| a degjoni ndonje cik house | |
|
+40roxy kitty GoLdEn BoY Stratovarius vdekja_eshte_mundesia hot_spicy toni'world Rej bituku85 Iron Snake angel_wolf redian don corleone play_boy odise 3bla ceku Lacuna_Coil Darkangel morpheus doni smart devil Burzgoroth almir_metallica_4ever total overdose1 Child Of Darkness Kosova rapper_girl bad boy Une fefe_ free spirit Tarjaholic SupergirL Mars RioT angel boy Child In Time Endi dj jero 44 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| |
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 7:53 pm | |
| eheee e bukur eshte muzika house!!!degjoj icik!!! | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 7:53 pm | |
| asiiiiiiiiiiiciiiiiiiik, esht rryma me idiote qe ekziston, 10 minuta keng dhe per kto 10 minuta perserittet e njeja melodi, sa rrym vl pff | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 7:54 pm | |
| po degjoj shume ,,,dhe me pelqen shum shum | |
|
| |
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 7:56 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- asiiiiiiiiiiiciiiiiiiik, esht rryma me idiote qe ekziston, 10 minuta keng dhe per kto 10 minuta perserittet e njeja melodi, sa rrym vl pff
po ne disko cfare degjon ti metal?po do te me degjosh mua bej kete eksperiment te thjeshte:shko ne disko degjo house dhe shiko mat nivelin e adrenalines sa eshte:eja ketu dhe do ta provosh pastaj housi ta degjosh nuk ja vlen por ama kur je ne disko eshte tjeter gje | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 7:59 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- Child In Time shkruajti:
- asiiiiiiiiiiiciiiiiiiik, esht rryma me idiote qe ekziston, 10 minuta keng dhe per kto 10 minuta perserittet e njeja melodi, sa rrym vl pff
po ne disko cfare degjon ti metal?po do te me degjosh mua bej kete eksperiment te thjeshte:shko ne disko degjo house dhe shiko mat nivelin e adrenalines sa eshte:eja ketu dhe do ta provosh pastaj housi ta degjosh nuk ja vlen por ama kur je ne disko eshte tjeter gje ahahahahhahahhahhaha pse ca kujton ti mo shoku, se un shkoj ne festa ku degjohet house hahahahahah o sa kam qesh, ska per ta bo naiher ate gabim, e vetmja gje qe me jepp adrenaline mua edhe nji feste metal shoku, ngjo iher metal ti, mu me kto rryma idiote sa me shtohen nervat dhe dal direkt jasht me duret neper vesh qe mos me infektohen | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:02 pm | |
| secili ka preferencat e tija ne lidhje me muziken qe degjon dhe skemi pse shajm nje lloj rryme qe sna pelqen!! | |
|
| |
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:02 pm | |
| po a ke shkuar ndonjeher ne disko verore ti/???apo se njef ca eshte | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| |
| |
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:06 pm | |
| ja ke fut kooooooooot fare ku ka disko verore os dimerore me metal mi shoqe | |
|
| |
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:08 pm | |
| ti qenke femij i vogel fare nga mendja.18 vjece aahah.dhe beke party me metal | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:09 pm | |
| ikmo pirdhu, shif mendjen tate | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:13 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- ja ke fut kooooooooot fare
ku ka disko verore os dimerore me metal mi shoqe si nuk ka???pse diskon i person e ka dimer ver??e prenoton edhe ven kong ca te det ai,,qe ta tundesh kken ti,,ksaj i thuhet adrenalin,,sa per temen,,vetem i kong kam digju,,po ajo esht elektro,,dj ozi-pussy song, e kam digju se ma ka dhan nji jo per gjo | |
|
| |
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:14 pm | |
| me ty rioT JAM dakort se flet me mend kurse ajo gjyshja pa klas ca ka | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:15 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- me ty rioT JAM dakort se flet me mend kurse ajo gjyshja pa klas ca ka
ben mire te kerkosh falje shoku,, | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:16 pm | |
| E pra,edhe boll me keto diskutime se po kaloni me shume se cduhet | |
|
| |
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:18 pm | |
| per cfare te kerkoj falje.lexoje mire gjithe biseden cfare thote ajo gjyshja o nena une mund te jem me i vogel se ty me mosh por te pakten kam dicka qe ti se ke qe quhet mendje | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:21 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- per cfare te kerkoj falje.lexoje mire gjithe biseden cfare thote ajo gjyshja
o nena une mund te jem me i vogel se ty me mosh por te pakten kam dicka qe ti se ke qe quhet mendje ajo dha mendimin e vet,,ti fillove me shajt,,edhe mos i thuj none!!!! | |
|
| |
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 8:23 pm | |
| p ma thuaj ca mendimi dha ajo tha ik pirdhu,dhe dergon mesazhe private ku tregon edukaten e saj shume te bukur se ashtu e ka mesuar mami ti u kruajte vete me mua mos harro | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 9:00 pm | |
| em...se kam qef por nqs se jam ne ndonje party qe ka muzik house kercej nuk eshte se rri si hu gardhi :D |
|
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 9:03 pm | |
| - RioT shkruajti:
- dj jero shkruajti:
ben mire te kerkosh falje shoku,, lali riot shiko si e ka ofenduar ajo me lart duke i thene ik pirdhu... | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 9:15 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- RioT shkruajti:
- dj jero shkruajti:
ben mire te kerkosh falje shoku,,
lali riot shiko si e ka ofenduar ajo me lart duke i thene ik pirdhu... anyway,,nuk ka te drejt ti thot gjyshe!! te tregoj me respekt ndaj nje femre | |
|
| |
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 9:16 pm | |
| - RioT shkruajti:
- angel boy shkruajti:
- RioT shkruajti:
- dj jero shkruajti:
ben mire te kerkosh falje shoku,,
lali riot shiko si e ka ofenduar ajo me lart duke i thene ik pirdhu... anyway,,nuk ka te drejt ti thot gjyshe!! te tregoj me respekt ndaj nje femre ok ketu ke te drejte por edhe ajo ik pirdhu eshte ofendim ,,,pastaj shikoje ca ka shkruajtur me vone .....i ka thene ik q.. e kupton apo jo??fjalor femre eshte ky?? | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 9:19 pm | |
| vazhdo me temen se nuk esht chat ktu,, sa per temen vetem nje keng njof,,por si rrym nuk me terheq | |
|
| |
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house Thu Aug 07, 2008 9:20 pm | |
| - RioT shkruajti:
- vazhdo me temen se nuk esht chat ktu,,
sa per temen vetem nje keng njof,,por si rrym nuk me terheq lali u terhoqe dhe ti se ske cfare thua....gjithsesi ska gje... mua kjo muzike me terheq shume | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: a degjoni ndonje cik house | |
| |
|
| |
| a degjoni ndonje cik house | |
|