| Prezantohuni | |
|
+105BuKuRoShjA *...BE YOURSELF...* Kryptonite terenc the space Joker pretty little rockstar end of an era enio kumbari toni'world bituku85 hot_spicy Stratovarius GoLdEn BoY Flori 𗿃Y3♠ ceku Iron Snake RocK StaR barbi brune AURORA BOREALIS DURRSAKU BaRdHe_e_Zi death & black eni sweet angel!!!!! Shpirti-pist wooow kaaccu roxy metalhead odise dj X Nejona play_boy xhamajka beko cobain muzikanti 3bla aurel_m131 manos angel_wolf doni Slash Burzgoroth jack Come As You Are dead angel the beatle DangerousGirl Mrs.perfect CiarA obelisk_of_honor don corleone 3rrorr KLEDI evi_hip-hop4life ani kristi dj hacker bad boy mel-L emoboy dj Co-D S.A.M--->2 dj jero Tarjaholic Kosova the doctor 2000 free spirit devilmaycry spartaku smart devil fifi angel boy The_Sentinel LoPiNa LiKe A sTaR Blue Paradise COLORED_SPIRIT Endi RioT SupergirL Enny-Art Assy VEGENCY ana Une saturno Child In Time Darkangel jurgeni rapper_girl cun_selvie tigri-verdheblu vdekja_eshte_mundesia MaRgOt Child Of Darkness fefe_ Mars Venus Lacuna_Coil kitty Soldier Of Fortune 109 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
MaRgOt Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 115 Mosha : 32 Vendndodhja : Ketu Hobi : Te gjitha gjerat qe me bejne te ndihem mire Koha e lire : E harxhoj me njerzit e mi te afert mundohem te mos bej 2 her nje gje Piket : 0 Data e regjistrimit : 15/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Tue Jul 15, 2008 11:07 pm | |
| ckemi. Un jam Margot, qe tmos keqkuptohemi jam cup(derr as :D ) goc ose vajze ne gjuhen letrare:D..
gjera te tjera rreth meje do ti msoni gjate bisedave ketu... | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Tue Jul 15, 2008 11:09 pm | |
| i FITOVE PIKET QE NE PREZANTIM :D Mireseerdhe nga une Mars,have fun!! | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Tue Jul 15, 2008 11:10 pm | |
| ue thash se ishe 1 shoku im qe e ka pas nickun "skulls of margot" nga e ke gjet kte nick? | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Tue Jul 15, 2008 11:13 pm | |
| | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Tue Jul 15, 2008 11:16 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 115 Mosha : 32 Vendndodhja : Ketu Hobi : Te gjitha gjerat qe me bejne te ndihem mire Koha e lire : E harxhoj me njerzit e mi te afert mundohem te mos bej 2 her nje gje Piket : 0 Data e regjistrimit : 15/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Tue Jul 15, 2008 11:19 pm | |
| Flm shume per mirseardhjen,sa per nickun e kam qef ket emrin dhe gjithashtu sepse ne vende te ndryshme te botes emrit tim te vertet i thone edhe margot.Edhe shpresoj tia kaloj mir ketu. | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Tue Jul 15, 2008 11:20 pm | |
| Doja te thoja edhe un shpresoj tia kaloj mire... | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Wed Jul 16, 2008 9:35 am | |
| - MaRgOt shkruajti:
- ckemi. Un jam Margot, qe tmos keqkuptohemi jam cup(derr as :D ) goc ose vajze ne gjuhen letrare:D..
gjera te tjera rreth meje do ti msoni gjate bisedave ketu... Mireserdhe Margot. nickun e paske sh te bukur. ja kalofsh shshshmire. | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Wed Jul 16, 2008 1:15 pm | |
| Mire se na gjete Margot. Befsh qejf ketu. | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Wed Jul 16, 2008 1:47 pm | |
| Flm shume goca edhe un te njejten gje them per ju.. | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Wed Jul 16, 2008 1:47 pm | |
| Se mos ja futa kot un te dyja jeni goca apo jo??Them nga nicku | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Wed Jul 16, 2008 1:50 pm | |
| Po goca, po mund ta shohesh edhe te ato shenjat qe jane poshte avatarit, se gocat kane ate shenjen e femres roze, kurse cunat shenjen e mashkullit ngjyre bojeqielli. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Prezantohuni Wed Jul 16, 2008 1:51 pm | |
| - MaRgOt shkruajti:
- Se mos ja futa kot un te dyja jeni goca apo jo??Them nga nicku
Po po goca jane,edhe une gjithashtu | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Wed Jul 16, 2008 1:52 pm | |
| aha ok me siguri duhet te jeni shoqe.. | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Wed Jul 16, 2008 4:35 pm | |
| ashtu jan. tani ju lutem stop chat. do hapet nje teme e re ku mund te bisedoni lirshem, ok? | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 1:32 pm | |
| Me qene se uneper arsye qefi nuk kam hyre tre dite, i uroj mireseardhjen adit dhe margot. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 2:26 pm | |
| Pershendetje! Quhem Erold jam nga shkolla Dhaskal Todri. Nje pershendetje te gjithe forumisteve te foumit Adoleshentet |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 2:28 pm | |
| Ckemi Erold?Mireserdhe dhe ketu.shpresoj tia kalosh mire! | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 3:36 pm | |
| pershendetje njerez!!per disa mund te jem i njohur me kete nick per disa te tjere jo,ateher po prezantohem per ata qe nuk me njohin.jam nje djal qe e ka mbaruar shkollen e mesme tani pretendoj te vazhdoj te larten(ishalla me del)nejse nuk me pelqen te flas shum per veten ah se harrova vdes per the doorsat,sidomos per vokalistin JIM MORRISON qe jam i sig qe eshte akoma gjall.por nuk shfaqet per te provuar a do ishte akoma i famshem pas vdekjes. meqe ra fjala a jeni ne nje mendje me mua, qe VDEKJA ESHTE MUNDESIA??kaq mjafton per momentin!!!!! | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 3:38 pm | |
| Ti e ve ne dyshim qe Jim Morrison eshte gjalle? Edhe une ashtu mendoj. Perderisa edhe pjestari i grupit kishte dyshimet e tija ashtu si gjysma e botes, ku ka ze nuk eshte pa gje thote populli.Mire se erdhe. | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 3:39 pm | |
| uaaaaa na qeka shtuar popullata forumit. mireserdhet te gjithe. shpresoj tja kaloni shumn shum mire ktu dhe mos harroni qe mos shkelur rregullat e forumit dhe duke qene sa me aktive dhe ne harmoni me njeri tjetrin, nuk do hiqni dore lehte nga ky forum. klm te gjithe. p.s nuk mendoj se vdekja esht mundesia. kur e them kte, e kuptoj qe jam ne nerva e siper. | |
|
| |
tigri-verdheblu Adoleshent
Numri i postimeve : 57 Mosha : 36 Vendndodhja : Ne stadium Piket : 0 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 4:32 pm | |
| mirese ju gjeta te gjitheve.un e bana prezantimin tim por doja tju thoja 2 fjale juve qe prezantoheni. prezantohuni me emrin tuaj origjinal dhe ndonje te dhene tjeter,jo me nickname qe keni. | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 4:38 pm | |
| mireserdhe. po emri jot ku esht pra? lol | |
|
| |
tigri-verdheblu Adoleshent
Numri i postimeve : 57 Mosha : 36 Vendndodhja : Ne stadium Piket : 0 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 5:03 pm | |
| ta kam then emrin ke tema qe hapa vete. | |
|
| |
| Titulli: Re: Prezantohuni Thu Jul 17, 2008 5:04 pm | |
| e o njerez po vetem un qenkam nga tirana kshu?? | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Prezantohuni | |
| |
|
| |
| Prezantohuni | |
|