Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Histori Dashurie Thu Sep 18, 2008 3:32 pm | |
| po prap histori dashurie??? pff ej nqs se nuk ju ze gjumi hajt lexojni |
|
DARK LOVE Adoleshent
Numri i postimeve : 16 Mosha : 33 Vendndodhja : asgjekundi Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/11/2008
| Titulli: Re: Histori Dashurie Thu Nov 13, 2008 1:58 am | |
| nje dite para fillimit te shkolles pash nje vajze dhe me shikim te pare rashe brenda ne ...... e ndiqja nga pas dhe sa here qe me shihte beja sikur flisja ne celular nje dite e ndoqa ate vajzen rreth 3 klm vetem me i dit shtepine diten e dyte po vija per ne shkolle dhe pash perseri ate ajo e kuptoi dhe po ikte me shpejt une po ikja ne shkollo edhe 50 metra kisha kur papritur ajo vajza ndaloi dhe me tha :heme pse po me ndjek mos valle kerkon te dashur te re? une i ngelur si m** ne kembe i thash: une spo te ndjek ty por po iki ne shkolle mire : tha ajo, mos me ndjek me ok : i thash une kur sa arrita ne shkolle papritur ne djal nga klasa ime me shtyu tek ajo vajza kur po dilnim jashte ajo tha :prape ti? me acarove shume me keto dhe kam ngrene nje shpulle aty qe smbaja mend as emrin tim kur po iknim ne shtepi ajo para dhe une mbrapa ajo ;prape mbrapa ti une: ca ti besh kete ka desh EDI RAMA kur i shtroi rruget diten tjeter e ndalova dhe e pyeta per emrin dhe se i kerkova falje per ndjekjen pa leje ajo ma tha emrin dhe me kerkoi falje per shpullat une i thashe : te pakten ja vlejten ato shpullat se ato ma dhane mundesine per te fol me ty ................to be contiued........... | |
|
jona Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 233 Mosha : 29 Vendndodhja : shkoder Hobi : moda Koha e lire : listen music , msn ,face book , Piket : 473 Data e regjistrimit : 20/07/2009
| Titulli: Re: Histori Dashurie Tue Jul 28, 2009 12:11 am | |
| sa mir skeni pertu me shkrujt tere ate histori pupupu | |
|
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Histori Dashurie Tue Oct 06, 2009 6:02 pm | |
| vetem histori dashurie nuk eshte kjo tema | |
|
dead_girl Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 9 Mosha : 31 Vendndodhja : Apus Hobi : tgjitha,po me sh muzika Koha e lire : internet,shoqeri Piket : 17 Data e regjistrimit : 28/12/2009
| Titulli: Re: Histori Dashurie Mon Dec 28, 2009 11:01 pm | |
| tema thot ''histori dashurie'' jo ''histori sexy''.jo te gjithe jemi mbi 18.njss 1 pytje kisha kto historite jane te trilluara apo te verteta?? | |
|
Green K Adoleshent
Numri i postimeve : 34 Mosha : 30 Vendndodhja : Durres Hobi : Rock music...kitara elektrike dhe drumssss! edhe pse nk di te luaj mundohem t'i mbush mendjen babit te me coje ne kurs..hahah! ;) Koha e lire : Music,music,music,etc....hahahh Piket : 69 Data e regjistrimit : 15/11/2009
| Titulli: Re: Histori Dashurie Thu Dec 31, 2009 1:47 pm | |
| me falni ....kujtova se keto ishin histori dashurie nga njerez te dashuruar ....JO HISTORI SEXI NGA NJEREZ TE EKSITUAR!!! :O :O :O . . . historia e Dark Love p.sh eshte histori dashurie....po ato qe ka shkrujt ky tjetri...:O:O:O:O | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: Histori Dashurie | |
| |
|