| Ankohuni ketu | |
|
+560014 Sex De Fer mario danjela Jeta Eshte Mundesia anisa Slash sweet_girl saturno LaLuC-I 123bla returns 3bla cool Ernesto_Guevara Rej *...BE YOURSELF...* Child Of Darkness bituku85 toni'world total overdose1 roxy hot_spicy the space Joker kitty kumbari free spirit smart devil Flori Realkatil odise ceku vagabodi_eri metallica_death vagabondi_eri ani bad boy dj jero vdekja_eshte_mundesia dead angel play_boy don corleone Venus Lacuna_Coil S.A.M--->2 Endi angel boy Blue Paradise rapper_girl SupergirL Darkangel fefe_ Mars RioT Child In Time Assy Soldier Of Fortune 60 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:17 pm | |
| hahah un isha ai qe e prisha eee te kujtohet se cfar te kam then qe po vazhdove te sillesh ashtu se ke te gjat | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:18 pm | |
| - vdekja_eshte_mundesia shkruajti:
- hahah un isha ai qe e prisha eee te kujtohet se cfar te kam then qe po vazhdove te sillesh ashtu se ke te gjat
shif sa debil je ca them un e ca thua ti uee ik re cun se smerrem me ty, te te sqaroj ty un kur smush , smush skam cbej un | |
|
| |
kitty Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 397 Mosha : 32 Vendndodhja : pf itali Hobi : noti Piket : 20 Data e regjistrimit : 24/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:18 pm | |
- ankohem se rapperi pasi mori ndeshkimin qe meritonte vazhdon akoma te hiqet si e forte do ishte me mir te mos ishte me antare e forumit
Ti ke ofenduar nje antar shum keq dhe ndaj teje s esht marr asnje mase, m duket pa lidhje dhe tani ti po thua qe ajo te iki fare? Me ca te drejte??? Nuk e kupton qe ktu secili ka te drejt ta shpreh mendimin e vet?? | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:19 pm | |
- ankohem se rapperi pasi mori ndeshkimin qe meritonte vazhdon akoma te hiqet si e forte do ishte me mir te mos ishte me antare e forumit
un jam asnjeanese se nuk njoh asnjerin, po te lutem po kerkon shume | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:19 pm | |
| Anetaret me siper mos debatoni me se do i fshi replikat,mos thoni qe sju thashe | |
|
| |
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:20 pm | |
| - kitty shkruajti:
- vdekja_eshte_mundesia shkruajti:
Ti ke ofenduar nje antar shum keq dhe ndaj teje s esht marr asnje mase, m duket pa lidhje dhe tani ti po thua qe ajo te iki fare? Me ca te drejte??? Nuk e kupton qe ktu secili ka te drejt ta shpreh mendimin e vet?? un kam ofenduar ?!! por pas gjith asaj gjeje qe me tha ajo edhe un nuk mund te rrija pa i then nje fjale asaj e meritonte,nqs i duket e drejt soldierit le te marr masa ndaj meje | |
|
| |
Rej Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 488 Mosha : 32 Vendndodhja : Up and Up Hobi : StreetBall Koha e lire : StreetBall, Music, Net, PC, Pub Piket : 3 Data e regjistrimit : 22/11/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:20 pm | |
Ej.Seriozisht ste marr vesh fare ty.Ca jan kto qe ban me??Po ik ere se je dhe cun.Ankohesh si kalama.Bahu re icik cun,icik serioz | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| |
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:21 pm | |
- kitty shkruajti:
Ti ke ofenduar nje antar shum keq dhe ndaj teje s esht marr asnje mase, m duket pa lidhje dhe tani ti po thua qe ajo te iki fare? Me ca te drejte??? Nuk e kupton qe ktu secili ka te drejt ta shpreh mendimin e vet??
un kam ofenduar ?!! por pas gjith asaj gjeje qe me tha ajo edhe un nuk mund te rrija pa i then nje fjale asaj e meritonte,nqs i duket e drejt soldierit le te marr masa ndaj meje fillove vet i pari pa te ngacmova dhe un shnet | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:23 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- kitty shkruajti:
Ti ke ofenduar nje antar shum keq dhe ndaj teje s esht marr asnje mase, m duket pa lidhje dhe tani ti po thua qe ajo te iki fare? Me ca te drejte??? Nuk e kupton qe ktu secili ka te drejt ta shpreh mendimin e vet??
un kam ofenduar ?!! por pas gjith asaj gjeje qe me tha ajo edhe un nuk mund te rrija pa i then nje fjale asaj e meritonte,nqs i duket e drejt soldierit le te marr masa ndaj meje fillove vet i pari pa te ngacmova dhe un shnet Ka te tjere qe thone qe fillove ti!Ju doni te gjeni tani kush e filloi?Skeni per ta be kshu qe lereni me kaq o njerez sa qejf paskeni me u zene po sju pelq forumi ikni njeri me zor sju mban,po dhe kshu qe tna e shpifni jo | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:24 pm | |
| hahahahhaha shi ky tjetri ckeni mer njerez ckeni ??! doni tju vin njerez per qok apo si shhhhhhhhhhhhhhht | |
|
| |
kitty Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 397 Mosha : 32 Vendndodhja : pf itali Hobi : noti Piket : 20 Data e regjistrimit : 24/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:24 pm | |
- kitty shkruajti:
un kam ofenduar ?!! por pas gjith asaj gjeje qe me tha ajo edhe un nuk mund te rrija pa i then nje fjale asaj e meritonte,nqs i duket e drejt soldierit le te marr masa ndaj meje Ca do lloj gjeje te thot nje njeri s mund ta shash nga robt se aty te djeg me shum aty shperthen robi astaj, s mund ta ofendosh tjetrin nga familja kete kurr | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
bituku85 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 311 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Piket : -33 Data e regjistrimit : 23/11/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:26 pm | |
hiqe apo nuk hiqet si e fort o puna vet ti ske pun | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:32 pm | |
| ankohem se sme kan vene akoma anetar vip... du dhe une te jem vip hahahhahahhaha pse vetem ciljeta te jet e tille.du dhe une ... | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:40 pm | |
| Sa per ta dit:anetari bituku a ca e kishte mori ban mbase te perkoheshem se me ofendoi jo vetem mua po dhe nje anetar tj,une e paralajmerova kshu qe vete deshte | |
|
| |
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:43 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- ankohem se sme kan vene akoma anetar vip...
du dhe une te jem vip hahahhahahhaha pse vetem ciljeta te jet e tille.du dhe une ... hahha edhe une jam dakort me ty ca ka cili me shume aman ,pupupu cili | |
|
| |
Rej Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 488 Mosha : 32 Vendndodhja : Up and Up Hobi : StreetBall Koha e lire : StreetBall, Music, Net, PC, Pub Piket : 3 Data e regjistrimit : 22/11/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:43 pm | |
| iiiiiiiiii.Hahahah.E hangu bituku.Te ofendoj e??Hajt mos u merzit | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:44 pm | |
| - Mars shkruajti:
- Sa per ta dit:anetari bituku a ca e kishte mori ban mbase te perkoheshem se me ofendoi jo vetem mua po dhe nje anetar tj,une e paralajmerova kshu qe vete deshte
uee ca ben ti moj ?? hiqi pra tgjtihe antaret dhe rrini vetem ju stafi ne forum ah ky forumi do prishet me sakt po prishet dita dites po akoma me keq di un si ta prish | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| - Rej shkruajti:
- iiiiiiiiii.Hahahah.E hangu bituku.Te ofendoj e??Hajt mos u merzit
Une te merzitem?!E per ca per budalliqe,jo jo pa merak,pastaj arsye per tu merzit ka ai | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| - *...BE YOURSELF...* shkruajti:
- angel boy shkruajti:
- ankohem se sme kan vene akoma anetar vip...
du dhe une te jem vip hahahhahahhaha pse vetem ciljeta te jet e tille.du dhe une ... hahha edhe une jam dakort me ty ca ka cili me shume aman ,pupupu cili haha e pra ....edhe zajmina asgje ska me shum se mua... do na veni vip apo jo'?? | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| |
| |
Mars Adoleshent energjik
| |
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:47 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Dec 19, 2008 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Ankohuni ketu | |
| |
|
| |
| Ankohuni ketu | |
|