| Ankohuni ketu | |
|
+560014 Sex De Fer mario danjela Jeta Eshte Mundesia anisa Slash sweet_girl saturno LaLuC-I 123bla returns 3bla cool Ernesto_Guevara Rej *...BE YOURSELF...* Child Of Darkness bituku85 toni'world total overdose1 roxy hot_spicy the space Joker kitty kumbari free spirit smart devil Flori Realkatil odise ceku vagabodi_eri metallica_death vagabondi_eri ani bad boy dj jero vdekja_eshte_mundesia dead angel play_boy don corleone Venus Lacuna_Coil S.A.M--->2 Endi angel boy Blue Paradise rapper_girl SupergirL Darkangel fefe_ Mars RioT Child In Time Assy Soldier Of Fortune 60 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:23 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- moj goc rapar ..po nuk te foli njeri ty moj,,permenda emer une....
une skam ndermend te debatoj me asnje ketu.. thjesht thashe ankesen time................................... kujdes se je me nerva prandaj nuk po ti marr shume per baze replikat e tua.. ok ok flm p.s le te me vene sh mire pff sme intereson fare tpakten do bej cik pushim | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:23 pm | |
| Mire e ka ky lart,edhe per punen e ban se kishte keq mgjs mua sme pelq ti bej khu gjerat,ju merrni vesh me fj besoj si gjithe njerezit | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:24 pm | |
| - Mars shkruajti:
- S.A.M--->2 shkruajti:
- ok un nuk kam ndermend me ndenj ktu po dal
gjithsesi shum flm qe e kishit me kaq qejf me u zi me rob te rinj te ky forumi se faktiksht un skam shum qe jam fut ktu nejse mo mesa duket sju kam pelqy pavarsisht se sme keni njof fare :pfffffffff bye Ti e di vete ca ben,po mos nxirr perfundime vetem per rastin qe te ndodhi me rapper girl! o marsi un se kuptoj pse merzitet kjo nuk esht se esht fut tani bile esht para meje un me rappergirl nuk esht se e tham per tu zi po qe puna per ashtu mos te ishte fare tema ankohuni dhe te gjith do dilnin nga forumi nese merziten per kshu budalliqesh | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:25 pm | |
| - Blue Paradise shkruajti:
- Mars shkruajti:
- S.A.M--->2 shkruajti:
- ok un nuk kam ndermend me ndenj ktu po dal
gjithsesi shum flm qe e kishit me kaq qejf me u zi me rob te rinj te ky forumi se faktiksht un skam shum qe jam fut ktu nejse mo mesa duket sju kam pelqy pavarsisht se sme keni njof fare :pfffffffff bye Ti e di vete ca ben,po mos nxirr perfundime vetem per rastin qe te ndodhi me rapper girl! o marsi un se kuptoj pse merzitet kjo nuk esht se esht fut tani bile esht para meje un me rappergirl nuk esht se e tham per tu zi po qe puna per ashtu mos te ishte fare tema ankohuni dhe te gjith do dilnin nga forumi nese merziten per kshu budalliqesh O LALI MIR E KA QE AKOMA SNA NJEF SE NQS SE DO NA NJIFSHIT SDO FOLSHIT DHE NE NRM QE MUND TE DUKEMI NJESOJ SE JEMI MOTRA...DHE NE FOTOGRAFI NGJAJM BINJAKE...PO VARJA TENEQEN CA THONI JU |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:26 pm | |
| Ta dini qe sdo le asnje replike qe ska lidhje me temen!Ok blue paradise jam dakort me ty,po rapper girl e eproi icik me thene te drejten | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:28 pm | |
| SHYQYR QE E PRANOVE QE E TEPROI SE NA RAN HALLET NE TU NA VEN GJITH PROBLEMET MBI NE |
|
| |
S.A.M--->2 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 454 Mosha : 32 Vendndodhja : S.A.M city Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:29 pm | |
| hej ti blue paradise ta thash pra mo qe sbone gabim qe the ate qe mendoje... por ajo repa e teproji icik... dhe un sja pertoj shum per kto gjona ok??? edhe me falni goca per ndonje gje qe kam shkrujt por ajo me nxehu | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:30 pm | |
| BEJ ANKES QE CA GOCA TE FORUMIT E NXEFEN KEQ SABRINEN SAQE MA FUTI 1 SHPULL |
|
| |
Numri i postimeve : 454 Mosha : 32 Vendndodhja : S.A.M city Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:33 pm | |
| hej milk te flasim seriozisht... tani e kam radhen un te bej ankes... per ate reper girl qe perdori fjal banale kundrejt meje kte se toleroj dot un po besoj se dhe ktu ne forum nuk lejohen gjona te tilla | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:35 pm | |
| o MARS sa gje yllo fshiji te kuptoj uen ty puuc foort yllo se je njiish :D ; respekte per ty | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:35 pm | |
| ehe ke te drejt...po prap shpullen se meritoja |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:41 pm | |
| hej nuk eshte mir ti fshish ato qe thuhen ok???? nqse doni te shmangni sherret fshijani dhe asaj direkte mir???? se un skisha then ndonje gje thjesht isha kunderpergjigj... besoj se te mbrosh veten eshte mese e lejueshme | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:42 pm | |
| - S.A.M--->2 shkruajti:
- hej nuk eshte mir ti fshish ato qe thuhen ok????
nqse doni te shmangni sherret i beni terapi private asaj reperes ose fshijani dhe asaj direkte mir???? se un skisha then ndonje gje thjesht isha kunderpergjigj... besoj se te mbrosh veten eshte mese e lejueshme Ate kam bere dhe po bej akoma,shif dhe njehere,po kaq sa shkruani ju spo ia dal dot | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:45 pm | |
| eh po nejse mi nuk do shkruj me un ok??? jo per gje po nuk e prisja te kapej dikush me gjera koti se mu duken icik pa lidhje nejse me mir mos u lodh me se un sdo shkruj me se u ben biseda bajate.. klm | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:50 pm | |
| - S.A.M--->2 shkruajti:
- eh po nejse mi nuk do shkruj me un ok???
jo per gje po nuk e prisja te kapej dikush me gjera koti se mu duken icik pa lidhje nejse me mir mos u lodh me se un sdo shkruj me se u ben biseda bajate..
klm Ca te them me une,se nuk e ndryshoj dot sjelljen e tjetres,une bera sa munda dhe i fshiva postimet me qellim te mire qe sherri mos te merrte permasa me te medha se pastaj do detyrohesha per ndonje ban.Shpresoj te me kesh kuptuar | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Aug 08, 2008 3:54 pm | |
| po po te kuptoj shum mir mos e vrit mendjen duhet te mesohemi te ndeshemi me lloj njerzish.. :/ | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sun Aug 24, 2008 9:51 pm | |
| UN ANKOHEM QE ANETARI uran A SI E KA EMRIN AIME KA OFENDUAR KOT PER ARSYEN QE NUK I KTHEVA XGJIGJE NE MP... |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sun Aug 24, 2008 9:52 pm | |
| vetem nje here ka ndodhur kjo gje apo eshte veprim i perseritur? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sun Aug 24, 2008 9:54 pm | |
| 1her por thjesht ka munci vec ti thoni te mos me shkruaj ne mp plzzz |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sun Aug 24, 2008 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sun Aug 24, 2008 9:58 pm | |
| |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Aug 26, 2008 4:29 pm | |
| pse e mbylle ate temen jam pendu per ... pa lidhje mbyllja | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Aug 26, 2008 4:34 pm | |
| Hajd pra ti hapim te gjitha temat me mesazh "fuck the rest"? E kuptoj qe eshte shprehje, por duhet te kete pak me teper seriozitet, te pakten ne repliken e pare te temes, spse eshte ajo qe jep sqarimin mbi temen. Nuk eshte e hijshme! | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Aug 26, 2008 4:35 pm | |
| Mendoj se postimi i pare mund te ishte edituar per arsyen qe dhe ti Soldier Of Fortune, por jo te mbyllej tema se nuk kishte asgje kundra rregullave dhe nuk ekziston asnje tem tjeter si ajo Pastaj ju e dini vet | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Aug 26, 2008 4:36 pm | |
| MU MPELQENTE AJO. PO NEJSE ..... | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Ankohuni ketu | |
| |
|
| |
| Ankohuni ketu | |
|