| cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? | |
|
+34jona Nightmare Slash Grifsha Glamours' Master don corleone *...BE YOURSELF...* Iron Snake lovelygirl bituku85 Rej Child Of Darkness hot_spicy Realkatil cobain alex_anto morpheus ceku odise aurel_m131 dj jero Child In Time SIMPATIKU_DR Burzgoroth Lacuna_Coil fefe_ Mars RioT Soldier Of Fortune SupergirL rapper_girl Endi vdekja_eshte_mundesia dead angel 38 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 12:51 pm | |
| (larg qoft nuk ja uroj asnjerit nga ju se eshte gjeja me e keqe qe mund tju ndodhi) shoqja ime desh vrau veten | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 1:08 pm | |
| e para,larg qafte nje her.pastaj nqs ndodh nuk do ndodhte per fajin tim,pastaj sikur ta kisha ne dore un zgjidhjen do te beja cmos per ti bashkuar prap,se cfar do beja se di por dicka do beja nuk do rrija duarkryq | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 1:17 pm | |
| kjo tema ketu e ka vendin te prsh????
gjithsesi per sa i takon temes...larg qofte!!!sdu te me ndodhi asiher se nuk e di ca do beja!! | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 1:23 pm | |
| si fillim kjo teme se ka vendin ktu, ki kujdes dead angel kur hap nje teme se dyti Endi shsh flm se tani e pashe se ku ndodhej kjo teme, rrofsh ylli TEMA ZHVENDOSET DHE KUJDES PER HERE TJETER KUR HAPNI TEMA TE REJA | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 1:25 pm | |
| ska gja mi po u cudita kur e pash te prsh!!!nejse | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 8:18 pm | |
| larg qofte iher po nqs do ndodhte une do kerkoja te mos ndaheshin | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 8:30 pm | |
| si fillim larg qoft pasi sdua te ndahen nqs do ndodhte kjo gje do me vinte vertet sh keq per kte dhe nqs do ime thonin me ke prej prinderve do rrish sdi cte them, do shkoja here tek njeri here tek tjetri dhe do preferoja te rrija vetem qe te beja cte me donte qejfi edhe pse do e ndieja shum mungesen e te dy paleve | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 9:30 pm | |
| Kur ju divocuan prinderit nje shoqes time thoshte se ndjehej shume keq, por tere kohes dukej e qeshur dhe ne qef. Nuk kam arritur kurre ta marr vesh tamam si ndjehej. | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 9:56 pm | |
| Desh ndodhi para disa kohesh,,dhe isha une shkaku qe jane perseri bashk,,sepse ika nga shtepia dhe me gjeten nje jave me vone! | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 10:44 pm | |
| Sma do mendja qe do ndodhe!Nuk e di me thene te drejten si do veproja po dhe une do mundohesha ne max qe kjo mos ndodhte! | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 11:00 pm | |
| | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 05, 2008 11:05 pm | |
| hmmm ku di une??? do vrisja mendjen me ke do rrija por ska shance se jam e zonja une tja mbush mendjen qe po bejn budallallek. | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 11:27 am | |
| te mit kan 7 vjet qe jan divorcuar dhe sme ben fare pershtypje | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 11:29 am | |
| po je mesuar ndoshta. po ne fillim fare te beri pershtypje?? | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 11:37 am | |
| isha e vogel o goc aty do e kisha menjen un? | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 2:41 pm | |
| - Burzgoroth shkruajti:
- te mit kan 7 vjet qe jan divorcuar dhe sme ben fare pershtypje
me vjen keq,,edhe une motrat e mdhaja i kam nga babi,,edhe kam nejt per nje kohe te gjat pa prinder,,per disa arsye te cilat nuk po i them,,u shkatrrova athere u detyrova te ikja nga shpia,, | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 6:37 pm | |
| te te ndahen prinderit ne moshen e adoleshences eshte gjeja me e keqe,,tpkaten flas per veten time,,kalon traum,,kurse kur je me i vogel e humb mendjen,,kurs kur je me i madh,,ka dhimje por prap,,je me i rritur | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:06 pm | |
| faktikisht sdo ta doja po nuk eshte puna ime ca bejn s nqs se nuk duhen pse te rrin kot bashk..pff |
|
| |
SIMPATIKU_DR Adoleshent
Numri i postimeve : 49 Mosha : 30 Vendndodhja : DURRES Piket : 0 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:07 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:08 pm | |
| |
|
| |
SIMPATIKU_DR Adoleshent
Numri i postimeve : 49 Mosha : 30 Vendndodhja : DURRES Piket : 0 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:11 pm | |
| eshte mundesia e vetme per te mbijetuar | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:12 pm | |
| po po,,jo po do shkoja ne banjo te urinoja,,eshte zgjidhja me idjote,,nejse ti e di vete | |
|
| |
SIMPATIKU_DR Adoleshent
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:14 pm | |
| po mua me jane ndare prindrit dhe e kame provuar | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:15 pm | |
| - RioT shkruajti:
- Burzgoroth shkruajti:
- te mit kan 7 vjet qe jan divorcuar dhe sme ben fare pershtypje
me vjen keq,,edhe une motrat e mdhaja i kam nga babi,,edhe kam nejt per nje kohe te gjat pa prinder,,per disa arsye te cilat nuk po i them,,u shkatrrova athere u detyrova te ikja nga shpia,, per Burzgoroth e dija un dhe i kam then qe me vje keq.por ti RioT tallesh miiii |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:15 pm | |
| - SIMPATIKU_DR shkruajti:
- po mua me jane ndare prindrit dhe e kame provuar
mfal..mvje keq qe te jan nda po pranaj paske marr kot ti? |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? | |
| |
|
| |
| cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? | |
|