| Jeni raciste? | |
|
+57alerodisgirl ema H_boy354 *little angel* jona You Burn Deep Inside Me free spirit kitty maria gracia angel boy doni 123bla returns hot_spicy metallica_death AURORA BOREALIS Come As You Are Shpirti-pist odise metalhead serial killer the doctor 2000 cobain Realkatil vdekja_eshte_mundesia aurel_m131 don corleone play_boy ani the beatle kristi S.A.M--->2 mel-L smart devil dj jero Tarjaholic Enny-Art spartaku SupergirL baks COLORED_SPIRIT Endi Assy fefe_ chrisbrown jurgeni RioT ana Une tigri-verdheblu total overdose1 Child In Time rapper_girl Child Of Darkness Venus Lacuna_Coil Mars Soldier Of Fortune 61 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Jeni raciste? Wed Jun 25, 2008 1:18 pm | |
| Kemi pare shpesh shqiptaret qe te shajne greket, apo edhe romet qe shifen ne rruge. Sa rraciste jeni ju? | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 10, 2008 11:17 pm | |
| Nuk para jam rraciste.Njeriu per mua e ben vet veten e tij dhe jo ngjyra apo prejardhja | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Fri Jul 11, 2008 9:40 am | |
| jooooo, ahhh vetem me greket jam se i urrej. nuk jam fare rraciste me njerzit me ngjyre madje kjo esht edhe nje nga arsyet qe une zihem me prindin se fatlkeqesisht jan pak raciste dhe nuk e kuptojne shum sjelljen time kur i degjoj te flasin keq, cuditen nga morali qe bej une. i hate rracizem. | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Fri Jul 11, 2008 11:06 pm | |
| Nje grup i caktuar individesh nuk perfaqeson te gjithe shoqerine. Kjo vlen edhe per popullin tone, sepse e dime shume mire qe nuk jemi nga me te pelqyerit ngado. Une nuk jam fare raciste, madje as per greket sepse vlen e njejta gje si per ne. Nje shprehje thote: "Jeto ne paqe me njerezit por lufto te metat e tyre". Kete mendoj se duhet ta kemi parasysh te gjithe. | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Sat Jul 12, 2008 11:59 am | |
| Smund ta quaj veten raciste por ne te vertete seshte qe me pelq te kem kontakte me njerzit me ngjyre | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Jeni raciste? Thu Jul 17, 2008 3:15 pm | |
| rraciste jam pak po vetem kundrejt grekeve dhe serbeve se nuk i duroj dot bllahhhhhh ma shpifin |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Fri Jul 18, 2008 7:38 pm | |
| kundrejt grekeve pooooo shuuum se i urrej, me ta shpif jane ndersa kundrejt njerezve te bardh apo atyre me ngjyre aspak aq me teper qe per ato me ngjyre vdes, i kam fiksim :D jo se te bardhet si perlqej por pas niggave im crazy, i love them :D | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Sat Jul 19, 2008 2:44 am | |
| Jam dhe shum, i urrej jevgjit !!!
Mos bej njeri replika per mendimin tim se sma ndryshoni dot ! | |
|
| |
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Sat Jul 19, 2008 11:38 am | |
| jam racist vetem me disa lloje zezakesh... | |
|
| |
tigri-verdheblu Adoleshent
Numri i postimeve : 57 Mosha : 36 Vendndodhja : Ne stadium Piket : 0 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Sat Jul 19, 2008 3:32 pm | |
| Se di.Edhe jam edhe nuk jam. | |
|
| |
Une Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 146 Mosha : 37 Vendndodhja : ... Piket : 0 Data e regjistrimit : 20/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Sun Jul 20, 2008 2:31 am | |
| Jo,jam komplet kundra racizmit. Dua ti vras te gjith racistet!!!..mos eshte ky nje mendim racist | |
|
| |
ana Adoleshent
Numri i postimeve : 27 Mosha : 32 Vendndodhja : tirane Hobi : basketbolli Koha e lire : lexoj Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Mon Jul 21, 2008 2:18 pm | |
| kundrejt grekeve,serbeve,rusve pooooo shuuum se i urrej ne maksimum, me ta shpif jane ndersa kundrejt njerezve te bardh apo atyre me ngjyre aspak..... | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 11:12 am | |
| nuk jam fare raciste,,perkundrazi,,jam "armike" me kto te shpis per ket pun,pasi gjithmon degjoj,,"ua jevgu" "shi jevgu" "jevgu m***" etj etj,,fraza qe ma ngrejn nervin,,dhe gjithmon mundohem te di arsyen "pse?",,ndoshta ngaqe jan akoma me mentalitet te vjeter,,dhe ndihen superior si race e bardhe qe jemi,,ose boooh nuk e di,, ndersa per greket,,pse duhet ti shajm greket??jemi gje me te mire ne se ato??jo!isoj jemi!ne kerkojm te mos na shajn e te mos ket racizem nga greket ndaj nesh,,por ne te njejten koh qe ne i shajm e bejm lloj lloj gjerash kunder tyre,,pastaj ne kemi racizem brenda popullit tone,, | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:06 pm | |
| - RioT shkruajti:
- nuk jam fare raciste,,perkundrazi,,jam "armike" me kto te shpis per ket pun,pasi gjithmon degjoj,,"ua jevgu" "shi jevgu" "jevgu m***" etj etj,,fraza qe ma ngrejn nervin,,dhe gjithmon mundohem te di arsyen "pse?",,ndoshta ngaqe jan akoma me mentalitet te vjeter,,dhe ndihen superior si race e bardhe qe jemi,,ose boooh nuk e di,,
ndersa per greket,,pse duhet ti shajm greket??jemi gje me te mire ne se ato??jo!isoj jemi!ne kerkojm te mos na shajn e te mos ket racizem nga greket ndaj nesh,,por ne te njejten koh qe ne i shajm e bejm lloj lloj gjerash kunder tyre,,pastaj ne kemi racizem brenda popullit tone,, Dakort me ty jam,se ne fakt shumica thone une nuk jam rraciste kunder njerezve me ngjyre po ama me greket serbet a ku ta di une po.Edhe kjo eshte e gabuar per mua sepse ne po identifikojme kshu nje popull te tere vec prej disa rasteve qe kane ndodhur.Nuk e ben nje komb te tere vec disa njerez,fundja njerez te keqinj e raste te tilla ka kudo ne cdo vend edhe ketu te ne | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:11 pm | |
| pikerisht,,ose kur thone qe greket jan njerez te keqinj,,po ka grek te kqinj sa te duash ashtu sic ka edhe shqipetar te kqinj sa te duash dhe njerez te keqinj kudo ne bote,,por me perpara ne duhet te kemi harmoni midis popullit tone pastaj me te tjeret se nese nuk kemi harmoni "me familjen tone" imagjono "me komshinjt" | |
|
| |
jurgeni Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 107 Mosha : 33 Vendndodhja : El Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:16 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- jooooo, ahhh vetem me greket jam se i urrej.
nuk jam fare rraciste me njerzit me ngjyre madje kjo esht edhe nje nga arsyet qe une zihem me prindin se fatlkeqesisht jan pak raciste dhe nuk e kuptojne shum sjelljen time kur i degjoj te flasin keq, cuditen nga morali qe bej une. i hate rracizem. hahah edhe un vetem greket urrej | |
|
| |
chrisbrown Adoleshent
Numri i postimeve : 59 Mosha : 33 Vendndodhja : elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:17 pm | |
| - jurgeni shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
nuk jam fare rraciste me njerzit me ngjyre madje kjo esht edhe nje nga arsyet qe une zihem me prindin se fatlkeqesisht jan pak raciste dhe nuk e kuptojne shum sjelljen time kur i degjoj te flasin keq, cuditen nga morali qe bej une. i hate rracizem. hahah edhe un vetem greket urrej serjozisht | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:22 pm | |
| sesht gje e mire gjithsesi | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:26 pm | |
| Eh po kur them une Riot qe keta per ca raste qe i doli nami grekeve i moren te gjithe inat greket,po filloj kjo urrejtje te thuash ti si per sot nsr,njs ne fakt secili ka mendimin e vet | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:33 pm | |
| ehh ke shum shum te drejt,,une per vete vdes per greqin,,kam shum shok e shoqe greke dhe jam shum e lidhur me to,, | |
|
| |
Numri i postimeve : 107 Mosha : 33 Vendndodhja : El Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:53 pm | |
| - chrisbrown shkruajti:
- jurgeni shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
nuk jam fare rraciste me njerzit me ngjyre madje kjo esht edhe nje nga arsyet qe une zihem me prindin se fatlkeqesisht jan pak raciste dhe nuk e kuptojne shum sjelljen time kur i degjoj te flasin keq, cuditen nga morali qe bej une. i hate rracizem. hahah edhe un vetem greket urrej serjozisht na cave **** :D | |
|
| |
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:54 pm | |
| - RioT shkruajti:
- ehh ke shum shum te drejt,,une per vete vdes per greqin,,kam shum shok e shoqe greke dhe jam shum e lidhur me to,,
e kisha fjalen per greket ne pergjithesi... | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:56 pm | |
| - jurgeni shkruajti:
- RioT shkruajti:
- ehh ke shum shum te drejt,,une per vete vdes per greqin,,kam shum shok e shoqe greke dhe jam shum e lidhur me to,,
e kisha fjalen per greket ne pergjithesi... dhe un greket ne pergjithsi i dua shum :D | |
|
| |
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 9:58 pm | |
| booo nuk paskemi 1 gje deri tani te perbashket :D | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Jeni raciste? Wed Jul 23, 2008 11:26 pm | |
| haha ca te bej une?un kshu jam,, | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Jeni raciste? | |
| |
|
| |
| Jeni raciste? | |
|