| cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter | |
|
+26dead angel sweet_girl Soldier Of Fortune free spirit Lacuna_Coil LaLuC-I maria gracia doni hot_spicy angel boy Burzgoroth metallica_death Slash don corleone angel_wolf Emiljano palali Iron Snake Child In Time vdekja_eshte_mundesia Darkangel Blue Paradise RioT fefe_ rapper_girl odise play_boy 30 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 8:34 pm | |
| une per vete nga te dashurat qe kam pasur nuk i kam pas dashur nanjeren i kam pas sa me kalo kohen nuk kam gjet akoma nje tamom qe ta du me te vertete | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 8:37 pm | |
| te njejtin mendim kam dhe une | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 8:42 pm | |
| do nervozohesha shume ne ato momente dhe do doja ta vrisja qelbesirin :x | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 9:14 pm | |
| mdo mu , ca jan kto qe thoni ! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:13 pm | |
| do e kapja me shpulla edhe pse e di qe nuk e ben |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:15 pm | |
| do beja gjithshka qe personi qe dashuron ta doje ate dhe do beja cdo gje per ta pare te lumtur!! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:16 pm | |
| - RioT shkruajti:
- do beja gjithshka qe personi qe dashuron ta doje ate dhe do beja cdo gje per ta pare te lumtur!!
une per vete sjam dakort ajo qe thashe shapre ishte per shaka por per vete do luftoja deri ne piken e fundit |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:18 pm | |
| pse nuk do doje ti qe ta shihje ate te lumtur? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:20 pm | |
| - RioT shkruajti:
- pse nuk do doje ti qe ta shihje ate te lumtur?
po ti do kenaqeshe kur e di qe e do me gjithe shpirt dhe ta shohesh ne krahet e nje tjetre? une per vete jo nuk do e pranoja kete mendim tendin |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:25 pm | |
| nese do e bente ate te lumtur,,do ish dhe une e lumtur,,do me vinte keq per faktin qe nuk jam une ajo qe e bej aq te lumtur por ama do e pranoja ta shihja em dike tjeter nese do e bente te ndihej vertet me mire!pastaj dashuria nuk imponohet | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:26 pm | |
| - RioT shkruajti:
- nese do e bente ate te lumtur,,do ish dhe une e lumtur,,do me vinte keq per faktin qe nuk jam une ajo qe e bej aq te lumtur por ama do e pranoja ta shihja em dike tjeter nese do e bente te ndihej vertet me mire!pastaj dashuria nuk imponohet
po nuk imponohet por kjo i bie qe ti nuk qe e afte ta besh ate per vete dhe u tregua me e shkathet ajo tjetra qe ta mori. dhe ne njefare menyre hedh poshte veten |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:32 pm | |
| - EroldCeka shkruajti:
- RioT shkruajti:
- nese do e bente ate te lumtur,,do ish dhe une e lumtur,,do me vinte keq per faktin qe nuk jam une ajo qe e bej aq te lumtur por ama do e pranoja ta shihja em dike tjeter nese do e bente te ndihej vertet me mire!pastaj dashuria nuk imponohet
po nuk imponohet por kjo i bie qe ti nuk qe e afte ta besh ate per vete dhe u tregua me e shkathet ajo tjetra qe ta mori. dhe ne njefare menyre hedh poshte veten nese e dua dike shume,,ndoshta edhe veten e hedh posht,,vetem qe te ndihet mire "dashura e jetes sime"!! se e bem chat! | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:33 pm | |
| - RioT shkruajti:
- EroldCeka shkruajti:
- RioT shkruajti:
po nuk imponohet por kjo i bie qe ti nuk qe e afte ta besh ate per vete dhe u tregua me e shkathet ajo tjetra qe ta mori. dhe ne njefare menyre hedh poshte veten nese e dua dike shume,,ndoshta edhe veten e hedh posht,,vetem qe te ndihet mire "dashura e jetes sime"!! se e bem chat! ok mendimi yt respekte riot por nje gje skuptova ca je tani cun apo goce se tek profili na ke dale goce? |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Fri Oct 17, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Mon Oct 20, 2008 4:21 pm | |
| ketij i them cat une qe pershtatet me temen hahahahahahaha | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:00 pm | |
| e ca duhet ti bej e do ate tjetren se ndalon dot ti dashuria nuk imponohet ce dua ate nese ai e ka mendjen te tjetra
do i thosh flm qe ma the tani se me von mund te merzitesha me shum akoma | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:01 pm | |
| po sikur ai te te thot qe nuk dashuron njeri pervec teje | |
|
| |
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:02 pm | |
| - Darkangel shkruajti:
- po sikur ai te te thot qe nuk dashuron njeri pervec teje
hahhahaa po un po i pergjigjesha temes re kjo sdo te thot qe do me ndodhi mua | |
|
| |
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:03 pm | |
| hahahhaha dhe une temes ju pergjigja | |
|
| |
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:07 pm | |
| po he pra ca do beje ti????? | |
|
| |
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:07 pm | |
| une do i thoja me gjin dhe mua nje meqe ti e paske gjet | |
|
| |
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:09 pm | |
| hahahahahhaa sa i modh qe jeeeeeeeeeeeeeeee mos ki merak se nuk ta thot ty ajo e di un :D | |
|
| |
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:09 pm | |
| hahahahhahah e di e di as ajo mua as une asaj | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Wed Nov 05, 2008 11:19 pm | |
| hmmmmmm po hall i madh e do nji tjeter.le te shkoje ke ai tjetri meqe kte i do zemra |
|
| |
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter Thu Nov 06, 2008 6:33 pm | |
| nuk me ka thene ndonjera deri msot | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter | |
| |
|
| |
| cfare do te benit kur dashuria jetes tuaj ju thote qe dashuron nje tjeter | |
|