| Instrumenti juaj i preferuar | |
|
+44violinisti Mrs.perfect piccola perla ninel xhei Green K jona Nightmare che tartuf junior RockAngel sOnatica Burzgoroth sweet_girl Slash 123bla returns Enny-Art maria gracia death & black elbasanlli-puro Lacuna_Coil ani Soldier Of Fortune ToNI NbD angel boy AURORA BOREALIS RioT LaLuC-I odise ToNi J fallen angel roxy kitty hot_spicy alex_anto Endi Child In Time Mars Rej enio vdekja_eshte_mundesia SupergirL dj jero 3bla rapper_girl 48 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
death & black Adoleshent
Numri i postimeve : 39 Mosha : 34 Vendndodhja : hell Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/10/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Mon Jan 05, 2009 11:38 pm | |
| 1-kitara klasike 2-bassi kam shum qef bie qe te dy instrumenteve po fatkeqsisht sdi | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Fri Jan 09, 2009 4:51 pm | |
| Bateria & Kitarja )qoft akustike qoft elektrike) Me plq dhe piano |
|
| |
maria gracia Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 339 Mosha : 32 Vendndodhja : disa banka larg hot spicy dhe komshije me lacuna coil Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/01/2009
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Fri Jan 09, 2009 5:32 pm | |
| | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 10, 2009 1:01 pm | |
| ka shum po kohet e fundit po me pelqen shuuuuuuuuum pianoja :D | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 10, 2009 1:03 pm | |
| |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 10, 2009 1:04 pm | |
| edhe bateria po sme lan ti bija dje te rroku pffffffff | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 10, 2009 1:17 pm | |
| pooooo ate ermalin do ta rraf.......... | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 10, 2009 1:17 pm | |
| asnjones nuk i bi une,...edhe sdu me i ra.. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 10, 2009 1:18 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- pooooo ate ermalin do ta rraf..........
bjeri se e njof une |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 10, 2009 1:23 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 10, 2009 1:31 pm | |
| |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| |
| |
Enny-Art Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 2:30 am | |
| bateria,esht dhe instrumenti q praktikoj.. | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 2:45 am | |
| qe kur ke fillu me baterin ti?? un po me baterine vazhdoj,,,se kam ndryshu akoma | |
|
| |
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 2:51 am | |
| u be ca...qe kur formum banden e gocave:D | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 2:53 am | |
| uu shif.. me ka permend dicka sidriti... per kete band... suxese te metejshme | |
|
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 2:57 am | |
| - dj jero shkruajti:
- nje keshille nga mua.mos harxhoni leket kot per tu futur neper kurse per te mesuar instrumente.te mesosh nje instrument duhet te fillosh qe nga klasa e pare ose te jesh ne shkolle.eshte kot ne kurs eshte e kote.sa per harxhim lekesh.nje instrument do 8 vjet te mesohet tamam.....per mu instrumenti me i rendesishem eshte violina.nqs di violinen di te luash ne piano,kitare dhe gjysmen e veglave te tjera,por jo veglat frymore.POR eshte super e veshitre te mesosh violinen se kot nuk eshte mbreteresha e muzikes ajo
seshte e thene kjo.nje shemujt me te mire eshte edhe "god of guitar''Jimi Hendrix nga muzikantet me te medhenj ishte pa shkolle, askush nuk i kishte mesuar te luante ne ate menyre.nqs vertet ke talent nuk eshte kurre vone,thjesht duhet ta zbulodh dhe mos ta mbash fshehur sa per temen instrumenti im i pereferuar eshte kitarja(gibson-les-paul:SLASH) | |
|
| |
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 2:58 am | |
| | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 3:08 pm | |
| - Slash shkruajti:
- dj jero shkruajti:
- nje keshille nga mua.mos harxhoni leket kot per tu futur neper kurse per te mesuar instrumente.te mesosh nje instrument duhet te fillosh qe nga klasa e pare ose te jesh ne shkolle.eshte kot ne kurs eshte e kote.sa per harxhim lekesh.nje instrument do 8 vjet te mesohet tamam.....per mu instrumenti me i rendesishem eshte violina.nqs di violinen di te luash ne piano,kitare dhe gjysmen e veglave te tjera,por jo veglat frymore.POR eshte super e veshitre te mesosh violinen se kot nuk eshte mbreteresha e muzikes ajo
seshte e thene kjo.nje shemujt me te mire eshte edhe "god of guitar''Jimi Hendrix nga muzikantet me te medhenj ishte pa shkolle, askush nuk i kishte mesuar te luante ne ate menyre.nqs vertet ke talent nuk eshte kurre vone,thjesht duhet ta zbulodh dhe mos ta mbash fshehur sa per temen instrumenti im i pereferuar eshte kitarja(gibson-les-paul:SLASH)
degjo.te mesosh nje vegel muzikore duhet te dish solfezh,notat,intervalet,akoredet dhe shuuuume gjera te tjera...keto kurse qe behen me nxenesit qe nuk kane bere asnjehere shkolle muzike behen per qellime fitimprurese.nqs nuk di solfezh si mund te behesh muzikant?une kam kaq vite ne shkolle muzike dhe prape nuk i di te tera gjerat per sa i perket solfezhit dhe muzikes... | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 3:12 pm | |
| hmm un kam disa shoke qe i kan mesu instrumentat vet (flasim per kitaren, baterine) pa shkoll, pa kurse vetem me vullnet, deshir dhe pasion mbi tgjitha dhe jan shum te arritur, bejn covera te grupeve te medha, nuk po them qe jan perfekt por gjithsesi kan msu dhe kan arrit goxha | |
|
| |
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 3:13 pm | |
| KA SHUM PO ASNJERIT SDI TI BIE...VETEM PIANOS PAK... | |
|
| |
maria gracia Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 339 Mosha : 32 Vendndodhja : disa banka larg hot spicy dhe komshije me lacuna coil Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/01/2009
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 3:14 pm | |
| me pelqen pianoja pasi kam dhe nje shoqe pjaniste. qe e pershendes | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 3:15 pm | |
| sme pelqejne instrumentt fare per ti rene vete...dmth sja them fare..une jam i lindur per sport me shum jo per art.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar Sat Jan 24, 2009 3:15 pm | |
| PERSHENDES DHE UN SHOQEN E ANISES | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Instrumenti juaj i preferuar | |
| |
|
| |
| Instrumenti juaj i preferuar | |
|