| Drejtojini nje pyetje nje antari | |
|
+50GoLdEn BoY Slash Shpirti-pist 123bla returns Enny-Art kristina 3bla Mrs.perfect vdekja_eshte_mundesia hot_spicy kitty bituku85 𗿃Y3♠ Iron Snake DURRSAKU odise ceku dead angel play_boy SIMPATIKU_DR ani don corleone 3rrorr saturno fifi dj jero total overdose1 rapper_girl bad boy Tarjaholic smart devil almir_metallica_4ever Blue Paradise angel boy SupergirL The_Sentinel COLORED_SPIRIT Endi RioT Une Child In Time cun_selvie Darkangel jurgeni Mars fefe_ Child Of Darkness Lacuna_Coil free spirit Soldier Of Fortune 54 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:36 am | |
| - smart devil shkruajti:
- RioT shkruajti:
- dj jero shkruajti:
- s.a.m dhe mel-l jeni lezbike?!!!
nga e nxorre ket perfundim? po se ashu kane shkrujt pse nuk jane??/ te lidhesh me i goc dmth je lesbike kshu?edhe un kam qen e lidhme me i goc! | |
|
| |
smart devil Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2617 Mosha : 29 Vendndodhja : amerik Piket : 72 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:37 am | |
| EPO KSHU KUPTOHET PSE CA MUND TE QUHET | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:45 am | |
| epo nuk quhet robi lesbike nese lidhet me i goc,,e kam shpejgu edhe tek tema homoseksualizmi ket,,njs mendo cte duash | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:46 am | |
| | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:49 am | |
| shiko teka tema homoseksulizmi per nje perjgigje te zgjeruar | |
|
| |
free spirit Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:50 am | |
| HE PRA MA SHPJEGONI DHE MUA SE U TRASHA (VETEM KUR SHKON ME NJE FEMER QUHET LEZBIKE??JO KUR JE E LIDHUR?? | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:50 am | |
| - free spirit shkruajti:
- HE PRA MA SHPJEGONI DHE MUA SE U TRASHA (VETEM KUR SHKON ME NJE FEMER QUHET LEZBIKE??JO KUR JE E LIDHUR??
duhet ta ndjesh veten te tile o njerez!!! | |
|
| |
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:51 am | |
| PO MIRE TI E NDJEN??(ME FAL NESE PYES) | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:53 am | |
| hmmm,,,varet,,jam me e lidhur me gocat ne fakt,,,njs perjgigje me te sakt do te mund ta jap pasi te kem kryer nje marrdhenie,,dmth pas disa vitesh mendoj!pasi nuk mund te thuash jam lesbike se me pelqen te puth femra! | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 12:59 am | |
| ok mendimi yt une nuk do arrija kurr te puthja nje femrer as per qef as per kuriozitet KURRE | |
|
| |
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 1:00 am | |
| ej shiko se kur erdha un ne dr , nejta ja 1 jav , se si ra mhb te "riot te hi5" ajo eshte lezbike me than
do sdo ti , lezbike quhesh
ciao | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 1:15 am | |
| - fefe_ shkruajti:
- ej shiko
se kur erdha un ne dr , nejta ja 1 jav , se si ra mhb te "riot te hi5" ajo eshte lezbike me than
ciao e di ket gje,,se me braktisi e gjith shoqeria,,edhe venin lloj lloj targash,, | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 4:28 pm | |
| - RioT shkruajti:
- fefe_ shkruajti:
- ej shiko
se kur erdha un ne dr , nejta ja 1 jav , se si ra mhb te "riot te hi5" ajo eshte lezbike me than
ciao e di ket gje,,se me braktisi e gjith shoqeria,,edhe venin lloj lloj targash,, aty po te plas ty o fla te injorantet..un ta kam then ket mhb mos u mer me ato dhe sa per ty fefe nuk o lezbike ok? |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 4:30 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- s.a.m dhe mel-l jeni lezbike?!!!
rrofshper shqetsimin..e para punes un sjam..sa per melinen se di..e dyta punes ska cte duhet ty ca jeni ne OK? |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 4:34 pm | |
| ik mi ti
ke ber ndonje album tjeter kto kohe? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 4:35 pm | |
| pfff ca flet ti... nqs se ti sbeson puna jote po qe ka ndodh ka ndodh...ka munci me mua mos te flasesh? |
|
| |
fifi Adoleshent
Numri i postimeve : 61 Mosha : 32 Vendndodhja : Gangsta zone Hobi : Piktura, kercimi Koha e lire : Lexoj Piket : 0 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 5:00 pm | |
| - RioT shkruajti:
- fefe_ shkruajti:
- ej shiko
ciao e di ket gje,,se me braktisi e gjith shoqeria,,edhe venin lloj lloj targash,, jaa,,ku duket shoqeria,,, edhe ty fefe,,direkt ke flavi paska ron muabeti ee,,,pff,,kom qen ene un ndurres sme ka thon njeri gjo,,,po ju kapeni me gjona budalliqe,,,sdini ca muabeti t'boni,, | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 5:02 pm | |
| haha tamam sikur ka shku atje dhe yy flavi direkt...pfff |
|
| |
fifi Adoleshent
Numri i postimeve : 61 Mosha : 32 Vendndodhja : Gangsta zone Hobi : Piktura, kercimi Koha e lire : Lexoj Piket : 0 Data e regjistrimit : 01/08/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 5:18 pm | |
| | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 5:28 pm | |
| huahauha sa te mira jeni,, tani nji pytje per shumicen e din vet ato:pse na pysni kur thoni qe nuk jeni te interesum,,ose ju duket gje e shpifur?? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 5:29 pm | |
| PO DHE 1 PYTJE SE MA KUJTOI KJO PSE MU*** DONI ME DIT JENA A SJENA LEZBIKE? |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 5:30 pm | |
| kush ta ka bere kete pyetje? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 5:31 pm | |
| dj jero ma ka bo ktu...dhe ka ca qe mendojn qe jemi lezbike |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Sat Aug 16, 2008 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari | |
| |
|
| |
| Drejtojini nje pyetje nje antari | |
|