| cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter | |
|
+26dead angel sweet_girl Soldier Of Fortune free spirit Lacuna_Coil LaLuC-I maria gracia doni hot_spicy angel boy Burzgoroth metallica_death Slash don corleone angel_wolf Emiljano palali Iron Snake Child In Time vdekja_eshte_mundesia Darkangel Blue Paradise RioT fefe_ rapper_girl odise play_boy 30 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Thu Nov 06, 2008 6:43 pm | |
| |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Thu Nov 06, 2008 6:44 pm | |
| ska qen kurr e imja dhe nuk do merzitesha per kte fakt,faji do ket qen i ime qe nuk kam ditur ta mbroj ate dashuri | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Thu Nov 06, 2008 6:45 pm | |
| do e puthja per here te fundit hahaha | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Sun Nov 09, 2008 2:12 am | |
| - Blue Paradise shkruajti:
- e ca duhet ti bej
e do ate tjetren se ndalon dot ti dashuria nuk imponohet ce dua ate nese ai e ka mendjen te tjetra
do i thosh flm qe ma the tani se me von mund te merzitesha me shum akoma jo shpirti sdo ja hidhte kaq kollaj njerez e kuptoni i thon "dashuria e jetes" do beja gjithcka qe ta kisha prap qyqaaaaaa sa pa llogjik, si mund te dashuroj ai nje tjeter nderkoh qe esht me muuuu njs ca sben vaki LARGQOFTE ! | |
|
| |
Iron Snake Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 283 Mosha : 37 Vendndodhja : Pėrballė McLaren-it Piket : 100 Data e regjistrimit : 01/11/2008
| |
| |
Emiljano palali Adoleshent
Numri i postimeve : 10 Mosha : 35 Vendndodhja : tirane Piket : 0 Data e regjistrimit : 26/10/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Sun Nov 09, 2008 12:46 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Sun Nov 09, 2008 12:49 pm | |
| ne nje krize mendore dhe shpirterore |
|
| |
angel_wolf Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1058 Mosha : 36 Piket : -26 Data e regjistrimit : 18/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Sun Nov 09, 2008 1:08 pm | |
| nje kriz e madhe me pushton dhe nuk e kam mendjen ne as nje vend behem si ai kali qe sheh vetem drejte.dhe shum gjera te tjera qe skan nerva me i shkruj tani | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Sun Nov 09, 2008 3:29 pm | |
| ske ca te besh vetem te rrish ca dite i merzit deri sa te gjesh i tjeter | |
|
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Dec 12, 2008 10:11 pm | |
| ca te beja tjeter,do e lija te lire por pa ca te shara sdo ta lija te ikte | |
|
| |
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Tue Jan 13, 2009 12:45 pm | |
| une sdo te bej asgje nese ka perfunduar dashuria jone esjte e lire te beje cte doje si ajo edhe une | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:41 pm | |
| do befasohesha por edhe do lendohesha njekohesisht duke e ditur qe une nje zemer kam dhe kte zemer tja falesh dikujt tjeter dhe me pas te mesosh qe ai dikushi ja ka fal nje tjetri do ishte kulmi i debateve te ndjenjave. | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:44 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:46 pm | |
| po ska dyshim qe kshu do te ndodhe nese e ke dashur vertete. | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:49 pm | |
| asgje....nuk ka qen asnjeher i imi ateher....do e lija te ikte | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:51 pm | |
| i te njejtit mendim me hotin,kte ide e kam pas shum kohe me par gjithmon kshu kam menduar | |
|
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:51 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- asgje....nuk ka qen asnjeher i imi ateher....do e lija te ikte
po te gjendeshe ne nje situate te tille...nuk besoj se do te thoje kete gje | |
|
| |
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:53 pm | |
| mbeshtes kte siper.kur e humb dicka aq tmadhe,eshte e veshtir te heqesh dore.gjithmon do tfitosh ate qe humbet. | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:54 pm | |
| ka te tjera sa te dush.... un per vete sdo e vrisja menjen sepse kur nuk do gjerat me dhun nuk behen ose ne qofte se do ta bindje ose do te qaje qe rrall here mund te ndodh per ndonjerin ajo do te vazhdonte te ishte nji lidhe per keqardhje e cila svle fareee | |
|
| |
maria gracia Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 339 Mosha : 32 Vendndodhja : disa banka larg hot spicy dhe komshije me lacuna coil Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/01/2009
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:55 pm | |
| do ta lija te lire dhe do vazhdoja jeten time | |
|
| |
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:55 pm | |
| - Burzgoroth shkruajti:
- mbeshtes kte siper.kur e humb dicka aq tmadhe,eshte e veshtir te heqesh dore.gjithmon do tfitosh ate qe humbet.
nuk eshte vetem puna se do te fitosh ate qe humb..se ne fund te fundit nuk e mban dot lidhur dike pas vetes... thjesht nese e humb dike qe e ke dashur vertet,,thjesht lendohesh shum..eshte fare e thjeshte | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 10:56 pm | |
| nese ai ste do me...ste per ca te luftosh anymore...largqoft | |
|
| |
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Jan 19, 2009 11:02 pm | |
| nuk esht puna aty por njeriu e ka instikt te fitoje gjithmon dhe seshte se ate person do ta mbash lidh pas vetes.eshte psikologjike.te duket sikur jep dhe ben cmos per ta rifituar por ne te vertete e vetmja gje qe ben eshte te lendohesh | |
|
| |
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Thu Jan 22, 2009 11:27 pm | |
| - play_boy shkruajti:
- une per vete nga te dashurat qe kam pasur nuk i kam pas dashur nanjeren i kam pas sa me kalo kohen nuk kam gjet akoma nje tamom qe ta du me te vertete
nuk me ka thne ndonjera edhe sikur te me thote njera qe e du me shumse te te gjith nuk e di ca do bej do e kap edhe do e puth me zor per here te fundit | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Jan 23, 2009 4:20 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- hot spicy shkruajti:
- asgje....nuk ka qen asnjeher i imi ateher....do e lija te ikte
po te gjendeshe ne nje situate te tille...nuk besoj se do te thoje kete gje deri tani ske fol per vete, por i ke ber quote replikave te te tjerve,kjo dmth qe ti vetem e paramendon si do ndjeheshe apo e ke provuar? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter | |
| |
|
| |
| cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter | |
|