| Sygjerimet tuaja | |
|
+28sweet_girl don corleone Iron Snake Lacuna_Coil vdekja_eshte_mundesia hot_spicy Rej bituku85 *...BE YOURSELF...* Slash angel_wolf Blue Paradise play_boy dead angel odise dj jero free spirit Venus Mars Darkangel Child In Time RioT angel boy fefe_ rapper_girl The_Sentinel Enny-Art Soldier Of Fortune 32 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
bituku85 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 311 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Piket : -33 Data e regjistrimit : 23/11/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Fri Dec 19, 2008 10:09 pm | |
| Ti rikthehet posi Rapper Girl | |
|
| |
Rej Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 488 Mosha : 32 Vendndodhja : Up and Up Hobi : StreetBall Koha e lire : StreetBall, Music, Net, PC, Pub Piket : 3 Data e regjistrimit : 22/11/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Fri Dec 19, 2008 10:12 pm | |
| - bituku85 shkruajti:
- Ti rikthehet posi Rapper Girl
Jam me ty robo | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Wed Dec 24, 2008 7:27 pm | |
| http://adoleshentet.lovelyforum.net/adoleshenca-f8/cfare-do-te-thote-per-ju-adoloshenca-t642.htm?highlight=cfare#46362 stafi te mbylli kte temen ktu | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Thu Dec 25, 2008 5:44 pm | |
| jane ca tema qe duhen mbyll dhe disa qe duhen bashkuar pasi jane hap 2 here e njejta teme pra tema qe jane te ngjashme me njera tjetren si psh : sa rendesi i kushtoni lukut dhe sa rendesi ka luku per ju ? kto te dyja te cilat ndodhen tek nenforumi adoleshenca apo edhe tema ditari eshte 2 here, 1 here e hapur nga Soldier dhe 1 nga child in time shifni kush eshte hapur ne fillim e bashkojeni pastaj me ate qe eshte hap ne fund, bashkojini si tema mbyllni edhe temen un jetoj per.. pasi eshte 1 teme e ngjashme me te e hapur nga une : arsyeja ose personi per te cilin jetoni hmm ose beni cte doni me mir shpresoj tkem qene e qarte ! | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Tue Jan 27, 2009 2:25 am | |
| syngjenroj qe tema ku unronhet per dintlindje te behet thjesht "unroni per dintlindje" (haha si kam shkrujt ktu ) p.s olta ti mund ta modifikosh titullin e temes | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Tue Jan 27, 2009 10:14 am | |
| TE MOS HAPEN TEMA ME PERMBAJTJE TE NJEJTA | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Sat Feb 07, 2009 11:57 pm | |
| DUa vetem te uroj krijuesin e ketij forumi. i like it. lezecem shum. Go on ! |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Sun Feb 08, 2009 12:54 am | |
| Ledio e thene nga ty, qe je krijuesi i pare i nje forumi ne forumotion qe ishte shume i klikuar dhe teper aktiv, se shume nga forumet e tjera te hapura na forumotion ti e di sh mire se si jane, vlen dyfish urimi. Shume shume faleminderit! | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Mon Feb 09, 2009 3:48 am | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Mon Feb 09, 2009 4:23 am | |
| ah dhe i gje, pse si jepni ngjyra forumit, se si mduket kshu kafe dhe tzeze, esht per adoleshentet apo jo | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Mon Feb 09, 2009 3:28 pm | |
| shume gjera kur thuhen ne kete forum, i vihet nga prapa fjala, eshte per adoleshente apo jo? bile edhe kur ofendohet perdoret po kjo shprehje, ne fundt te fundit ky eshte nje forum, dhe ju lutem lereni justifikimin adoleshente. Kjo ishte ne pergjithesi dhe nuk kishte lidhje me postimin e mesiperm.
Per child in time: E kam menduar idene e nderrimit te ngjyrave ne forum, dhe kam bere disa prova me kombinime te tjera ne administrim dhe nuk kam gjetur dicka te bukur dhe te pershtatshme, por edhe une kam deshire ti nderroj ngjyrat. Kete ide e kam qe prej gati tre javesh, por akoma nuk kam dicka ne koke se cfare mund te bej, ndaj edhe per ca kohe do jemi keshtu, por nderrimi i pamjes eshte ne plan. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Mon Feb 09, 2009 3:32 pm | |
| edhe postimi im futet te pergjithsia kshuqe...po vendoset justifikimi 'forum adoleshentesh' sepse esht i till dhe per adoleshentet jeta duhet te jet ngjyra-ngjyra, me duket pak si e ndrydhur qe te kufizohemi vetem me kto te erretat, mendoj se per rastin tim ishte me vend ai 'justifikim' anyway thnx per pergjigjen | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Mon Feb 09, 2009 4:53 pm | |
| hapeni prap ate temen si e mbyllet simestrin se un nuk kam qen en shkoll dhe si kam marr akoma notat | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Mon Feb 09, 2009 5:31 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- hapeni prap ate temen si e mbyllet simestrin se un nuk kam qen en shkoll dhe si kam marr akoma notat
Kjo eshte kerese , jo sugjerim. |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Sat Feb 14, 2009 11:57 am | |
| Mendoj se asnje nga stafi sduhet te rri i fshehur. Nese une kam nje problem te madh dhe me duhet te kontaktoj direkt me nje nga stafi me MP dhe nuk shoh nje anetar stafi online kush do ma zgjidhi? Klb (kaloni bukur dmth ) p.s. se kam x asnje ne vecanti . Mos me keqkuptoni |
|
| |
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Sat Feb 14, 2009 1:27 pm | |
| Asnje nga stafi nuk rri i fshehur ne forum, i kane mare te qarta udhezimet! | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Sat Feb 14, 2009 2:33 pm | |
| - MeTallicA shkruajti:
- Mendoj se asnje nga stafi sduhet te rri i fshehur. Nese une kam nje problem te madh dhe me duhet te kontaktoj direkt me nje nga stafi me MP dhe nuk shoh nje anetar stafi online kush do ma zgjidhi? Klb (kaloni bukur dmth )
p.s. se kam x asnje ne vecanti . Mos me keqkuptoni haha kjo ishte nje nga arsyet qe ndrerrova status te rocku un kur u bera mod :D | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Sat Feb 14, 2009 4:54 pm | |
| - MeTallicA shkruajti:
- Mendoj se asnje nga stafi sduhet te rri i fshehur. Nese une kam nje problem te madh dhe me duhet te kontaktoj direkt me nje nga stafi me MP dhe nuk shoh nje anetar stafi online kush do ma zgjidhi? Klb (kaloni bukur dmth )
p.s. se kam x asnje ne vecanti . Mos me keqkuptoni Ashtu sic thote Eri eshte!Srrime te fshehur ndonjehere!Nese e kishe per sot me mengjes sisha fare online,jo qe isha e fshehur | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Tue Mar 31, 2009 6:27 pm | |
| po kete oren duhet ta ndryshoj une ???apo forumi???se mua me ka mbet nje ore mbrapa :D | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Tue Mar 31, 2009 6:38 pm | |
| un e nderrova vet te profili | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Fri Apr 03, 2009 7:38 pm | |
| sygjeroj qe te behet nje renditje te antarve sipas pikve,kshu kuptojm kush eshte me mir :D | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Fri Apr 03, 2009 7:41 pm | |
| jam ne nje mendim me vdekjen :D | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Fri Apr 03, 2009 7:42 pm | |
| he mer njerez nuk shkojn kto dy ikona :D un sygjeroj qe ti martojm | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Fri Apr 10, 2009 11:15 pm | |
| Sygjeroj qe Lacuna Coil t`behet moderatore | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja Fri Apr 10, 2009 11:16 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- Sygjeroj qe Lacuna Coil t`behet moderatore
hahha me verte o arl? po cne? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Sygjerimet tuaja | |
| |
|
| |
| Sygjerimet tuaja | |