| Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? | |
|
+30bituku85 Rej terenc the doctor 2000 smart devil elbasanlli-puro hot_spicy Slash AURORA BOREALIS angel_wolf Darkangel Blue Paradise 3bla odise free spirit wooow SupergirL metallica_death play_boy Burzgoroth aurel_m131 Mars don corleone Child In Time RioT rapper_girl Endi Lacuna_Coil fefe_ Soldier Of Fortune 34 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Fri Aug 29, 2008 4:36 pm | |
| Titulli i temes flet vete! Po? Jo? Pse?
Edituar pėr herė tė fundit nga Soldier Of Fortune nė Fri Aug 29, 2008 4:39 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Fri Aug 29, 2008 4:36 pm | |
| po gocat do bien me shokun e ngushte? | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Fri Aug 29, 2008 4:38 pm | |
| Po pra dmth vlen dhe per gocat, ja se po e modifikoj temen! | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Fri Aug 29, 2008 4:42 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- Titulli i temes flet vete! Po? Jo? Pse?
po ti autori temes pse nuk kthen pergjigje, pse nuk komenton,eee??? ndodh dhe nuk ka asgje te keq, vetem se kur e shef shokun pasi ke ren ne dashuri nuk i thua: he re ckemi por, ckemi Isuf?(psh) ke qen mire? te lutem me fol, cdo gje qe te ndodh me thuaj mua se te kam xhan shum (dmth po vdes per ty) pfff nuk funksjonojn kto lidhje. | |
|
| |
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Fri Aug 29, 2008 4:45 pm | |
| Nuk ben te lidhesh me shokun/shoqen e ngushte qe deri dje e mbaje si moter/vlla. Dmth duhet te kesh nje fare njohje me ate njeri, te jeni deri diku te afert per njeri-tjeterin, por jo shoke per koke se nuk vlen. Ky pra eshte mendimi im, me nje shok/shoqe po, por me shokun/shoqen e ngushte jo! | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Fri Aug 29, 2008 5:20 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- Nuk ben te lidhesh me shokun/shoqen e ngushte qe deri dje e mbaje si moter/vlla. Dmth duhet te kesh nje fare njohje me ate njeri, te jeni deri diku te afert per njeri-tjeterin, por jo shoke per koke se nuk vlen. Ky pra eshte mendimi im, me nje shok/shoqe po, por me shokun/shoqen e ngushte jo!
skam ca te shtoj me shume...tamam fare ky eshte mendimi im.....te lidhesh me shokun e ngushte qe e konsideru si vlla eshte budallallek!!! ne momentin qe i ke then shok i ngushte i ke menduar te gjitha!!! | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Fri Aug 29, 2008 6:21 pm | |
| hmmmm... po kam rene brenda, ska asgje nsq e ndjen se e do smendoj se ka gje te keqe, pastaj edhe ai me kishte qejf mua cti bej un kur duhemi duhemi oj ju lol mendoj se seshte dicka e keqe pasi merreni vesh me mire me njeri-tjetrin ja tju them edhe dicka qe mua me pelqen shum, ja vlen dmth : gjeja me e mire qe mund te beje dikush qe ka rene brenda me shokun apo shoqen e ngushte,eshte qe te beje veprime qe ai apo ajo ta kuptoje kte gje. edhe dicka; te biesh ne dashuri me shokun e ngushte eshte gjeja me e mire qe mund te ndodhi,sepse e njeh mire,e di tipin e tij,dhe fakti qe jeni shoke te ngushte do te thote qe shkoni shume mire me tipat e njeri tjetri | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Fri Aug 29, 2008 7:12 pm | |
| ka ndodhur,shoku im i ngushte me thote qe me don | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sat Aug 30, 2008 5:33 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- hmmmm... po kam rene brenda, ska asgje nsq e ndjen se e do smendoj se ka gje te keqe, pastaj edhe ai me kishte qejf mua cti bej un kur duhemi duhemi oj ju lol
mendoj se seshte dicka e keqe pasi merreni vesh me mire me njeri-tjetrin ja tju them edhe dicka qe mua me pelqen shum, ja vlen dmth : gjeja me e mire qe mund te beje dikush qe ka rene brenda me shokun apo shoqen e ngushte,eshte qe te beje veprime qe ai apo ajo ta kuptoje kte gje. edhe dicka; te biesh ne dashuri me shokun e ngushte eshte gjeja me e mire qe mund te ndodhi,sepse e njeh mire,e di tipin e tij,dhe fakti qe jeni shoke te ngushte do te thote qe shkoni shume mire me tipat e njeri tjetri une s'mendoj tamam kshu. ndahen gjerat o rapper, o shok te ngushte,o te dashur. po nqs bie brenda keq fare por nuk ke guximin tja thuash?? do rrish para tij me siklet deri sa ka raste humbet fare miqesi. tregohet njeriu i kujdesshem. une e di qe ndjenjat nuk komandohen por nqs vertet e konsideron shok te ngusht, ateher jam e siiguurt qe edhe ''dashuria'' juaj nqs mund te shprehem kshu, do jet tamam dashuri midis miqsh. nuk te shkon mendja per me teper.i thu me plot gojen te kam xhan dhe nuk ke frike se mos keqkuptohet.pse? sepse ja ke fixu vetes qe e ke SHOK TE NGUSHTE. KAQ!!!!! | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sat Aug 30, 2008 7:41 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
- hmmmm... po kam rene brenda, ska asgje nsq e ndjen se e do smendoj se ka gje te keqe, pastaj edhe ai me kishte qejf mua cti bej un kur duhemi duhemi oj ju lol
mendoj se seshte dicka e keqe pasi merreni vesh me mire me njeri-tjetrin ja tju them edhe dicka qe mua me pelqen shum, ja vlen dmth :
gjeja me e mire qe mund te beje dikush qe ka rene brenda me shokun apo shoqen e ngushte,eshte qe te beje veprime qe ai apo ajo ta kuptoje kte gje. edhe dicka; te biesh ne dashuri me shokun e ngushte eshte gjeja me e mire qe mund te ndodhi,sepse e njeh mire,e di tipin e tij,dhe fakti qe jeni shoke te ngushte do te thote qe shkoni shume mire me tipat e njeri tjetri une s'mendoj tamam kshu. ndahen gjerat o rapper, o shok te ngushte,o te dashur. po nqs bie brenda keq fare por nuk ke guximin tja thuash?? do rrish para tij me siklet deri sa ka raste humbet fare miqesi. tregohet njeriu i kujdesshem. une e di qe ndjenjat nuk komandohen por nqs vertet e konsideron shok te ngusht, ateher jam e siiguurt qe edhe ''dashuria'' juaj nqs mund te shprehem kshu, do jet tamam dashuri midis miqsh. nuk te shkon mendja per me teper.i thu me plot gojen te kam xhan dhe nuk ke frike se mos keqkuptohet.pse? sepse ja ke fixu vetes qe e ke SHOK TE NGUSHTE. KAQ!!!!! ke te drejt qe skam guximin tja them por ai e kishte kuptuar qe un e doja hihi, pastaj me von aima shprehu vet mua ( se sdoja ti thoja fjalet qe me tha ai ) nuk eshte se me shkoi mendja po thjesht fillova te ndjeja per te, nejse varja se eshte cik histori e gjat kjo e imja lol | |
|
| |
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sat Aug 30, 2008 10:09 pm | |
| Nuk shkon e rapper_girl te lidhesh me shokun shoqen e ngushte. Po e bisedoja nje dite kete teme me dike qe ishte ne te njetin mendim me ty dhe une i permenda dy shembuj reale. Ja se po e them edhe ketu. I thashe: Tani qe une kam dy vjet shoqeri me megin dhe kristin (free spirit dhe kitty ne forum) si do te te dukej ty ti thoja ndonjeres nga ato qe kam rene ne dashuri me ty. Dmth ti thuash te dua dikujt qe deri dje te thoshte vellacko! E shikon qe nuk vlen me shokun?shoqen e ngushte! | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sun Aug 31, 2008 2:03 am | |
| | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sun Aug 31, 2008 5:39 pm | |
- rapper_girl shkruajti:
mendoj se seshte dicka e keqe pasi merreni vesh me mire me njeri-tjetrin ja tju them edhe dicka qe mua me pelqen shum, ja vlen dmth : gjeja me e mire qe mund te beje dikush qe ka rene brenda me shokun apo shoqen e ngushte,eshte qe te beje veprime qe ai apo ajo ta kuptoje kte gje. edhe dicka; te biesh ne dashuri me shokun e ngushte eshte gjeja me e mire qe mund te ndodhi,sepse e njeh mire,e di tipin e tij,dhe fakti qe jeni shoke te ngushte do te thote qe shkoni shume mire me tipat e njeri tjetri une s'mendoj tamam kshu. ndahen gjerat o rapper, o shok te ngushte,o te dashur. po nqs bie brenda keq fare por nuk ke guximin tja thuash?? do rrish para tij me siklet deri sa ka raste humbet fare miqesi. tregohet njeriu i kujdesshem. une e di qe ndjenjat nuk komandohen por nqs vertet e konsideron shok te ngusht, ateher jam e siiguurt qe edhe ''dashuria'' juaj nqs mund te shprehem kshu, do jet tamam dashuri midis miqsh. nuk te shkon mendja per me teper.i thu me plot gojen te kam xhan dhe nuk ke frike se mos keqkuptohet.pse? sepse ja ke fixu vetes qe e ke SHOK TE NGUSHTE. KAQ!!!!! lacuna coil ke fol sh sh bukur...!!! | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sun Aug 31, 2008 9:21 pm | |
| ishim shoke te ngushte dikur tani e kam te dashur dmth qe e dua me shume | |
|
| |
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Mon Sep 01, 2008 7:52 pm | |
| - Endi shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
mendoj se seshte dicka e keqe pasi merreni vesh me mire me njeri-tjetrin ja tju them edhe dicka qe mua me pelqen shum, ja vlen dmth : gjeja me e mire qe mund te beje dikush qe ka rene brenda me shokun apo shoqen e ngushte,eshte qe te beje veprime qe ai apo ajo ta kuptoje kte gje. edhe dicka; te biesh ne dashuri me shokun e ngushte eshte gjeja me e mire qe mund te ndodhi,sepse e njeh mire,e di tipin e tij,dhe fakti qe jeni shoke te ngushte do te thote qe shkoni shume mire me tipat e njeri tjetri une s'mendoj tamam kshu. ndahen gjerat o rapper, o shok te ngushte,o te dashur. po nqs bie brenda keq fare por nuk ke guximin tja thuash?? do rrish para tij me siklet deri sa ka raste humbet fare miqesi. tregohet njeriu i kujdesshem. une e di qe ndjenjat nuk komandohen por nqs vertet e konsideron shok te ngusht, ateher jam e siiguurt qe edhe ''dashuria'' juaj nqs mund te shprehem kshu, do jet tamam dashuri midis miqsh. nuk te shkon mendja per me teper.i thu me plot gojen te kam xhan dhe nuk ke frike se mos keqkuptohet.pse? sepse ja ke fixu vetes qe e ke SHOK TE NGUSHTE. KAQ!!!!! lacuna coil ke fol sh sh bukur...!!! e di e di . megjithse kur e mendoj mire ska faj as rapper girl se jan ndjenja ato te shkretat, si komandon dot. por nuk esht gje e mire, kte se mohoj dot.. ps. solder me duket se ne te dy duhet te flasim icik. me verte e kam se yyy sa kemi pa fol. do tpys per ca gjojna por jo ato qe mendon ti, ok? puc | |
|
| |
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Mon Sep 01, 2008 7:54 pm | |
- Endi shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
mendoj se seshte dicka e keqe pasi merreni vesh me mire me njeri-tjetrin ja tju them edhe dicka qe mua me pelqen shum, ja vlen dmth :
gjeja me e mire qe mund te beje dikush qe ka rene brenda me shokun apo shoqen e ngushte,eshte qe te beje veprime qe ai apo ajo ta kuptoje kte gje. edhe dicka; te biesh ne dashuri me shokun e ngushte eshte gjeja me e mire qe mund te ndodhi,sepse e njeh mire,e di tipin e tij,dhe fakti qe jeni shoke te ngushte do te thote qe shkoni shume mire me tipat e njeri tjetri une s'mendoj tamam kshu. ndahen gjerat o rapper, o shok te ngushte,o te dashur. po nqs bie brenda keq fare por nuk ke guximin tja thuash?? do rrish para tij me siklet deri sa ka raste humbet fare miqesi. tregohet njeriu i kujdesshem. une e di qe ndjenjat nuk komandohen por nqs vertet e konsideron shok te ngusht, ateher jam e siiguurt qe edhe ''dashuria'' juaj nqs mund te shprehem kshu, do jet tamam dashuri midis miqsh. nuk te shkon mendja per me teper.i thu me plot gojen te kam xhan dhe nuk ke frike se mos keqkuptohet.pse? sepse ja ke fixu vetes qe e ke SHOK TE NGUSHTE. KAQ!!!!! lacuna coil ke fol sh sh bukur...!!!
e di e di . megjithse kur e mendoj mire ska faj as rapper girl se jan ndjenja ato te shkretat, si komandon dot. por nuk esht gje e mire, kte se mohoj dot..
ps. solder me duket se ne te dy duhet te flasim icik. me verte e kam se yyy sa kemi pa fol. do tpys per ca gjojna por jo ato qe mendon ti, ok? puc a ti ti e sheh ee :D:D mire qe e di edhe vet qe skomandohen dot :D nejse se sjam vetem un ka plot qe kan rene brenda me shokun/shoqen e ngusht, ska asgje te keqe sinqerisht, njs | |
|
| |
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Mon Sep 01, 2008 7:56 pm | |
| jooo ska asgje te keqe por...nejse se pertoj tflas prap... | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Mon Sep 01, 2008 8:27 pm | |
| Me duket icik si e vshtire dhe jo e pershtatshme nese behet fjale per shokun e ngushte,nese eshte nje shok me te cilin ke shoqeri dhe e njeh ku ka me mire! | |
|
| |
aurel_m131 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 222 Mosha : 33 Vendndodhja : ---- Hobi : ---- Koha e lire : ---- Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/09/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sat Sep 13, 2008 9:59 am | |
| duket pak si e cuditshme te lidhesh me shoqen e ngusht..se der dje i ke tregu te gjitha ca ke be dhe sot te lidhesh me ate...ama po re mrena me ate ske ca ti besh pasaj... | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sat Sep 13, 2008 2:09 pm | |
| edhe mund te ndodhe por un kam parasysh veten time...per mua nuk mund te ndodhe | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sat Sep 13, 2008 2:10 pm | |
| pff ka ndodh me shokun..qe tme ket then te dua po e rrej ket gje po varja ske ca tbesh...si fola me qe pres asaj dite |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Sat Sep 13, 2008 2:12 pm | |
| edhe une me mendimin e lacuna_coil jam nuk ka asgje te keqe | |
|
| |
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Mon Sep 15, 2008 4:52 pm | |
| po mua me ka ndodhur dhe kur ja thashe asaj ajo spo me fliste fare me goje dhe kur takoheshim rruges per ne shkolle ajo nderronte rruge sdi sesi te tjereve i shkon per shtat kjo lidhje por per mua sfunksionon asnje lidhje se ne cdo dashuri jam lenduar dhe kam frike te dashuroj perseri ndonje vajze nese do te me shikonte ndonje goce me sy gocat kane frike prej meje pres qe ndoje dite te njoh nje goce qe te me doje vertet por keto jane enderrat e mia | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Mon Sep 15, 2008 4:55 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? Mon Sep 15, 2008 4:58 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? | |
| |
|
| |
| Te biesh ne dashuri me shokun/shoqen e ngushte? | |
|