| Prezantohuni | |
|
+105BuKuRoShjA *...BE YOURSELF...* Kryptonite terenc the space Joker pretty little rockstar end of an era enio kumbari toni'world bituku85 hot_spicy Stratovarius GoLdEn BoY Flori 𗿃Y3♠ ceku Iron Snake RocK StaR barbi brune AURORA BOREALIS DURRSAKU BaRdHe_e_Zi death & black eni sweet angel!!!!! Shpirti-pist wooow kaaccu roxy metalhead odise dj X Nejona play_boy xhamajka beko cobain muzikanti 3bla aurel_m131 manos angel_wolf doni Slash Burzgoroth jack Come As You Are dead angel the beatle DangerousGirl Mrs.perfect CiarA obelisk_of_honor don corleone 3rrorr KLEDI evi_hip-hop4life ani kristi dj hacker bad boy mel-L emoboy dj Co-D S.A.M--->2 dj jero Tarjaholic Kosova the doctor 2000 free spirit devilmaycry spartaku smart devil fifi angel boy The_Sentinel LoPiNa LiKe A sTaR Blue Paradise COLORED_SPIRIT Endi RioT SupergirL Enny-Art Assy VEGENCY ana Une saturno Child In Time Darkangel jurgeni rapper_girl cun_selvie tigri-verdheblu vdekja_eshte_mundesia MaRgOt Child Of Darkness fefe_ Mars Venus Lacuna_Coil kitty Soldier Of Fortune 109 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 5:12 pm | |
| - tigri-verdheblu shkruajti:
- ta kam then emrin ke tema qe hapa vete.
e pash me vonese temen tjeter. te njoh edhe nga nje forum tjeter. edhe atje kshtu e ke nick-un pak a shume klm | |
|
| |
tigri-verdheblu Adoleshent
Numri i postimeve : 57 Mosha : 36 Vendndodhja : Ne stadium Piket : 0 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| |
| |
Numri i postimeve : 57 Mosha : 36 Vendndodhja : Ne stadium Piket : 0 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 11:26 pm | |
| Tju them vetem nje gje modeatoreve. Jam i rregjistruar ne shume forume,jam dhe ke forumi me i madh shqiptar,dhe cdo prezantim i anetareve te rinj behet me teme ne vete,dmth qe anetari e hap vetem temen dhe prezantohet.Prandaj dhe un hapa nje teme te re dhe u prezantova aty.Por ju paskeni nje metode tjeter prezantimi.Si mund ta shikoj un prsh prezantimin e filan anetari kur te dua te di kush eshte,do te rri te hap te gjitha faqet ketu dhe te gjej ku eshte prezantuar anetari. Kur shume lehte mund ta gjej ke tema vet qe ka ai per prezantimin. Ju modeatore e dini vete se cfare beni por un jam mesuar neper forumet e tjera kur jam prezantuar dhe ashtu u prezantova dhe ketu. Klm te gjithe. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 12:13 am | |
- Tju them vetem nje gje modeatoreve.
Jam i rregjistruar ne shume forume,jam dhe ke forumi me i madh shqiptar,dhe cdo prezantim i anetareve te rinj behet me teme ne vete,dmth qe anetari e hap vetem temen dhe prezantohet.Prandaj dhe un hapa nje teme te re dhe u prezantova aty.Por ju paskeni nje metode tjeter prezantimi.Si mund ta shikoj un prsh prezantimin e filan anetari kur te dua te di kush eshte,do te rri te hap te gjitha faqet ketu dhe te gjej ku eshte prezantuar anetari. Kur shume lehte mund ta gjej ke tema vet qe ka ai per prezantimin. Ju modeatore e dini vete se cfare beni por un jam mesuar neper forumet e tjera kur jam prezantuar dhe ashtu u prezantova dhe ketu. Klm te gjithe. Po mire ja u hap kjo temaper ca dio shkruhet me aty?apo mbyllet pastaj? | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 12:15 am | |
| kush eshte vdekja eshte ....... qe paska ikon jim morrison ne avatar? | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 12:55 am | |
| - Mars shkruajti:
- tigri-verdheblu shkruajti:
Jam i rregjistruar ne shume forume,jam dhe ke forumi me i madh shqiptar,dhe cdo prezantim i anetareve te rinj behet me teme ne vete,dmth qe anetari e hap vetem temen dhe prezantohet.Prandaj dhe un hapa nje teme te re dhe u prezantova aty.Por ju paskeni nje metode tjeter prezantimi.Si mund ta shikoj un prsh prezantimin e filan anetari kur te dua te di kush eshte,do te rri te hap te gjitha faqet ketu dhe te gjej ku eshte prezantuar anetari. Kur shume lehte mund ta gjej ke tema vet qe ka ai per prezantimin. Ju modeatore e dini vete se cfare beni por un jam mesuar neper forumet e tjera kur jam prezantuar dhe ashtu u prezantova dhe ketu. Klm te gjithe. Po mire ja u hap kjo temaper ca dio shkruhet me aty?apo mbyllet pastaj? Ke ato tema ti do ti urosh mireseardhjen anetarit,Dhe ska pse te mbyllet ajo teme.Le te rri e hapur.Eshte vetem teme prezantimi. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 12:57 am | |
- Mars shkruajti:
- tigri-verdheblu shkruajti:
Jam i rregjistruar ne shume forume,jam dhe ke forumi me i madh shqiptar,dhe cdo prezantim i anetareve te rinj behet me teme ne vete,dmth qe anetari e hap vetem temen dhe prezantohet.Prandaj dhe un hapa nje teme te re dhe u prezantova aty.Por ju paskeni nje metode tjeter prezantimi.Si mund ta shikoj un prsh prezantimin e filan anetari kur te dua te di kush eshte,do te rri te hap te gjitha faqet ketu dhe te gjej ku eshte prezantuar anetari. Kur shume lehte mund ta gjej ke tema vet qe ka ai per prezantimin. Ju modeatore e dini vete se cfare beni por un jam mesuar neper forumet e tjera kur jam prezantuar dhe ashtu u prezantova dhe ketu. Klm te gjithe. Po mire ja u hap kjo temaper ca dio shkruhet me aty?apo mbyllet pastaj? Ke ato tema ti do ti urosh mireseardhjen anetarit,Dhe ska pse te mbyllet ajo teme.Le te rri e hapur.Eshte vetem teme prezantimi. Po ashtu u hapkan tema mbush e zbras,imagjino te kete forumi rreth 200 anetare,i bie 200 tema vec me prezantimin e tyre.Njs ju beheni kshu dhe ketu po te doni! | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 1:03 am | |
| po nuk nai nai gje qe te kete sa me shume tema.Kjo nuk eshte per te shtuar nr e temave por per te marre vesh kush jane anetaret e forumit.
http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=54 shikoje se sa faqe jane ketu me prezantime. ke keto tema maksimumi 3-4 dite mund te shkruash ti,pastaj nuk ka me interes te shkruash.Tema sherben vetem si informacion mbi anetarin. | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 11:39 am | |
| - fefe_ shkruajti:
- kush eshte vdekja eshte ....... qe paska ikon jim morrison ne avatar?
esht nje cun qe ka mbaruar kete vit te dakli. per me shume inf., nqs te intereson sigurisht, konatko me pm ose msn. | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 12:29 pm | |
| o fefe me njef mer me njef kemi pi kafe bashke te mediterrano ka qen dhe pengu e man men.se mos me permen emrin mer sa na mori lumi | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 12:40 pm | |
| lacuna_coil ta shpjegoj un se pse vdekja eshte mundesia??? kur vjen ajo ke mundesi tjeter zgjedhjeje??nuk ma marr mendja ajo eshte mundesia e fundit dhe normal qe do jet me e mira kur nuk te ngelet gje tjeter per te bere ne jete me e mira eshte te ndjekesh rrugen e njejte | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 1:00 pm | |
| - vdekja_eshte_mundesia shkruajti:
- o fefe me njef mer me njef kemi pi kafe bashke te mediterrano ka qen dhe pengu e man men.se mos me permen emrin mer sa na mori lumi
pse mos ta permendi emrin eee???/ nga se ke frike mer? une di qe vdekja ska frike nga asgje.lol | |
|
| |
cun_selvie Adoleshent
Numri i postimeve : 22 Mosha : 30 Vendndodhja : selvia_city Hobi : informatika Koha e lire : msn Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 2:29 pm | |
| pershendetje te gjitheve..une jam klajdi.jam nga tr.jam 14 vj. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 2:30 pm | |
| - cun_selvie shkruajti:
- pershendetje te gjitheve..une jam klajdi.jam nga tr.jam 14 vj.
mireseerdhe klajdi kalofsh sa me mire ne shoqerine e shthurur te adoleshenteve |
|
| |
cun_selvie Adoleshent
Numri i postimeve : 22 Mosha : 30 Vendndodhja : selvia_city Hobi : informatika Koha e lire : msn Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 2:32 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 3:25 pm | |
| - cun_selvie shkruajti:
- pershendetje te gjitheve..une jam klajdi.jam nga tr.jam 14 vj.
welcome welcome. ja kalofsh mire ktu dhe behu aktiv..... | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 4:45 pm | |
| hey people jam denada nga tir, 17 vjece dhe mbarova vitin e 2 vdes per hip hop, rap, r&b dhe house patjeter :D shpresoj te kaloj sa me mire ktu :D kaq kisha | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 4:57 pm | |
| mireserdhe denada,ja kalofsh bukur ne kete forum!! | |
|
| |
jurgeni Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 107 Mosha : 33 Vendndodhja : El Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 5:23 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 5:54 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- hey people jam denada nga tir, 17 vjece dhe mbarova vitin e 2
vdes per hip hop, rap, r&b dhe house patjeter :D shpresoj te kaloj sa me mire ktu :D kaq kisha Kush me erdhi mua ketu.Ylli ime. Befsh sa me shume qef ketu lal. puffffffffff shume. | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 6:05 pm | |
| pershendetje ne radhee te pare urime per forumin.
jam enea mosha 19 elbasanlli me sakte zaraniks:D.uroj tja kalojme mire me ju | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 6:07 pm | |
| - Darkangel shkruajti:
- pershendetje ne radhee te pare urime per forumin.
jam enea mosha 19 elbasanlli me sakte zaraniks:D.uroj tja kalojme mire me ju UUU kush erdhi! :D Shpresoj tia kalosh sa me mire ketu,mgjs jam e sigurte qe po! | |
|
| |
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 6:09 pm | |
| popo normal qe do tja kaloj mire une prandaj erdha:d | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 6:19 pm | |
| - rapper_girl shkruajti:
- hey people jam denada nga tir, 17 vjece dhe mbarova vitin e 2
vdes per hip hop, rap, r&b dhe house patjeter :D shpresoj te kaloj sa me mire ktu :D kaq kisha Tani te pashe qe paske hyre.Mireserdhe dhe ketu! | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Fri Jul 18, 2008 6:21 pm | |
| oooooooooo paska ardhur dhe denada shoku im ne vazhdimmm me fal shoqa:P | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Prezantohuni | |
| |
|
| |
| Prezantohuni | |
|