| Prezantohuni | |
|
+105BuKuRoShjA *...BE YOURSELF...* Kryptonite terenc the space Joker pretty little rockstar end of an era enio kumbari toni'world bituku85 hot_spicy Stratovarius GoLdEn BoY Flori 𗿃Y3♠ ceku Iron Snake RocK StaR barbi brune AURORA BOREALIS DURRSAKU BaRdHe_e_Zi death & black eni sweet angel!!!!! Shpirti-pist wooow kaaccu roxy metalhead odise dj X Nejona play_boy xhamajka beko cobain muzikanti 3bla aurel_m131 manos angel_wolf doni Slash Burzgoroth jack Come As You Are dead angel the beatle DangerousGirl Mrs.perfect CiarA obelisk_of_honor don corleone 3rrorr KLEDI evi_hip-hop4life ani kristi dj hacker bad boy mel-L emoboy dj Co-D S.A.M--->2 dj jero Tarjaholic Kosova the doctor 2000 free spirit devilmaycry spartaku smart devil fifi angel boy The_Sentinel LoPiNa LiKe A sTaR Blue Paradise COLORED_SPIRIT Endi RioT SupergirL Enny-Art Assy VEGENCY ana Une saturno Child In Time Darkangel jurgeni rapper_girl cun_selvie tigri-verdheblu vdekja_eshte_mundesia MaRgOt Child Of Darkness fefe_ Mars Venus Lacuna_Coil kitty Soldier Of Fortune 109 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 3:01 pm | |
| - cobain shkruajti:
- ej njerez:D:D:D:D jam cobain...mkan fol gjith ato rob per kte forum u bera kurioz tvi dhe te shikoj cfare behet...akoma se kam par tani sa hyra...se di ca vlerash do ket.gjithsesi suksese :D:DD:D:D piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuu
mireseerdhe KURT |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 3:40 pm | |
| - cobain shkruajti:
- ej njerez:D:D:D:D jam cobain...mkan fol gjith ato rob per kte forum u bera kurioz tvi dhe te shikoj cfare behet...akoma se kam par tani sa hyra...se di ca vlerash do ket.gjithsesi suksese :D:DD:D:D piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuu
I sigurt qe Cobain je? Mireserdhe gjithsesi!Kalofsh bukur! | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 5:06 pm | |
| - cobain shkruajti:
mire se erdhe dhe ji sa me aktiv | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 5:09 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 6:53 pm | |
| |
|
| |
cobain Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 116 Mosha : 57 Vendndodhja : siper 1 druri... Hobi : bicikleta Koha e lire : ne internet,se skam ca bej tjeter... Piket : 0 Data e regjistrimit : 28/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 9:51 pm | |
| ej flm tgjithve...prb eshte se un hyra ktu vetem se eshte per adoleshentet,,,ja kam then shume njerezve qe kam per te qen adoleshnti me jet gjat qe ka ekzistu naj her :D:D:D:D i perjetshme adoleshent... tani me lejoni te navigoj pak ne kte shtepi kaq te ngrohte piiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
Numri i postimeve : 116 Mosha : 57 Vendndodhja : siper 1 druri... Hobi : bicikleta Koha e lire : ne internet,se skam ca bej tjeter... Piket : 0 Data e regjistrimit : 28/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 9:58 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- ik re
o fefe mka premtu arditi dave :D:D:D cke ti do ta le ta tak dhe ti icik se ke ca...aq sa di un se di ca ke be vet :P:P:P:P:P:P: ik re | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 10:00 pm | |
| por po nuk qesh un se pin dot as ti , as arditi ! se duhet be ai mhb para me gishtat e dores lol | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 10:03 pm | |
| ik mor...po danjelin s ekam shok un hahahahah | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 10:27 pm | |
| - cobain shkruajti:
mire se erdhe!!ja kalofsh sa me mire ktu!!! | |
|
| |
beko Adoleshent
Numri i postimeve : 12 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : 0 Data e regjistrimit : 13/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 10:59 pm | |
| hi ckemi te gjithe une jam bekimi jam nje djal nga durrsi me ka thene play_boy per kete forumin adoleshentet , dhe shpresoj qe tja kalojme mire ketu me ju vetem nqs ju me pranoni... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Sep 28, 2008 11:06 pm | |
| - beko shkruajti:
- hi ckemi te gjithe une jam bekimi jam nje djal nga durrsi me ka thene play_boy per kete forumin adoleshentet , dhe shpresoj qe tja kalojme mire ketu me ju vetem nqs ju me pranoni...
mireserdhe po car eshte ky llaf 'ne qofse ju me pranoni'. nejse mireserdhe edhe nji her edhe shpresoj qe te kenaqesh ktu |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 12:16 pm | |
| - cobain shkruajti:
thashe se do e kishe share forumin, se ja keput ti! mire se erdhe! | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 12:17 pm | |
| - beko shkruajti:
- hi ckemi te gjithe une jam bekimi jam nje djal nga durrsi me ka thene play_boy per kete forumin adoleshentet , dhe shpresoj qe tja kalojme mire ketu me ju vetem nqs ju me pranoni...
hajde durresi hajde, po beheni dominante ne forum lal. Mire se erdhe. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 3:53 pm | |
| - beko shkruajti:
Mireserdhe dhe nga une!kalofsh sa me mire :D | |
|
| |
xhamajka Adoleshent
Numri i postimeve : 25 Mosha : 30 Vendndodhja : durres Piket : 0 Data e regjistrimit : 29/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 4:08 pm | |
| hi ckemi te gjithe une jam nje cun nga durrsi me ka thene play_boy per kete forum adoleshentet dhe isha i interesuar per tu bere pjes e ketij forumit keshtu qe vendosa qe tja kalojme mire se bashku . | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 4:09 pm | |
| - xhamajka shkruajti:
- hi ckemi te gjithe une jam nje cun nga durrsi me ka thene play_boy per kete forum adoleshentet dhe isha i interesuar per tu bere pjes e ketij forumit keshtu qe vendosa qe tja kalojme mire se bashku .
Mireserdhe dhe ti!Sa shume jeni be nga DR :D ka lezet po he! :D | |
|
| |
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 4:09 pm | |
| - xhamajka shkruajti:
- hi ckemi te gjithe une jam nje cun nga durrsi me ka thene play_boy per kete forum adoleshentet dhe isha i interesuar per tu bere pjes e ketij forumit keshtu qe vendosa qe tja kalojme mire se bashku .
mire se erdhe lale...hallall play boy per ftesat qe ben.. | |
|
| |
xhamajka Adoleshent
Numri i postimeve : 25 Mosha : 30 Vendndodhja : durres Piket : 0 Data e regjistrimit : 29/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 4:11 pm | |
| eshte cun flori per zotin do rregjistrroje edhe ca goca po ka thene pak nga pak | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 4:34 pm | |
| :D e di e di.....ta shtoj cik numrin e gocave mo se eshte mbush forumi me cuna | |
|
| |
Mrs.perfect Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2450 Mosha : 30 Vendndodhja : ELBASAN Piket : 431 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 4:35 pm | |
| ej xhamajka mire se erdhe | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 4:39 pm | |
| mir se erdhe zemra ime xhamajka edhe ti je i pa pam ja kalofsh mire ketu me keta nga elbasani jane te gjithe te mire jane flori te gjithe | |
|
| |
Mrs.perfect Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2450 Mosha : 30 Vendndodhja : ELBASAN Piket : 431 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Sep 29, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Prezantohuni | |
| |
|
| |
| Prezantohuni | |
|