| cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? | |
|
+34jona Nightmare Slash Grifsha Glamours' Master don corleone *...BE YOURSELF...* Iron Snake lovelygirl bituku85 Rej Child Of Darkness hot_spicy Realkatil cobain alex_anto morpheus ceku odise aurel_m131 dj jero Child In Time SIMPATIKU_DR Burzgoroth Lacuna_Coil fefe_ Mars RioT Soldier Of Fortune SupergirL rapper_girl Endi vdekja_eshte_mundesia dead angel 38 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:16 pm | |
| - Burzgoroth shkruajti:
- isha e vogel o goc aty do e kisha menjen un?
po mir mi thash 8vjec ndoshta e mban mend. e ke mir ti goce qe se vret mendjen. haha nejse une besoj se duhet te jet dicka e keqe por se kam menduar kurr qe mund te me ndodhi. | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:35 pm | |
| - S.A.M shkruajti:
- RioT shkruajti:
- Burzgoroth shkruajti:
- te mit kan 7 vjet qe jan divorcuar dhe sme ben fare pershtypje
me vjen keq,,edhe une motrat e mdhaja i kam nga babi,,edhe kam nejt per nje kohe te gjat pa prinder,,per disa arsye te cilat nuk po i them,,u shkatrrova athere u detyrova te ikja nga shpia,,
per Burzgoroth e dija un dhe i kam then qe me vje keq.por ti RioT tallesh miiii pse per tu tall eshte kjo? | |
|
| |
SIMPATIKU_DR Adoleshent
Numri i postimeve : 49 Mosha : 30 Vendndodhja : DURRES Piket : 0 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:36 pm | |
| vetem drroga eshte zgjidhja e vetme | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:38 pm | |
| - RioT shkruajti:
- S.A.M shkruajti:
- RioT shkruajti:
- Burzgoroth shkruajti:
- te mit kan 7 vjet qe jan divorcuar dhe sme ben fare pershtypje
me vjen keq,,edhe une motrat e mdhaja i kam nga babi,,edhe kam nejt per nje kohe te gjat pa prinder,,per disa arsye te cilat nuk po i them,,u shkatrrova athere u detyrova te ikja nga shpia,,
per Burzgoroth e dija un dhe i kam then qe me vje keq.por ti RioT tallesh miiii pse per tu tall eshte kjo? se dija pranaj thash njs mvje keq |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:39 pm | |
| - SIMPATIKU_DR shkruajti:
- vetem drroga eshte zgjidhja e vetme
mire se e morem vesh,,ik drogohu tani,, sa per sam,,ska gje se kaloi | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:44 pm | |
| po vet the droga eshte zgjidhja vetme,, | |
|
| |
SIMPATIKU_DR Adoleshent
Numri i postimeve : 49 Mosha : 30 Vendndodhja : DURRES Piket : 0 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:45 pm | |
| | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 06, 2008 8:46 pm | |
| edhe the qe me jan ndar prinderit,, dhe meqe e dike zgjidhjen,,drogohu pra | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sun Sep 07, 2008 2:24 pm | |
| as qe do perpiqesha ti ndaloja, shum mir do benin, me mir te jetoje secili i lumtur sesa te dy bashk dhe jo te lumtur, ashu as femijet nuk jan te lumtur per shkak te grindjeve nqs ato e ken menduar qe kjo esht zgjidhja me e mir per to ateher le te ndahen, kshu do ishte me mir per te gjith | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Thu Sep 11, 2008 8:31 pm | |
| e di ca do beja une do beja dasem do bej qejjjjjjjjjjffffffffffff se te pakten nuk do zihenin me ata | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Thu Sep 11, 2008 9:44 pm | |
| ndoshta do ishte me mire,,ndoshta | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Thu Sep 11, 2008 10:59 pm | |
| NQS PRINDERIT DO TE DIVORCOHESHIN JETA E SICILIT PREJ NE DO TE ISHTE NDRYSHE,JO E NJEJTE...eshte nje gje shume e keqe divorci.une kshu mendoj | |
|
| |
aurel_m131 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 222 Mosha : 33 Vendndodhja : ---- Hobi : ---- Koha e lire : ---- Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 20, 2008 10:27 pm | |
| do kalonim nji periudh shum te keqe...se imagjinoj dot veten me prinder te divorcuar.. | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 20, 2008 10:30 pm | |
| | |
|
| |
ceku Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 201 Mosha : 32 Vendndodhja : te lagja play_boy mbrapa spitalit Hobi : te punoj Koha e lire : pune Piket : -33 Data e regjistrimit : 23/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Thu Sep 25, 2008 11:13 pm | |
| nuk do beja as nje gje do i lidhja prap hihihihihihi | |
|
| |
morpheus Adoleshent
Numri i postimeve : 51 Mosha : 33 Vendndodhja : Tirona Hobi : music Koha e lire : knej anej Piket : 0 Data e regjistrimit : 24/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 26, 2008 7:43 pm | |
| do ishte dita me e bukur e jetes time dita qe prinderit e mi do ndaheshin!!!! :D | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 26, 2008 7:45 pm | |
| |
|
| |
morpheus Adoleshent
Numri i postimeve : 51 Mosha : 33 Vendndodhja : Tirona Hobi : music Koha e lire : knej anej Piket : 0 Data e regjistrimit : 24/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 26, 2008 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 26, 2008 7:49 pm | |
| |
|
| |
alex_anto Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 468 Mosha : 29 Vendndodhja : elbasan Hobi : kercimi, interneti, kalerimi Piket : 54 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Fri Sep 26, 2008 7:50 pm | |
| nuk eshte aspak mire, ndoshta ngaqe se keni provuara prandaj flisni keshtu | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sat Sep 27, 2008 7:05 pm | |
| te them te drejten nuk e di si do reagoja por nuk mendoj se do arrija deri tek droga dakort do shkoja ne traum por jo traum deri ne ate pike, une edhe duhanin tani ne kete moshe qe jam e kam shume e jo me drogen. per simpatiku_dr mendoj se ke gabuar gjithcka. me vjen keq qe prinderit e tu jane ndare por duhet te mendosh pak edhe per prindin me te cilin jeton edhe pse jane ndare ato kane nje dashuri te perbashket i cili je ti dhe te shkaterrosh veten kur ato ty te duan me gjithe shpirt me duket pa vend nuk eshte droga qe po te ndihmon te harrosh pasi ajo plage ty akoma te mbetet. nejse zgjedhja jote nqs e mendon te arsyeshme vazhdo |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sun Sep 28, 2008 2:47 pm | |
| po shpresoj qe te mos ndodh se pastaj nuk e di se cdo beja |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Sun Sep 28, 2008 2:48 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- as qe do perpiqesha ti ndaloja, shum mir do benin, me mir te jetoje secili i lumtur sesa te dy bashk dhe jo te lumtur, ashu as femijet nuk jan te lumtur per shkak te grindjeve
nqs ato e ken menduar qe kjo esht zgjidhja me e mir per to ateher le te ndahen, kshu do ishte me mir per te gjith jam akoma me kte mendim ! | |
|
| |
cobain Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 116 Mosha : 57 Vendndodhja : siper 1 druri... Hobi : bicikleta Koha e lire : ne internet,se skam ca bej tjeter... Piket : 0 Data e regjistrimit : 28/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Thu Oct 02, 2008 10:10 pm | |
| normal do ndjehesh njeriu me kot ne bote...po eshte dicak qe do mesohesh...un se kam provuar dhe me vjen keq per tgjith ato qe i ka ren ky fat i poshter...nuk e di mua te me ndodhi tashi do ndjehem aq kot aq pa kuptim...se kam gjith kto vjet qe jam mesuar me to...githmo nqs...po shyqyr zotit ska shance :D:D:D:D: | |
|
| |
Realkatil Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 190 Mosha : 33 Vendndodhja : Aty ku mdo mu raki Hobi : msn Koha e lire : msn Piket : 3 Data e regjistrimit : 01/10/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? Mon Oct 06, 2008 11:02 pm | |
| Do vazhdoja ti bija me dor | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? | |
| |
|
| |
| cfare do te benit nqs prindrit tuaj do te divorcoheshin?? | |
|