| Prezantohuni | |
|
+105BuKuRoShjA *...BE YOURSELF...* Kryptonite terenc the space Joker pretty little rockstar end of an era enio kumbari toni'world bituku85 hot_spicy Stratovarius GoLdEn BoY Flori 𗿃Y3♠ ceku Iron Snake RocK StaR barbi brune AURORA BOREALIS DURRSAKU BaRdHe_e_Zi death & black eni sweet angel!!!!! Shpirti-pist wooow kaaccu roxy metalhead odise dj X Nejona play_boy xhamajka beko cobain muzikanti 3bla aurel_m131 manos angel_wolf doni Slash Burzgoroth jack Come As You Are dead angel the beatle DangerousGirl Mrs.perfect CiarA obelisk_of_honor don corleone 3rrorr KLEDI evi_hip-hop4life ani kristi dj hacker bad boy mel-L emoboy dj Co-D S.A.M--->2 dj jero Tarjaholic Kosova the doctor 2000 free spirit devilmaycry spartaku smart devil fifi angel boy The_Sentinel LoPiNa LiKe A sTaR Blue Paradise COLORED_SPIRIT Endi RioT SupergirL Enny-Art Assy VEGENCY ana Une saturno Child In Time Darkangel jurgeni rapper_girl cun_selvie tigri-verdheblu vdekja_eshte_mundesia MaRgOt Child Of Darkness fefe_ Mars Venus Lacuna_Coil kitty Soldier Of Fortune 109 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
barbi brune Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 137 Mosha : 34 Vendndodhja : ne boten e kukullave barbi Piket : 0 Data e regjistrimit : 26/10/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 2:56 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- barbi brune shkruajti:
- pershendetje!!
un jam barbi brune fatkqesisht ma kishin zene vendin sepse kishte ardhur nje barbi tjeter perpara por shpresoj qe ta sfidoj ciao a te fol une per ty,te fol une???? mireserdhe zemla.
ju qe nuk e njifni,ja po e them une qe esht goc 1sh dreqi o te kecen e ylit time ce e kam si rush hahaha flm te gjitheve qe me keni mirepritur MIRSEJUGJETA | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 3:19 pm | |
| - barbi brune shkruajti:
- pershendetje!!
un jam barbi brune fatkqesisht ma kishin zene vendin sepse kishte ardhur nje barbi tjeter perpara por shpresoj qe ta sfidoj ciao mire se erdhe barbi :D :D :D kalofsh sa me kendshem ketu;... besoj se do te jesh njeri me vlera meqe kete forum ta paska sygjeruar xheni :D :D dhe nje her kalofsh sa me bukur te mundesh... :D :D | |
|
| |
Numri i postimeve : 137 Mosha : 34 Vendndodhja : ne boten e kukullave barbi Piket : 0 Data e regjistrimit : 26/10/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 3:21 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- barbi brune shkruajti:
- pershendetje!!
un jam barbi brune fatkqesisht ma kishin zene vendin sepse kishte ardhur nje barbi tjeter perpara por shpresoj qe ta sfidoj ciao mire se erdhe barbi :D :D :D kalofsh sa me kendshem ketu;... besoj se do te jesh njeri me vlera meqe kete forum ta paska sygjeruar xheni :D :D dhe nje her kalofsh sa me bukur te mundesh... :D :D po ashtu thone te pakten se di sa do mi shinhi ju vlerat flm per mikpritjen | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 3:22 pm | |
- angel boy shkruajti:
- barbi brune shkruajti:
- pershendetje!!
un jam barbi brune fatkqesisht ma kishin zene vendin sepse kishte ardhur nje barbi tjeter perpara por shpresoj qe ta sfidoj ciao mire se erdhe barbi :D :D :D kalofsh sa me kendshem ketu;... besoj se do te jesh njeri me vlera meqe kete forum ta paska sygjeruar xheni :D :D dhe nje her kalofsh sa me bukur te mundesh... :D :D po ashtu thone te pakten se di sa do mi shinhi ju vlerat flm per mikpritjen ska gje....te lutem... edhe kenaqesia jone ti presim miqte e ri qe na vijne :D :D :D | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 4:10 pm | |
- pershendetje!!
un jam barbi brune fatkqesisht ma kishin zene vendin sepse kishte ardhur nje barbi tjeter perpara por shpresoj qe ta sfidoj ciao mirse erdhe barbi dhe shpresoj tia kalosh sa me mire ketu |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 5:34 pm | |
- pershendetje!!
un jam barbi brune fatkqesisht ma kishin zene vendin sepse kishte ardhur nje barbi tjeter perpara por shpresoj qe ta sfidoj ciao mireseerdhe barbi...shpresoj tja kalosh sa me mire ketu dhe te jesh sa me aktive | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 5:36 pm | |
| mir se erdhe edhe nga une barbi brune ja kalofsh mir | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 6:35 pm | |
- pershendetje!!
un jam barbi brune fatkqesisht ma kishin zene vendin sepse kishte ardhur nje barbi tjeter perpara por shpresoj qe ta sfidoj ciao barbi brune ?? nick koti paske ven mi | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 8:40 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- barbi brune shkruajti:
- pershendetje!!
un jam barbi brune fatkqesisht ma kishin zene vendin sepse kishte ardhur nje barbi tjeter perpara por shpresoj qe ta sfidoj ciao barbi brune ??
nick koti paske ven mi e para ma kane zene barbin e perhershme qe jam une se di kush ka hyre me kete nick ndaj e bera barbi brune sepse un brune jam he ke inat??? | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 10:34 pm | |
| | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 11:13 pm | |
| i uroj mire se ardhjen te gjithe anetareve te rinj!!ia kalofshi mir ketu! | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 11:23 pm | |
| Edhe une i uroj mireseardhjen anetareve te rinj | |
|
| |
angel_wolf Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1058 Mosha : 36 Piket : -26 Data e regjistrimit : 18/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Sun Oct 26, 2008 11:43 pm | |
| mirseardhje te gjitheve antareve te ri,kalofshi sa me mire ketu. | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Mon Oct 27, 2008 8:12 am | |
| - fefe_ shkruajti:
- ta kishe ven barbi roz
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ke te drejte por ama dihet qe barbi roze eshte puc fefu | |
|
| |
RocK StaR Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 7 Mosha : 29 Vendndodhja : Andej nga Naimi!!! Hobi : Muzika, Basketbolli,Matematika Koha e lire : Varet nga momenti!!!!! Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/10/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 6:11 pm | |
| pershentetje!! un jam RocK StaR!! shpresoj qe tia kaloj sa me mire ketu!! | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 6:20 pm | |
| - RocK StaR shkruajti:
- pershentetje!! un jam RocK StaR!! shpresoj qe tia kaloj sa me mire ketu!!
mire se erdhe! have fun! do ishte me mir sikur te thoje dicka me shume per veten njs | |
|
| |
RocK StaR Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 7 Mosha : 29 Vendndodhja : Andej nga Naimi!!! Hobi : Muzika, Basketbolli,Matematika Koha e lire : Varet nga momenti!!!!! Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/10/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 6:24 pm | |
| thnx!! jam 13 vjec!! jetoj ne el... jam ne shkollen naim frasheri!!! | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 6:32 pm | |
| - RocK StaR shkruajti:
- thnx!! jam 13 vjec!! jetoj ne el... jam ne shkollen naim frasheri!!!
ok sh mir tani :D mire se erdhe perseri :D | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 7:23 pm | |
| - RocK StaR shkruajti:
cke ti e mir do ja kalosh mirese erdhe |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 7:26 pm | |
| - RocK StaR shkruajti:
mir se erdhe ne forum do ja kalosh shum mir ta siguroj | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 9:20 pm | |
| - RocK StaR shkruajti:
Mireserdhe e klm ketu | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 9:21 pm | |
| mire se erdhe edhe nga une RocK StaR | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 9:32 pm | |
| mire se erdhe edhe nga un rock star! | |
|
| |
Mrs.perfect Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2450 Mosha : 30 Vendndodhja : ELBASAN Piket : 431 Data e regjistrimit : 26/08/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Oct 30, 2008 9:33 pm | |
| mirese na gjete rock star | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Oct 31, 2008 10:48 pm | |
| - RocK StaR shkruajti:
Welcome | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Prezantohuni | |
| |
|
| |
| Prezantohuni | |
|