| Jeni raciste? | |
|
+57alerodisgirl ema H_boy354 *little angel* jona You Burn Deep Inside Me free spirit kitty maria gracia angel boy doni 123bla returns hot_spicy metallica_death AURORA BOREALIS Come As You Are Shpirti-pist odise metalhead serial killer the doctor 2000 cobain Realkatil vdekja_eshte_mundesia aurel_m131 don corleone play_boy ani the beatle kristi S.A.M--->2 mel-L smart devil dj jero Tarjaholic Enny-Art spartaku SupergirL baks COLORED_SPIRIT Endi Assy fefe_ chrisbrown jurgeni RioT ana Une tigri-verdheblu total overdose1 Child In Time rapper_girl Child Of Darkness Venus Lacuna_Coil Mars Soldier Of Fortune 61 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 11:33 pm | |
| Po shoh tani qe sqenka pergjigj Fefe ketu?Pse kshu ke turp te thuash qe je rracist? | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 11:34 pm | |
| sjam rracist !
gjithsesi shumica e grupeve qe diskriminohen e bejn veten per ti urryer , ske ca i ben | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 11:35 pm | |
| Po pra prandaj i the atij te misrit jevg ti | |
|
| |
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 11:36 pm | |
| shembull par 1 ore isha un me 1 shoqen tim nga parku , se blem ate misrin e famshem atje , ishin 2 jevgj qe i kishim para vetem shanin , kacula ! ti kapje ti rrifje ! se un per qefin tim me ate , do degjojm ato qe shajn ! situat jo e kendshme | |
|
| |
ana Adoleshent
Numri i postimeve : 27 Mosha : 32 Vendndodhja : tirane Hobi : basketbolli Koha e lire : lexoj Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 24, 2008 1:18 pm | |
| Mars
Dakort me ty jam,se ne fakt shumica thone une nuk jam rraciste kunder njerezve me ngjyre po ama me greket serbet a ku ta di une po.Edhe kjo eshte e gabuar per mua sepse ne po identifikojme kshu nje popull te tere vec prej disa rasteve qe kane ndodhur.Nuk e ben nje komb te tere vec disa njerez,fundja njerez te keqinj e raste te tilla ka kudo ne cdo vend edhe ketu te ne
nuk jam dakort me ty...thjesht ta mendosh serbet ishin ata ce masakruan nje popull te ter kosovaret e kam fjalen fundja edhe ata jan shqiptare(kte pun nuk mund ta bente vetem nje njeri po nje popull).............. _________________ | |
|
| |
jurgeni Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 107 Mosha : 33 Vendndodhja : El Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 24, 2008 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Assy Adoleshent
Numri i postimeve : 51 Mosha : 32 Vendndodhja : Hene Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 24, 2008 6:05 pm | |
| absolutisht jo.mjafton t jete human,qenie njerzore,dhe per mua ska asnje ndryshim...njerzit duhet tduhen,dhe jo t persekutohet nga dicka qe se kan vendosur vete. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 24, 2008 6:07 pm | |
| ca jan rob me ngjyre - kill 'em all | |
|
| |
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 24, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 24, 2008 9:17 pm | |
| o fefe ca esht ajo foto qe mke ven ne avatoar mo "i can fly woth my angel" bla bla bla, angels dont exist, hiqe mo se le nam lool
na falni per daljen huh, sa kam qesh me postimin lart te fefes | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 24, 2008 11:01 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 24, 2008 11:42 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- o fefe ca esht ajo foto qe mke ven ne avatoar mo "i can fly woth my angel" bla bla bla, angels dont exist, hiqe mo se le nam
lool
na falni per daljen huh, sa kam qesh me postimin lart te fefes nuk e kam shkrujt un ate fjalin haha | |
|
| |
COLORED_SPIRIT Adoleshent
Numri i postimeve : 85 Mosha : 32 Vendndodhja : Rainbow Hobi : HOBI..DUA TJETOJ.. Koha e lire : ART MUSIC..SK8..XHIRO..JETOJ.. Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Fri Jul 25, 2008 3:58 pm | |
| JEVGJIT E RRUGVE SI DUROJ DOT JO PER GJE PO JAN NJEREZ QE I DUN GJERAT TEK GOJA PRANDAJ SPUNOJN..PER TTJERET SJAM RACISTE..NAIHER GREKET SI DUROJ DOT PO NEJSE ME RASTE KJO.. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Jeni raciste? Fri Jul 25, 2008 6:56 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
- o fefe ca esht ajo foto qe mke ven ne avatoar mo "i can fly woth my angel" bla bla bla, angels dont exist, hiqe mo se le nam
lool
na falni per daljen huh, sa kam qesh me postimin lart te fefes nuk e kam shkrujt un ate fjalin haha shi shi po ste thash pse e ke shrujt ti, se e marr me mend qe se ke be ti, po thash hiqe se na flliqe | |
|
| |
baks Adoleshent
Numri i postimeve : 48 Mosha : 35 Vendndodhja : aty ku vendos seperioriteti Koha e lire : amazo il tempo Piket : 33 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Sun Jul 27, 2008 2:07 am | |
| tamam racist jo,por i urrej greket ne maksimum sepse me djek fakti qe thone qe ato jane me te mire se ne se jane race superiore ndaj nesh dhe kjo gje me ben ti pushkatoj nje nga nje | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Sun Jul 27, 2008 3:26 pm | |
| - baks shkruajti:
- tamam racist jo,por i urrej greket ne maksimum sepse me djek fakti qe thone qe ato jane me te mire se ne se jane race superiore ndaj nesh dhe kjo gje me ben ti pushkatoj nje nga nje
ja mbeshtes mendimin ktij shokut lart edhe une i kam inat greket | |
|
| |
spartaku Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 164 Mosha : 34 Vendndodhja : ruzhdi_bizhut aty ku flitet gjithmone sport.............................. Hobi : sporti Koha e lire : vetem sport Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 30, 2008 7:41 pm | |
| rracist kunder fqinjeve tane | |
|
| |
Enny-Art Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 31, 2008 1:06 pm | |
| per robt me ngjyr jo,perdersa ekzistojn dmth qe jan pjes e ksaj jete si tbardhet dhe kan tdrejt ta jetojn ate.po sic ka lypsa jevgj ka dhe tbardh,megjithse kta tparet jan me tshumt. mund tket shtetas qe macarojn per faktin qe perbuzin shtetasit e mi,po e di qe ne marrdhenie personale,ball per ball,sdo sillesa dot nmenyren sic mund tsillen disa prej tyre,se smund ti fus tgjith ne nje kategori,,, | |
|
| |
Tarjaholic Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 387 Mosha : 32 Vendndodhja : F:\seeking_for_the_reign.docx Koha e lire : gallinabianchabulbul (*-*) (:P) (!) Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Tue Aug 05, 2008 6:21 pm | |
| Te them nuk jam, jam mediokri me i madh ne bote. Cdo kush eshte racist, edhe pse jo ne kuptimin e pare: njerez me ngjyre vs njerez te bardhe.Por racist jam neqoftese dikush ka ecur me shume se mua edhe pse nuk e merriton, te ketij tipi.... | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Tue Aug 05, 2008 6:47 pm | |
| racist une nuk jam por ne raste kur duhet po.secili nga ne eshte pak por nuk e pranon.ja marrim nje shembull te thjeshte nje goc nga te forumit a do te pranonte te kishte te dashur nje djal me ngjyre,qe bie ere,qe eshte pa shkolle,injorant,e shume gjera te tjera qe spo i permend.kur eshte nje njeri me race jevgu por eshte i kompletuar eshte tamam njeri atehere eshte ok.une racist jam edhe me te bardhet sepse ka shume njerez te bardhe qe jane me keq se ata te zinjte dmth nuk jane njerez.kane shume ane te keqija etj etjjjjjjjjj | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Aug 06, 2008 12:37 am | |
| - dj jero shkruajti:
- racist une nuk jam por ne raste kur duhet po.secili nga ne eshte pak por nuk e pranon.ja marrim nje shembull te thjeshte nje goc nga te forumit a do te pranonte te kishte te dashur nje djal me ngjyre,qe bie ere,qe eshte pa shkolle,injorant,e shume gjera te tjera qe spo i permend.kur eshte nje njeri me race jevgu por eshte i kompletuar eshte tamam njeri atehere eshte ok.une racist jam edhe me te bardhet sepse ka shume njerez te bardhe qe jane me keq se ata te zinjte dmth nuk jane njerez.kane shume ane te keqija etj etjjjjjjjjj
Kur thua qe asnjera nga ne nuk do donte te kishte te dashur qe bie ere,pa shkolle apo injorant ska te beje sipas meje me racizmin,secila zgjedh me te miren per vete, | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Aug 06, 2008 11:25 am | |
| jam shum dakort me mars,,kjo nuk tregon racizem,,leqe ate nuk e ka ber natyra ashtu,,esht ber vet,,ka mar rrugen e drreqit,,mfal i cik por un nuk do lidhem me dike te keti tipi,,pasi e di qe do me sjelli deme mua,,por ska te bej me racizmin | |
|
| |
smart devil Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2617 Mosha : 29 Vendndodhja : amerik Piket : 72 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Aug 06, 2008 11:27 am | |
| | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Aug 06, 2008 10:58 pm | |
| riot dhe mars po bie dakort me ju.ketu keni te drejte | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Aug 07, 2008 12:05 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Jeni raciste? | |
| |
|
| |
| Jeni raciste? | |
|