| Pershkruaj veten tende... | |
|
+44tosi danjela Big_Boss Glamours' Master y soi rebelde anisa doni Blue Paradise LaLuC-I DarkGirl maria gracia AURORA BOREALIS Darkangel free spirit smart devil hot_spicy little angel vdekja_eshte_mundesia Lacuna_Coil fefe_ eni Shpirti-pist sweet angel!!!!! angel_wolf odise kaaccu play_boy Endi Realkatil 007 SupergirL aurel_m131 the beatle Venus Child Of Darkness Child In Time don corleone ani dj jero RioT dead angel bad boy Soldier Of Fortune rapper_girl 48 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
the beatle Adoleshent
Numri i postimeve : 40 Mosha : 32 Vendndodhja : london, 19th century Hobi : wasting time Koha e lire : books, net and rock'n'roll Piket : 0 Data e regjistrimit : 31/08/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Tue Sep 09, 2008 2:41 am | |
| boooo, ca teme...te mos ishte per kuriozitetin qe ne pergjithesi me karakterizon per te tilla gjera, sdo kisha hyre fare te lexoja c'ishte shkruar...gjithsesi, e vetmja gje qe mund te them per veten time, ashtu sic e kam menduar une gjithnje, dhe qe sinqerisht, seriozisht me pershkruan koke e kembe, eshte:i am boring!!!!! my life is boring! kjo eshte e gjitha! | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Tue Sep 09, 2008 9:43 am | |
| - Child In Time shkruajti:
- sa kot
Nese te duket kot mbaje per vete opinionin! Dhe here tjeter mos shoh ti thuash venusit sa kot. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Tue Sep 09, 2008 12:04 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
- sa kot
Nese te duket kot mbaje per vete opinionin! Dhe here tjeter mos shoh ti thuash venusit sa kot. ca pate re, e kisha per veten time, un as qe e njof venusit a thot tema pershkruaj veten, edhe un ate bera ! | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Tue Sep 09, 2008 12:06 pm | |
| aha, e kuptova gabim, thashe se e kishe per pershkrimin qe i ka bere venus vetes se vet. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Tue Sep 09, 2008 12:08 pm | |
| sa kot edhe ti, cpun kam ti paragjykoj robt kot kur si njof njs njs | |
|
| |
aurel_m131 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 222 Mosha : 33 Vendndodhja : ---- Hobi : ---- Koha e lire : ---- Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/09/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Fri Sep 12, 2008 6:02 pm | |
| jam njeri i dashur.. kam shum shoqeri dhe shkoj shum me ata. e keqja esht se srri dot shum me i ven se merzitem.du te leviz vazhdimisht. | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Fri Sep 12, 2008 6:51 pm | |
| o aurel se po dal jashte temes njeh nje arber ne cerrik ti?nje arber tervolli | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Fri Sep 12, 2008 7:00 pm | |
| une jam goc goc dhe goc dua te bej cfare te dua une dhe jo cte me thone te tjeret haha te tjerat gjejini vet \ p.s :P:P:P nese doni te me njihni telefononine 0900 900 900 hahahahha tallem | |
|
| |
007 Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 2 Mosha : 33 Vendndodhja : elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 15/09/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Mon Sep 15, 2008 3:13 pm | |
| jam 007.brenda pak kohe mbush 17 vjec. jetoj ne elbasan dhe me pelqen te jem i rrethuar nga miqte . deshiroj tekrijoj miqesi te reja. | |
|
| |
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Tue Sep 16, 2008 10:54 pm | |
| | |
|
| |
Realkatil Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 190 Mosha : 33 Vendndodhja : Aty ku mdo mu raki Hobi : msn Koha e lire : msn Piket : 3 Data e regjistrimit : 01/10/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Wed Oct 01, 2008 6:54 pm | |
| Yo waz up folks... This is a HELLOOOOOO from ReaLkAtIl.... Nashtiii... jam 17 nga Cerriku... ne shkollen e mesme TOMORR SINANI ... kL II b .... hmmmm... prit se po mendohem i cik................ ahh po... kam nje eksperience pune prej 3 muaj e gjysem ne nje kompani dinjitoze kompiuterash ne ket qytet.. qyhet ServiSoft.. kam krijuar edhe 1 web site x te... nuk du me bo reklem Ene sa x music........ ^o) ...... hmmmm mund te thoni qe jam i cuditshem por......... jam kengtar RAP edhe ne te njejten kohe per tekstet qe boj frymzohem nga Metali... :S:S amon mo shani LoL ...... vdes mas Iron Maiden edhe Metallica.... kurse HIM sjan nai gje x mua para ktyne 2 emrave........ pra sic thash jam kengetar RAP-i edhe "Klani" ne te cilin ndodhem eshte: TBA, ose The Bloody Alboz, ose Shqipet e Pergjakshme........ ok tani se na lodhet... Fuck u very much (kjo o i shprehje qe e perdor sh) :D | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Wed Oct 01, 2008 7:01 pm | |
| hhahaahh o lale sa kam qesh me ket prezanitimin tat..hallall moo.....je i papam dhe i mirepritur ketu...sa per info (kete cunin e njof dhe nga afer e kam shok te ngusht)......ja kalofsh mire ketu me ne..... :Birre;: | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Thu Oct 02, 2008 4:19 am | |
| - Realkatil shkruajti:
- Yo waz up folks...
This is a HELLOOOOOO from ReaLkAtIl....
Nashtiii... jam 17 nga Cerriku... ne shkollen e mesme TOMORR SINANI ... kL II b .... hmmmm... prit se po mendohem i cik................ ahh po... kam nje eksperience pune prej 3 muaj e gjysem ne nje kompani dinjitoze kompiuterash ne ket qytet.. qyhet ServiSoft.. kam krijuar edhe 1 web site x te... nuk du me bo reklem
Ene sa x music........ ^o) ...... hmmmm mund te thoni qe jam i cuditshem por......... jam kengtar RAP edhe ne te njejten kohe per tekstet qe boj frymzohem nga Metali... :S:S amon mo shani LoL ...... vdes mas Iron Maiden edhe Metallica.... kurse HIM sjan nai gje x mua para ktyne 2 emrave........ pra sic thash jam kengetar RAP-i edhe "Klani" ne te cilin ndodhem eshte: TBA, ose The Bloody Alboz, ose Shqipet e Pergjakshme........
ok tani se na lodhet... Fuck u very much (kjo o i shprehje qe e perdor sh) :D hhahahahahahaha cfare prezantimi, njs mire se erdhe mes nesh kalofsh sa me mire | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Fri Oct 03, 2008 5:24 pm | |
| | |
|
| |
Realkatil Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 190 Mosha : 33 Vendndodhja : Aty ku mdo mu raki Hobi : msn Koha e lire : msn Piket : 3 Data e regjistrimit : 01/10/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Fri Oct 03, 2008 7:30 pm | |
| thnx thnx.......... deri tani po kunaqem | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Fri Oct 03, 2008 7:51 pm | |
| 14 vjec nga el. i pershtatem cdo tipi kaq per veten time |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Fri Oct 03, 2008 8:06 pm | |
| 15 vjec jam nga durrsi jam shum shakator bej per shoqerine shum gjera rrespektoj shum te medhejte dhe bej shum te dashura kaq kisha | |
|
| |
aurel_m131 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 222 Mosha : 33 Vendndodhja : ---- Hobi : ---- Koha e lire : ---- Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/09/2008
| Titulli: o dj jero e kam shok klase..kam nja tre vjet qe e njof arbrin...e kam shok te ngusht...po ti nga e njef??? Sat Oct 04, 2008 7:20 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- o aurel se po dal jashte temes njeh nje arber ne cerrik ti?nje arber tervolli
| |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Sat Oct 04, 2008 7:30 pm | |
| - there with out me shkruajti:
- 14 vjec nga el. i pershtatem cdo tipi
kaq per veten time e kam harru te shkruaj qe jam shakaxhi atje kur duhet dhe serioz atje ku duhet |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Fri Oct 10, 2008 11:44 pm | |
| kot fare,,rob vk,,rob burgaxhi,,embyllur nenje shkoll,,lene fare kaq po them | |
|
| |
kaaccu Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 120 Mosha : 33 Vendndodhja : Aty ku isha dje ne kete kohe Hobi : Te kem nje hob timin personal hihihi Koha e lire : S'kam...jam shume e zene duke menduar ca do bej me gjithe kete kohe te lire qe kam!!! Piket : 0 Data e regjistrimit : 11/10/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Sun Oct 12, 2008 5:29 pm | |
| jam tip shume i shoqerushem...bej shume per shoqerine...urrej shume tradhetine dhe genjeshtren...me pelqen te njoh njerez te rinj...kaq ihere per ihere :D | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Mon Oct 13, 2008 10:18 pm | |
| cun durresi tip i futur ne muhabet i pranishem ne cdo keqkuptim ne shoqeri etj etj | |
|
| |
angel_wolf Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1058 Mosha : 36 Piket : -26 Data e regjistrimit : 18/09/2008
| |
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Tue Oct 14, 2008 3:49 am | |
| goc e shkathet, e dashur, me mendime te papara, ndo1her crazy :D kercimtare 1 etj etj | |
|
| |
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... Tue Oct 14, 2008 4:39 am | |
| - kaaccu shkruajti:
- jam tip shume i shoqerushem...bej shume per shoqerine...urrej shume tradhetine dhe genjeshtren...me pelqen te njoh njerez te rinj...kaq ihere per ihere :D
me pelqen me te vertet sh qe qenke edhe ti e tille pasi edhe un bej shuume per shoqerine qenkemi njelloj | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Pershkruaj veten tende... | |
| |
|
| |
| Pershkruaj veten tende... | |
|