| Ankohuni ketu | |
|
+560014 Sex De Fer mario danjela Jeta Eshte Mundesia anisa Slash sweet_girl saturno LaLuC-I 123bla returns 3bla cool Ernesto_Guevara Rej *...BE YOURSELF...* Child Of Darkness bituku85 toni'world total overdose1 roxy hot_spicy the space Joker kitty kumbari free spirit smart devil Flori Realkatil odise ceku vagabodi_eri metallica_death vagabondi_eri ani bad boy dj jero vdekja_eshte_mundesia dead angel play_boy don corleone Venus Lacuna_Coil S.A.M--->2 Endi angel boy Blue Paradise rapper_girl SupergirL Darkangel fefe_ Mars RioT Child In Time Assy Soldier Of Fortune 60 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 11:31 am | |
| | |
|
| |
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 11:35 am | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:17 pm | |
| BOH EJ PSE LEJOHEN KTO MBI 18 VJECARET JO PER GJE PO PER SHEMBULL AI VDEKJA ESHT MUNDESIA BOH CA TEMASH HAP SKAN LIDHJE FARE ME TE QENIT ADOLESHENT |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:29 pm | |
| edhe pse ktu ka nen 18vjec jan shum te zgjuar,psh venus,lacuna,burzgoroth etj dhe mua me pelqen te diskutoj me to rreth ktyre temave,nqs nuk do me ju pergjigj ska problem fare kjo tregon qe nuk ke kapacitet mos e merr shum personale | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:31 pm | |
| ik o shoku futja vrapit ti sme kupto mua me rapper girl me bad boyn ike per lesh po folke per zgjuarsi hajt shnet |
|
| |
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:33 pm | |
| nuk dua te diskutoj ktu me ty,madje je shum e vogel per te kundershtuar | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:35 pm | |
| boh sa me ke pikllu...njs po flasim ne temen e gabuar dhe ska renci mosha |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:37 pm | |
| nuk ishte ky qellimi mosha ka shum rendesi prandaj te duken temat e mia jo shum te pershtatshme je e voooooooogel | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:41 pm | |
| ti shoku siper sa per moshe i marrsh tkeqen ti asaj se e vogel ne moshe po e madhe ne tru ok persa i perket temave qe ke hap tani ne fund as mua sme pelqejn megjithat un sdo i pergjjgem se sdo rri te merrem me ty e temat e tua se sjemi filozof ne por ADOLESHENT lexoje mir dhe ate kapacitetin mos na e trego shum neve ktu ok hajt shnet e mos e zgjat shum mbh se kalon ne chat ok | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:43 pm | |
| ateher le ta tregoje madhesine e trurit,por nuk e lejoj te me thoje ajo se cfar duhet te bej un.nuk po flas me me fal | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:46 pm | |
| Mire pra kaq u mbyll dhe ky diskutim,replikat ne vazhdim do fshihen!E une do thoja qe po pra jemi adoleshente jo kalamaj kshu qe temat e vdekja eshte mundesia jane shume normale per ti diskutuar bashke,te shkembejme mendimet e njerit tj apo ku e di une se cfare tj!Nese sju pelq temat seshte nevoja te ankoheni nese ato jane brenda rregullores,thjesh shmangiuni e mos u pergjigjni!Pune siu prishin apo jo? | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:49 pm | |
| ok ylli un do e zbatoj sic te thash :D | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 10:51 pm | |
| vetem mirkuptimi duhet asgje tjeter dhe cdo gje eshte ne rregull edhe pse kemi disi diference moshe,un nuk dua te tregoj se jamsiper jush me idet e mia perkundrazi un kam mesuar shum gjera nga ju ktu dhe vazhdoj akoma te mesoj jeni shum te mir te gjith | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 11:30 pm | |
| temat qe vdekja_eshte_mundesia jane tema tamam qe prekin shoqerine sotme.po mire pra ju jeni adoleshent!ca tema doni ju?>?????????tomi dhe xheri??/thoni jo se sjme me te vegjel?e pra une jam shume dakort me temat qe vdekja eshte mundesia hap.kot seshte forum ky??????????/me shpjegoni forumi per ca eshte..vdekja eshte mundesia i agree with you bro | |
|
| |
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 11:43 pm | |
| edhe dicka tjeter!me falni stafi vdekja eshte mundesia ka edhe disa tema shume serioze qe sbesoj se jane per ket forum..mendoj se vdekja eshte mundesia eshte nje djale i pjekur dhe duhet te rregjistrohet ne nje forum me serioz se ky | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 11:45 pm | |
| ka te drejte dj jero... sa me shum tema tamam qe ja vlejne aq me mire eshte... por ktu shumica plq vetem temat qe jan chit-chat ;;;personi siper ...zinxhiri...po ose jo etj etj... | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| |
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 11:51 pm | |
| - Mars shkruajti:
- angel boy shkruajti:
- ka te drejte dj jero...
sa me shum tema tamam qe ja vlejne aq me mire eshte... por ktu shumica plq vetem temat qe jan chit-chat ;;;personi siper ...zinxhiri...po ose jo etj etj... Ti mire e ke qe mendon kshu po une ty sikur ste kam pa te pergj shume te temat e vdekja eshte mundesi,me shume te anetari siper pergj!Njs une ekam shpreh qe temat e tij jane me te vertete me kapacitet dhe skam asnje lloj kendershtimi,perkundrzai!
p.s angel boy se mos ma marresh per keq ato qe te thash! ylli vogel po te them vetem dicka.... une tek ky forum hyj vetem per gallat per te kaluar kohen per asgje tjeter.. une jam ne nje forum tjeter shummmmmmmmmmm serioz nga me te miret sot per sot..ku mund te shofesh shkrimet e mia po te dush. pasi atje nuk ka chit-chat////// e kupon tani qe ketu hyj thjesht per muhabet me ca veta qe me plq.... | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sat Sep 13, 2008 11:53 pm | |
| ca forumi ti shofim i cik ato postimet?se na bone kurioz | |
|
| |
bad boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2276 Mosha : 33 Vendndodhja : Tirane Piket : -33 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Sep 15, 2008 9:34 pm | |
| o mars me ka cu dead angel email dhe me thot se nuk hyn dot ne forum se ka nje problem me paswordin ca te bej thot??? | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Sep 15, 2008 9:35 pm | |
| Ca problemi ka me paswordin? e ka harru apo cfare? | |
|
| |
Numri i postimeve : 2276 Mosha : 33 Vendndodhja : Tirane Piket : -33 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Sep 15, 2008 9:37 pm | |
| e ka harru por kur shkon ke ai email qe i keni cu ju dhe e shtyp nuk hyn dot ne forum | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Sep 15, 2008 9:39 pm | |
| Ehe!Po mire po ia nderroj iher paswordin une asaj sa te hyje pastaj le ta nderroje vete prape!Po ta them ty me pm si ta veje ok? | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Sep 15, 2008 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Ankohuni ketu | |
| |
|
| |
| Ankohuni ketu | |
|