| mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? | |
|
+35H_boy354 jona tosi danjela doni almir_metallica_4ever *...BE YOURSELF...* vdekja_eshte_mundesia hot_spicy Lacuna_Coil Glamours' Master bora Shpirti-pist odise mel-L don corleone dead angel play_boy Burzgoroth 3rrorr Soldier Of Fortune fefe_ Une bad boy SupergirL the doctor 2000 Endi S.A.M--->2 Blue Paradise rapper_girl Child In Time RioT free spirit smart devil dj jero 39 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Glamours' Master Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 410 Mosha : 39 Vendndodhja : Ne zemren e dikujt! Piket : 210 Data e regjistrimit : 06/02/2009
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 1:38 am | |
| Mendj po!Eshte me e rendesishme se dashuria per nje moment!Arsye ka shume..Besoj edhe mendoj nje vajze edhe nese 100 e sigurte qe mashkulli e do edhe kjo e do ate prap duhet te mendohet!Ne meshkujt per ate te shkrete behemi vet dreqi... Vet mendoj se duhet dhuruar pas 10000000000000000 provash ndaj mashkullit! | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 4:09 pm | |
| po normal qe esht e rendesishme. nqs vajza e humb virgjerin pa u menduar mire dhe per me teper ne kte mosh delikate qe jemi ne,ateher cfare i mbetet asaj??? asgje,thjesht nje shije e hidhur qe te shoqeron gjith jeten, pendim dhe veshtiresi ne gjetjen e mashkullit te jetes. them veshtirese jo vetem per shkak te fjalve qe do hapen andej ktej (se jemi nje vend kaq i vogel me njerez kaq thashethemaxhijn sa fjalet hapen para se tbesh ndonje gje) por vajza do e ket te veshtire edhe per arsye se pas ndarjes me djalin qe i esht dhene,do jet shum e zhgenjyer,nuk do besoj tek asnje dhe do mendoj se te gjith meshkuj te njejten gje duan.kjo per nje femer esht shum e keqe.... une kam nje shoqen time qe nuk esht me e virgjer,pooor esht menduar aq gjat per kte pun,kaloi shum shum kohe me te dashurin e saj dhe tani jan super te sigurt qe asgje nuk i ndan,dhe prap kur vjen puna ,jemi mes shoqeve,ajo ndjehet keq,nuk ndjehet me vajz normale (mgjthse asgje ska ndryshuar tek ajo ne karakter apo ne sjellje). pra dua te them,esht budallallek me B te madhe nqs nje goc cvirgjerohet ne moshe te vogel deri 18(sepse deri ne kte mosh kemi karakter te paformuar mire dhe sdim cbejm) pa e njohur mire veten dhe djalin qe do i jepet. pastaj,pas ksaj moshe,prap duhet te mendohet mire,duhet tkaloj shum prova dhe duket te ket suuper besim mes lidhjes,sepse si e vogel,si e madhe,vajza njesoj lendohet. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 4:14 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- po normal qe esht e rendesishme. nqs vajza e humb virgjerin pa u menduar mire dhe per me teper ne kte mosh delikate qe jemi ne,ateher cfare i mbetet asaj??? asgje,thjesht nje shije e hidhur qe te shoqeron gjith jeten, pendim dhe veshtiresi ne gjetjen e mashkullit te jetes. them veshtirese jo vetem per shkak te fjalve qe do hapen andej ktej (se jemi nje vend kaq i vogel me njerez kaq thashethemaxhijn sa fjalet hapen para se tbesh ndonje gje) por vajza do e ket te veshtire edhe per arsye se pas ndarjes me djalin qe i esht dhene,do jet shum e zhgenjyer,nuk do besoj tek asnje dhe do mendoj se te gjith meshkuj te njejten gje duan.kjo per nje femer esht shum e keqe....
une kam nje shoqen time qe nuk esht me e virgjer,pooor esht menduar aq gjat per kte pun,kaloi shum shum kohe me te dashurin e saj dhe tani jan super te sigurt qe asgje nuk i ndan,dhe prap kur vjen puna ,jemi mes shoqeve,ajo ndjehet keq,nuk ndjehet me vajz normale (mgjthse asgje ska ndryshuar tek ajo ne karakter apo ne sjellje). pra dua te them,esht budallallek me B te madhe nqs nje goc cvirgjerohet ne moshe te vogel deri 18(sepse deri ne kte mosh kemi karakter te paformuar mire dhe sdim cbejm) pa e njohur mire veten dhe djalin qe do i jepet. pastaj,pas ksaj moshe,prap duhet te mendohet mire,duhet tkaloj shum prova dhe duket te ket suuper besim mes lidhjes,sepse si e vogel,si e madhe,vajza njesoj lendohet. te mos jesh e virgjer esht gje jonormale kshu | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 4:17 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- po normal qe esht e rendesishme. nqs vajza e humb virgjerin pa u menduar mire dhe per me teper ne kte mosh delikate qe jemi ne,ateher cfare i mbetet asaj??? asgje,thjesht nje shije e hidhur qe te shoqeron gjith jeten, pendim dhe veshtiresi ne gjetjen e mashkullit te jetes. them veshtirese jo vetem per shkak te fjalve qe do hapen andej ktej (se jemi nje vend kaq i vogel me njerez kaq thashethemaxhijn sa fjalet hapen para se tbesh ndonje gje) por vajza do e ket te veshtire edhe per arsye se pas ndarjes me djalin qe i esht dhene,do jet shum e zhgenjyer,nuk do besoj tek asnje dhe do mendoj se te gjith meshkuj te njejten gje duan.kjo per nje femer esht shum e keqe....
une kam nje shoqen time qe nuk esht me e virgjer,pooor esht menduar aq gjat per kte pun,kaloi shum shum kohe me te dashurin e saj dhe tani jan super te sigurt qe asgje nuk i ndan,dhe prap kur vjen puna ,jemi mes shoqeve,ajo ndjehet keq,nuk ndjehet me vajz normale (mgjthse asgje ska ndryshuar tek ajo ne karakter apo ne sjellje). pra dua te them,esht budallallek me B te madhe nqs nje goc cvirgjerohet ne moshe te vogel deri 18(sepse deri ne kte mosh kemi karakter te paformuar mire dhe sdim cbejm) pa e njohur mire veten dhe djalin qe do i jepet. pastaj,pas ksaj moshe,prap duhet te mendohet mire,duhet tkaloj shum prova dhe duket te ket suuper besim mes lidhjes,sepse si e vogel,si e madhe,vajza njesoj lendohet. te mos jesh e virgjer esht gje jonormale kshu jo mi jo,por ajo kshu shprehet,sjam me vajz e vogel thot ku mund te sillet si fmi....thjesht nuk ndjehet si gjith tjerat | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 4:19 pm | |
| m`fal po asnje smund te ndihet femi, jemi adoleshenta, ne adoleshence cdo gje esht normale dhe t`mos jesh e virgjer sbesoj se tben t ndihesh keq dhe ndryshe nga te tjeret | |
|
| |
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 4:22 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- m`fal po asnje smund te ndihet femi, jemi adoleshenta, ne adoleshence cdo gje esht normale
dhe t`mos jesh e virgjer sbesoj se tben t ndihesh keq dhe ndryshe nga te tjeret ne aoleshenc cdo gje esht normale,dhe te sillesh si fmi i vogel dmth.... (shembulli konkret une ) po ku di une o alr,ajo prandaj mendohej kaq e kaq shum,nuk do mduket vetja si gjith tjerat thoshte,neser do e pys pse.haha | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 7:25 pm | |
| per mua jo sepse varet nga menyra sesi e ka humbur ate.mgjthse ne ditet e sotme ka djem qe e vleresojne akoma shum virgjerine.per mua jan totalisht te prapambetur..sa per vajzt un per vete e vleresoj per vete faktin se e konsideroj si nje dhurate qe i ben nje personi qe e do shum shum fare..per mendimin tim nje vajze qe e ka humbur ate mund te ndihet ose shum e lumtur qe ja ka dhuruar te dashurit te zemres ose shum e zgenjyer nqs ja ka marr dikush pa vetedije dhe deshire | |
|
| |
| |
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 7:32 pm | |
| jo ka disa menuyra ku vlen te permendet dashuri me nje njeri qe e do ose perdhnim nga nje i panjohur ose nga nji i njohur qe se pret fare | |
|
| |
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 7:34 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- jo ka disa menuyra ku vlen te permendet
dashuri me nje njeri qe e do ose perdhnim nga nje i panjohur ose nga nji i njohur qe se pret fare sme kapishe hic o druqe....nejse ska gje....me von.. | |
|
| |
| |
| |
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 11:00 pm | |
| JAM E TE NJETIT MENDIM QE KISHA ME PARE | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 11:02 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- per mua jo sepse varet nga menyra sesi e ka humbur ate.mgjthse ne ditet e sotme ka djem qe e vleresojne akoma shum virgjerine.per mua jan totalisht te prapambetur..sa per vajzt un per vete e vleresoj per vete faktin se e konsideroj si nje dhurate qe i ben nje personi qe e do shum shum fare..per mendimin tim nje vajze qe e ka humbur ate mund te ndihet ose shum e lumtur qe ja ka dhuruar te dashurit te zemres ose shum e zgenjyer nqs ja ka marr dikush pa vetedije dhe deshire
jam me melun | |
|
| |
| |
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Wed Mar 04, 2009 11:33 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
une kam nje shoqen time qe nuk esht me e virgjer,pooor esht menduar aq gjat per kte pun,kaloi shum shum kohe me te dashurin e saj dhe tani jan super te sigurt qe asgje nuk i ndan,dhe prap kur vjen puna ,jemi mes shoqeve,ajo ndjehet keq,nuk ndjehet me vajz normale (mgjthse asgje ska ndryshuar tek ajo ne karakter apo ne sjellje). pra dua te them,esht budallallek me B te madhe nqs nje goc cvirgjerohet ne moshe te vogel deri 18(sepse deri ne kte mosh kemi karakter te paformuar mire dhe sdim cbejm) pa e njohur mire veten dhe djalin qe do i jepet. pastaj,pas ksaj moshe,prap duhet te mendohet mire,duhet tkaloj shum prova dhe duket te ket suuper besim mes lidhjes,sepse si e vogel,si e madhe,vajza njesoj lendohet. xheni ja ke keput kot fare oj goce jemi ne shekullin e 21 akoma diskutohet per virgjerine ne shqiperi. e kam thene dhe e them nuk eshte ndonje problem virgjeria te nje femer |
|
| |
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Thu Mar 05, 2009 12:43 am | |
| - EroldCeka shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
une kam nje shoqen time qe nuk esht me e virgjer,pooor esht menduar aq gjat per kte pun,kaloi shum shum kohe me te dashurin e saj dhe tani jan super te sigurt qe asgje nuk i ndan,dhe prap kur vjen puna ,jemi mes shoqeve,ajo ndjehet keq,nuk ndjehet me vajz normale (mgjthse asgje ska ndryshuar tek ajo ne karakter apo ne sjellje). pra dua te them,esht budallallek me B te madhe nqs nje goc cvirgjerohet ne moshe te vogel deri 18(sepse deri ne kte mosh kemi karakter te paformuar mire dhe sdim cbejm) pa e njohur mire veten dhe djalin qe do i jepet. pastaj,pas ksaj moshe,prap duhet te mendohet mire,duhet tkaloj shum prova dhe duket te ket suuper besim mes lidhjes,sepse si e vogel,si e madhe,vajza njesoj lendohet.
xheni ja ke keput kot fare oj goce jemi ne shekullin e 21 akoma diskutohet per virgjerine ne shqiperi. e kam thene dhe e them nuk eshte ndonje problem virgjeria te nje femer he re he ti me verte???? po si nuk kuptoni,lexoje me vemendje surrat,une thash sduhet tbej vajza marrdhenie ne adoleshenc pa u menduar mire,jo per gje por pednohet pastaj e qajn andej ktej per budallallekun...nejse | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Thu Mar 05, 2009 12:45 am | |
| edhe une me ty jam xheni sh dakort,nuk eshte paragjykim po ca gjera kane kufi | |
|
| |
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Thu Mar 05, 2009 12:47 am | |
| - *...BE YOURSELF...* shkruajti:
- edhe une me ty jam xheni sh dakort,nuk eshte paragjykim po ca gjera kane kufi
hihihihhihih po rri mi se ca gjera i them me mend ne koke une,po skuptoj njerzit... | |
|
| |
Glamours' Master Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 410 Mosha : 39 Vendndodhja : Ne zemren e dikujt! Piket : 210 Data e regjistrimit : 06/02/2009
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Thu Mar 05, 2009 1:21 am | |
| Une dhash nje mendim!Ndoshta mund te dukem i prapambetur apo plak!Nuk me intereson.Nuk ka te beje me virgjerine si dicka biologjike..Femra kur te dhuron,e theksoj Dhuron zemer shpirt bresim e vcdo gje tjeter...Por gjithmon mendohet per me vone.Jeta eshte e shkurter kur eshte e bukur dhe shum e gjat kur eshte e shpifur..Nje femer nuk eshte se nuk mund te jet normale...Por deri ne 20 vjec nuk e di cfare do...Do te jete e lire..Zemra saj ti perkasi botes se nje vogelusheje te lumtur...Ne momentin qe ajo e dhuron kete"virgjeri"...Ajo mbyllet,behet rob i nje mashkulli per shum kohe...deri sa seksi te mos ndikoje shum ne lidhje... | |
|
| |
almir_metallica_4ever Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 367 Mosha : 34 Vendndodhja : se di Piket : 2 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Mon Mar 16, 2009 3:09 am | |
| Un nuk e kuptoj pse qenka kaq e rendesishme. Ne fund te fundit seksi eshte kenaqesi per te dyja palet, dhe dicka e nevojshme dhe e shendetshme per njeriun. Jam dakord qe nuk duhet bere para moshe, por jo per arsye morale, sepse nuk eshte dicka imorale, biles e kunderta, por thjesht per arsye shendetesore. Per mua nuk ka rendesi nqs e dashura ime eshte e virgjer apo jo, ta kete bere sa here te kete dashur, mjafton qe mua te me doje dhe une ta dua. | |
|
| |
bora Adoleshent
Numri i postimeve : 29 Mosha : 30 Vendndodhja : tirane Hobi : fotografia Koha e lire : kafe,me shoket.internet,msn,filma. Piket : 42 Data e regjistrimit : 04/03/2009
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Sun May 24, 2009 11:51 pm | |
| mjafton mos tia japesh ndonje njeriu te gabuar qe kerkon vetem kete nga ty.mendoj se ska rendesi mosha po mjafton qe ti te ndihesh mire me veten edhe pasi ta humbasesh e jo te pendohesh prapa.edhe nqs ndaheni mos u deshperoni jeta vazhdon. | |
|
| |
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Sun May 24, 2009 11:55 pm | |
| - bora shkruajti:
- mjafton mos tia japesh ndonje njeriu te gabuar qe kerkon vetem kete nga ty.mendoj se ska rendesi mosha po mjafton qe ti te ndihesh mire me veten edhe pasi ta humbasesh e jo te pendohesh prapa.edhe nqs ndaheni mos u deshperoni jeta vazhdon.
me qafsh mu,ne kte mosh nga do e kuptosh ti qe esht duhuri apo gabuari??????? | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Mon May 25, 2009 12:23 am | |
| | |
|
| |
bora Adoleshent
Numri i postimeve : 29 Mosha : 30 Vendndodhja : tirane Hobi : fotografia Koha e lire : kafe,me shoket.internet,msn,filma. Piket : 42 Data e regjistrimit : 04/03/2009
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Mon May 25, 2009 12:29 am | |
| O CUNO TI NUK DI ASGJE PER JETEN TIME KESHTUQE MOS FLIT KOT NE KETE MOSHE E ATE MOSHE .NJERIU NUK SHIHET NGA MOSHA PO NGA PJKURIA.UN KAM MESUAR NGA GABIMET E TE TJEREVE PRANDAJ FLAS. | |
|
| |
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? Mon May 25, 2009 2:52 pm | |
| - bora shkruajti:
- O CUNO TI NUK DI ASGJE PER JETEN TIME KESHTUQE MOS FLIT KOT NE KETE MOSHE E ATE MOSHE .NJERIU NUK SHIHET NGA MOSHA PO NGA PJKURIA.UN KAM MESUAR NGA GABIMET E TE TJEREVE PRANDAJ FLAS.
mduket se e kishe me mua apo gaboj?? nqs po,mu mduket se mka ber goc mami | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? | |
| |
|
| |
| mendoni se eshte e rendesishme virgjeria tek nje vajze? | |
|