Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
Titulli: 50 Cent Thu Aug 07, 2008 7:34 pm
Curtis James Jackson III (sqt: Kėrtis Xheims Xhekson III) lindi mė 6 korrik 1975 nė New York. Ai njihet gjithashtu si 50 Cent edhe ėshtė njė i famshėm rapper amerikan, kėngėtar edhe i grupit G-Unit.
50 Cent ka publikuar deri tani 2 albume (Get Rich or Die Tryin' e The Massacre)dhe te dy albumet kishin sukses multi-platin, duke shitur me shume se 21 milione kopje ne kombinim. edhe nė 2007 duhet kurse tė dali albumi i tretė, i quajtur Curtis.
Jeta e hershme
50 Cent, i lindur Curtis James Jackson III, u rrit ne lagjen e Xhamajkas Jugore ne Queens ne New York City. Ai u rrit pa baba dhe u perkujdes nga nena e tij Sabrina Jackson, e cila e lindi ate kur ajo i kishte 15 vjetė. Sabrina qe ishte nje dilere e kokaines u perkujdes per Jackson deri sa ai i mbushi 8 vjet,kur ajo u vra.Ne ate kohė ajo i kishte 23 vjet dhe e humbi vetėdijen kur dikush i hudhi drogė ne pijen e saj. Ajo pastaj u la si e vdekur ne banesen e saj pasi qe dikush e kishte lene gazin te leshuar dhe dritaret i kishte mbyllur. Pas vdekjes se saj Jacksoni shkoi ne shtepin e gjyshit ku jetonin edhe 8 hallat dhe dajet e tij.
Ai e kujton "Gjyshja ime me thoshte, 'Nena jote nuk do te vij ne shtepi. Ajo nuk do te kthehet te te marre. Ti do te rrish me neve'. Vetem atehere une fillova qe te mesohesha pakez me rruget." Jacksoni u rrit me kusheririn e tij me te ri Michael Francis, i cili e fitoi pseudonimin "25 Cent" pasi qe ishte shoku i ti me i ri.Francisi ben rap me emrin artistik "Two Five".
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Thu Aug 07, 2008 7:37 pm
Tarjaholic Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 387 Mosha : 32 Vendndodhja : F:\seeking_for_the_reign.docx Koha e lire : gallinabianchabulbul (*-*) (:P) (!) Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/08/2008
Titulli: Re: 50 Cent Thu Aug 07, 2008 10:52 pm
I Hate HIM..Videoklipet e tij jane me perverse, Vetem makina luksoze, para, edhe femra pa te brendshme...
free spirit Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Thu Aug 07, 2008 11:22 pm
dhe ky nuk fyn me asnje cep po me asnje cep te preferencat e mia muzikre nuk me pelq.kenget e tijpo fare fare
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Thu Aug 07, 2008 11:26 pm
Tarjaholic shkruajti:
I Hate HIM..Videoklipet e tij jane me perverse, Vetem makina luksoze, para, edhe femra pa te brendshme...
Jam shume dakort me ty per kete qe ke thene per vidioklipet e ti,pa pike kuptimi e te shpifura ne te njejten kohe
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 12:13 am
Tarjaholic shkruajti:
agree,,nuk perputhet me shijet e miaj muzikore
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 12:14 am
RioT shkruajti:
Tarjaholic shkruajti:
Me shijet muzikore dhe pamore gjithashtu :D
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 12:14 am
gjith jevgjit e elbasanit , ecin rruges duke degju me cel kte haha
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 12:18 am
Mars shkruajti:
RioT shkruajti:
Tarjaholic shkruajti:
Me shijet muzikore dhe pamore gjithashtu :D
ca dmth kjo?
Mars Adoleshent energjik
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 12:19 am
E kisha qe sme pelq as te shoh vidioklipet e tij
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 10:17 am
o fefe po ato metalaret qe pelqeni ju ti vijne anash 50 cent-it se eshte 1-shi poer keenge
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 10:42 am
ky 3 vjet ka qe ben muzik , ato 30 vjet
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 10:56 am
ai me 3 vjet eshte me i miri po me 30 sa thua ti?
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 10:59 am
Darkangel shkruajti:
o fefe po ato metalaret qe pelqeni ju ti vijne anash 50 cent-it se eshte 1-shi poer keenge
ka shuuum te drejt Darku, ato jane te vjeter i ka ik lezeti pfff ka lezet mer vella kjo teme e ky artist si shpiiiiiiirt e kam kenge e ze njiish sa per videon shifni ato videot e juaja ku gjitha to burra me floke te gjata e si pederasta pupupu o zot ca tmerri
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 11:01 am
sheshi me i madh ne bot , i mbush plot per metallicat ! kto me zor mbushin 1 stadium !
njs ika se do pij kafe , kush do le te vije te rock cafe , jam deri ne 11 atje , pastaj nga kaprico lol
Mars Adoleshent energjik
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 11:04 am
rapper_girl shkruajti:
Darkangel shkruajti:
ka shuuum te drejt Darku, ato jane te vjeter i ka ik lezeti pfff ka lezet mer vella kjo teme e ky artist si shpiiiiiiirt e kam kenge e ze njiish sa per videon shifni ato videot e juaja ku gjitha to burra me floke te gjata e si pederasta pupupu o zot ca tmerri
Atij qe eshte i mire nuk i iken lezeti kurre,perkundrazi!Edhe floket nuk kane fare lidhje em ca thua ti,ka pak goca qe i mbajne floket e shkurtera? Njs ju nese pelqeni ate qe pelqeni mos ia ngrini vlerat duke shajt te tj,po per ato qe ka
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 11:15 am
sa per temen 50 CENT - MY LOVE ka nje grup te tijin i quajtur G-UNIT ne te cilin bejen pjese: 50 CENT, LLOYD BANKS, TONY YAYO, YOUNG BUCK, te katert te papare fare, cooool, me kenge e ze ulerime sa per 50 CENT di qe ka shpetuar rreth 56 here (se se mbaj mend mire shifren) nga plumbat pasi ka armiq ashtu sic cdo kg tjeter po ti hajne m** se eshte me i miri prandaj e kane inat ka realizuar nje film i quajtur GET RICH OR DIE TRYIN filmi me i bukur per mua, madje e kam pare ne dvd ne pc ka realizuar shum albume me kenge shuuuuum te bukura. disa nga kg qe me pelqejne mua jane 21 QUESTIONS, IN DA CLUB, WINDOW SHOPPER, AYO TCHNOLOGY, YUO DONT KNOW, STILL KILL (ft AKON), IF I CANT, THIS IS HOW WE DO IT (ft THE GAME), CANDY SHOP (ft OLIVIA), BEST FRIENDS (ft OLIVIA), GET MONEY, AMUSEMENT PARK, STRAIGHT TO THE BANK, HANDS UP, MAKE A WHAT, STILL TIPPIN (ft YOUNG BUCK), JUST A LIL BIT, SO SEDUCTIVE (ft TONY YAYO) I LIKE THE WAY SHE DO IT - G-UNIT,G-UNIT SOLDIER (ft EMINEM), PLACES TO GO, WANKSTA, MANY MEN, HUSTLER AMBITION, PIMP (ft SNOOP DOGG), I LOVE NIGGA, MY BUDDY - G-UNIT, e plooot te tjera kg per te cilat une vdes dmth i kam shuuuum shuuum qejf, srri dot pa i degjuar 50 CENT kg i pare qe kam adhuruar e vazhdoj e do te vazhdoj ta adhuroj me pas vjen EMINEM, kto te dy jane MY LOVE 4EVER AND EVER do ve edhe plot foto te tjera coool te 50 CENT dhe G-UNIT :D
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 11:30 am
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 11:59 am
I LOVE 50 CENT in this photo
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 12:02 pm
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 12:05 pm
fefe_ shkruajti:
e ca ka per te qesh ktu o druu pfff shum mire tpakten merrkan vesh nga muzika jo rock si te cmendur ububuja hallall qe degjojn ate kengetar :D pastaj ka lezet te kete elbasani njerez qe dejgon ate rryme se eshte mbush plot me metalare, krejt ne te zeza pupupu
Mars Adoleshent energjik
Titulli: Re: 50 Cent Fri Aug 08, 2008 12:10 pm
rapper_girl shkruajti:
fefe_ shkruajti:
e ca ka per te qesh ktu o druu pfff shum mire tpakten merrkan vesh nga muzika jo rock si te cmendur ububuja hallall qe degjojn ate kengetar :D pastaj ka lezet te kete elbasani njerez qe dejgon ate rryme se eshte mbush plot me metalare, krejt ne te zeza pupupu
Ne fakt ajo qe po thote Fefe e vertete eshte po spo themi gje,secili ka shijet e veta,perderisa sna ben keq neve ca duan le te bejne.Po ama kur dilja per vrap ne mengjes te parku me kshu kenge na prisnin qe ne pike te mengjesit,se i vinin neper cel!Mire e bejne po he,ne terezi e kishin ata
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Sat Aug 09, 2008 5:43 pm
sme pelq ky jevgu ku ben dhe ky si gengsta
S.A.M--->2 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 454 Mosha : 32 Vendndodhja : S.A.M city Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
Titulli: Re: 50 Cent Sat Aug 09, 2008 5:51 pm
HAHAHAHAH SA KAM QESH ME KTE LART