahaahahahahahahaa, uaaa eri me lot kam qesh. vetem se me acaron najher,se kshu te du shuum re dreq. shuuum flm,e ke qar me lot,sinqerisht. | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:51 pm | |
| Njeres ketu ti shkruaj une dua qe t'me doje prap shumė mua emėr kėtė here sdo jap as unė se dua te jetė sekret nė forum
Ėshtė e mirė pėr mrekulli, lulebor femer si ajo, jo jo s'tė vjen ne dor me shumė sekrete nuk do i nxjerrim se skam dėshirė ti'a prish shumė qejfin
Shetit andej nga Shqipėria e mesme ka ca vende t'bukura qe shkon sa here juve tjerėt kėshtu vendesh s'keni po tė kerkoni, as ne Evrope sdo gjeni
Vrisni mendjen juve sa te doni kurrė as edhe nuk do e imagjinoni cila eshte kjo vajze do thoni?? eshte xheni xheni po se ditet hajdeni dhe e mesoni.....
Edituar pėr herė tė fundit nga angel boy nė Mon Jan 05, 2009 4:54 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit Mon Jan 05, 2009 4:52 pm | |
| haahhhahahaahahahahahaahah angel boy,mjaaaft hahahahaahaha sa kam qesh. i poshter shum flm | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: poezi kushtuar antareve te forumit | |
| |
|
| |
| poezi kushtuar antareve te forumit | |
|