| ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat | |
|
+6Darkangel Lacuna_Coil rapper_girl RioT total overdose1 metallica_death 10 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Thu Sep 18, 2008 10:06 pm | |
| | |
|
| |
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Thu Sep 18, 2008 10:36 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 3:25 pm | |
| |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 4:05 pm | |
| frik e?frik per ca,,jo mer lla,,nuk te bennjeri keq po nuk i bere,, | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 4:12 pm | |
| e shkreta rapper_girl,,ngeli tu fshi postimet,, | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 4:18 pm | |
| POSTIMET JASHTE TEME FSHIHEN ! KINI KUJDES ! | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 5:07 pm | |
| njerez death?? po cja fusni dhe ju se nuk ndahen njerzit kshu po nejse...nuk kam frike,perkundrazi i pelqejn se jan komplet bot me vete. | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 5:09 pm | |
| ca jane keto perralla qe thoni ju | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 5:32 pm | |
| - metallica_death shkruajti:
- une jo se jam vete
mfal per kurjozitet, pse e quan veten death ti??? larg qoft po vdes ti apo cfare? ka lidhje me muziken? nqs po pse duhet ta quash veten death.??? ppfff nuk ka emertim per njerzit qe degjojn death. ca thu ti kshu???? | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 5:50 pm | |
| hahahaahah do te ndihmoj une? | |
|
| |
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 5:54 pm | |
| - Darkangel shkruajti:
- hahahaahah do te ndihmoj une?
jo jo me von te shikojm se ca do na thot..i ruajm per momentin... | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 6:13 pm | |
| hey cuna do ju fshihen postimet ee mos filloni edhe ju sherrin sic beri dj jero me child in time ok | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 6:22 pm | |
| i kam qejf sidomos undertaker | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 6:44 pm | |
| - don corleone shkruajti:
- i kam qejf sidomos undertaker
um me pelqen ray misterio hahahahahhahahha,,ej,,kjo tema esht i cik pa lidhje mduket,,,me mir te hapim nje tem,," a shef te syu magjik kur hap deren?" | |
|
| |
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 6:47 pm | |
| - RioT shkruajti:
- don corleone shkruajti:
- i kam qejf sidomos undertaker
um me pelqen ray misterio hahahahahhahahha,,ej,,kjo tema esht i cik pa lidhje mduket,,,me mir te hapim nje tem,," a shef te syu magjik kur hap deren?" po se kam hap une kte teme fol me autorin :D | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 6:49 pm | |
| e di qe nu e ke hap ti,,per ty ishte pergjigja,,mu me pelqen ray misterio hahaha | |
|
| |
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 7:17 pm | |
| | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Fri Sep 19, 2008 11:10 pm | |
| I pari njeri qe do beje nje ofendim ne kete teme do denohet me ban sepse ishin bere rreth dhjete postime me ofendime. Faleminderit! | |
|
| |
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Sat Sep 20, 2008 12:43 pm | |
| ky tipi ktu larte eshte shume serioz :D beni car thote e mos u ndjeni | |
|
| |
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Tue Sep 23, 2008 8:45 pm | |
| me fal dark angel por me cfare do te me ndihmosh ti kur une smund te ndihmoj veten time kjo ishte time si te tjerat ah po kam nevoje per ndihme me duhet ca dinamit per te hedhur veten ne here se ma kane dale bllof tentativat per vetevrasje nqs me ndihmoni ju di per nder thnx | |
|
| |
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Tue Sep 23, 2008 8:50 pm | |
| soldier lere fare le te shkruajne , le te me shajne se sma nin fare goja prandaj eshte per te folur leri te shkruajne se kalamajte ate pune bejne sme intereson se cthojne apo se ca shajne ata qe shajne jane alabataose krimbaqe duan te tallen ose te shajne no problem | |
|
| |
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Tue Sep 23, 2008 8:57 pm | |
| po shyqyr qe doli nje qe nuk e vret mendjen. aahhh sa mire e ke o metallica death. ti mire je me veten. ndjehesh mire kur degjon ate muzike apo cdo gje qe ka te bej me death? nqs poo,je ok. :D | |
|
| |
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Tue Sep 23, 2008 9:00 pm | |
| e ke gjet te gjitha gjonat qe kane lidhje me death | |
|
| |
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Tue Sep 23, 2008 9:04 pm | |
| ej lacuna mune te flasim me "ti" | |
|
| |
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat Tue Sep 23, 2008 9:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat | |
| |
|
| |
| ca mendoni per njerezit death dhe a keni frike nga ata tipat | |
|