| lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat | |
|
+24Angel Child In Time Rej Slash elbasanlli-puro hot_spicy odise aurel_m131 Endi don corleone Lacuna_Coil wooow play_boy Burzgoroth 3rrorr Mars Venus alex_anto toni_montana dead angel ani RioT dj jero rapper_girl 28 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 3:25 am | |
| lende ka shuum vallaj mos them te gjitha hahahaha po zysh ama eshte ajo e anglishtes qe se duroj dot fare, xhuxhja, kur eshte bere edhe ajo me me fol mua me kunja por mos kujtoni se nuk ja kthej :D | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 11:30 am | |
| do ju them nje sekret.....zysha qe me pelqen me shume eshte ajo e matematikes...pse?????ajo eshte kur...v ahahaha.une vdes per ate.ama ta dini ca muhabetesh na ben.huahauahauha | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 12:53 pm | |
| hmmm me e mira eshte zysha e gjeografis,,orjola,,o zot ishalla nuk ka ik ket vit se e kam si shpirt,, me ka ndihmu shum shum shum kjo zysha,,esht si shpirt,,esht sh e urte dhe shpirt mire,,edhe lenden ta ben sh te lezetshme,,kurse ajo qe kam me inat esht lenda e kimis dhe zysha qe e perfaqson! :D | |
|
| |
ani Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 691 Mosha : 32 Vendndodhja : atje ku nuk jam!!! Hobi : filmat Piket : 50 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 1:00 pm | |
| tek shkolla ime te gjitha zhuashat jan te mira,po ajo qe me ngeli ajo kimis ate do ta vrs ndonje dite, | |
|
| |
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 1:22 pm | |
| fizika,zysha e preferuar e gjeografise se sbejm asnjiher,dhe qe kam inat e fiskultures | |
|
| |
toni_montana Adoleshent
Numri i postimeve : 16 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Hobi : sport Koha e lire : po patem Piket : 0 Data e regjistrimit : 24/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 1:55 pm | |
| profesori i fiskultures se nuk na shef fare kur luajme :gaga: | |
|
| |
alex_anto Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 468 Mosha : 29 Vendndodhja : elbasan Hobi : kercimi, interneti, kalerimi Piket : 54 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 1:57 pm | |
| matematika, pelqej ate te italishtes sepse eshte gjthmone e mire me mua dhe urrej (ajo qe urreja iku dhe tani skam asnje). | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 11:28 pm | |
| Lende te preferuar s'kam. Si lende kam inat historine. Kurse per zyshat pelqej me shume ate te biologjise. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 11:35 pm | |
| Bio-kimia lenda pref ndersa ajo qe urrej fizika,me shume kam fillu ta urrej se dhe zysha qe kam me inat eshte ajo e fizikes!Kete vit mu shpif dhe presori i kimise dhe i teknologjise!Zysh te pref kam te biologjise po dhe presori i gjeo dhe ai i sociologjise jane shpirt njeriu! | |
|
| |
3rrorr Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 181 Mosha : 33 Vendndodhja : elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 11:56 pm | |
| matematik- informatik i pelqej -- histori gjeografi i urrej:D | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 11:57 pm | |
| - 3rrorr shkruajti:
- matematik- informatik i pelqej -- histori gjeografi i urrej:D
Lendet apo zyshat?Na sqaro icik! | |
|
| |
3rrorr Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 181 Mosha : 33 Vendndodhja : elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 22/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 08, 2008 11:59 pm | |
| lendet po per zysha sdu asnji nga ato un :P | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 32 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Tue Sep 09, 2008 9:25 am | |
| | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 15, 2008 3:56 pm | |
| fiskultura , nag zysha e gjografi , eshte drrejtori jam zi shum her me ate i kam kthy dor. | |
|
| |
wooow Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 15, 2008 4:05 pm | |
| fiskultura dihet ne 8 vjecare muziken dhe mesimin e punes keto lende kisha perdite hihihihiihh | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 15, 2008 4:26 pm | |
| | |
|
| |
wooow Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 15, 2008 4:27 pm | |
| inat kam patur filozofine boboobob car tmerri | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| |
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 15, 2008 5:25 pm | |
| skam as te preferuar as inat njeri ne shkolle me njohin te gjithe se kam drejtoreshen e nendrejtorin kushurij e sja man njeriu te bej gerr verr :D | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Mon Sep 15, 2008 10:29 pm | |
| zysha ime e preferuar eshte mesuesja e biologjise qe kte vit e kam mesuese kujdestare!!nuk kam mesuese inat dhe as ndonje lend inat!!!ndersa persa i takon lendes se preferuar ka ca dhe nuk di cin te vecoj!! | |
|
| |
aurel_m131 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 222 Mosha : 33 Vendndodhja : ---- Hobi : ---- Koha e lire : ---- Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/09/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Sun Oct 05, 2008 12:13 am | |
| zysha e preferuar ishte ajo e historis dhe e sociologjis qe na jepte vjet....njish fare ishte...sa fillonte msimi vinte ty te bankajone dhe fillonim benim muabet per shatt pal qefe....me ate ishte qef..me vjen keq qe sna jep ket vit se do ishte gallat.... | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Wed Oct 08, 2008 6:04 pm | |
| lenda ime e preferuar hmmmmmmm imformatika se vetem aty shtyhet koha kollaj fare tu pa ca te te doje qejfi ne internet zysha qe kam me shume inat e kam vdekje fare eshte ajo e HISTORIS ate mund ta quash cfare te dush vetem njeri jo | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Tue Dec 02, 2008 10:43 pm | |
| VDEEEEEEES PER ANGLISHTEN, ME PELQEN SHUUME SI LENDE, MEZI PRES TE VIJ AJO ORE :D:D ZYSHA QE KAM INAT ESHTE AJO E KIMISE DHE KUJDESTARJA :x | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Tue Dec 02, 2008 10:44 pm | |
| me pelqen letersia...e adhuroj...dhe zysha e ksaj lende...urrej historine dhe gjografin.bashke me zyshen | |
|
| |
elbasanlli-puro Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 273 Mosha : 32 Vendndodhja : elbasan Hobi : noti~basketbolli~boksi Koha e lire : perhere Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/11/2008
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat Tue Dec 02, 2008 10:45 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat | |
| |
|
| |
| lenda dhe zysha juaj e preferuar dhe ajo qe keni me shum inat | |
|