123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: sa manjake jeni per gjerat tuaja? Thu Jan 29, 2009 10:35 pm | |
| me teper se manjak.. ne shpi sguxon njeri as te rrugulloje dhomen time pa me pyetur mua..me pare ska qen kshu ne fakt po fatmiresisht gjerat kane ndryshuar...me pare kontrollonin xhepat mcftas dhe gjenin nga 2 paketa.. 1her me kan gjet mall po e rrugullova ne moment mhb mgjths nuk besoj ta ken hang ate rreng. gjths tani nuk guxon njeri as te me preki as celularin....(gje e mire kjo) | |
|
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: sa manjake jeni per gjerat tuaja? Thu Jan 29, 2009 10:43 pm | |
| jam shum manjak 1te gjeli i flokve 2te telefoni dhe 3trre kur me prekin celcat e netit booo sa inat i kam kur mi prekin | |
|
anisa Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1337 Mosha : 32 Vendndodhja : ne te njejtin vend me maria gracian Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 705 Data e regjistrimit : 27/01/2009
| Titulli: Re: sa manjake jeni per gjerat tuaja? Thu Jan 29, 2009 10:47 pm | |
| jam pak. nuk dua qe te mi kapin gjerat e mia. psh celin, msn, forumin i kam me kod dhe nuk mi kontrollojne dot. por gjerat e tjera me rendesi per mua i fsheh mire dhe nuk i gjejne dot keta te shpise | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: sa manjake jeni per gjerat tuaja? | |
| |
|