| Drejtojini nje pyetje nje antari | |
|
+50GoLdEn BoY Slash Shpirti-pist 123bla returns Enny-Art kristina 3bla Mrs.perfect vdekja_eshte_mundesia hot_spicy kitty bituku85 𗿃Y3♠ Iron Snake DURRSAKU odise ceku dead angel play_boy SIMPATIKU_DR ani don corleone 3rrorr saturno fifi dj jero total overdose1 rapper_girl bad boy Tarjaholic smart devil almir_metallica_4ever Blue Paradise angel boy SupergirL The_Sentinel COLORED_SPIRIT Endi RioT Une Child In Time cun_selvie Darkangel jurgeni Mars fefe_ Child Of Darkness Lacuna_Coil free spirit Soldier Of Fortune 54 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:22 pm | |
| Nje pyetje per ndonje qe mund te me jape pergjigje. Kur vjen venus nga Greqia? Se me ka marre malli! | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:23 pm | |
| - Soldier Of Fortune shkruajti:
- Nje pyetje per ndonje qe mund te me jape pergjigje. Kur vjen venus nga Greqia? Se me ka marre malli!
Kujt i thu per mall,mbase duhet te presesh dhe nja 2 jave ma do mendja | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:24 pm | |
| nje pyetje per mars.............
mund te me thuash pse me pelqen kaq shume ti?? | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:24 pm | |
| qyqa, po ne date pese une nisem me pushime. Do te mbese vetm ty forumi. Tani nje pyetje per ty. Do e drejtosh vetem per dy jave? Ta besh me dinjitet punen. :D | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:25 pm | |
| ishte per mars kjo pyetja siper! | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:26 pm | |
| - angel boy shkruajti:
- nje pyetje per mars.............
mund te me thuash pse me pelqen kaq shume ti?? Kete duhet te ma thuash ti mua :D | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:27 pm | |
- qyqa, po ne date pese une nisem me pushime. Do te mbese vetm ty forumi. Tani nje pyetje per ty. Do e drejtosh vetem per dy jave? Ta besh me dinjitet punen. :D
Do mundohem,pastaj keto 3 dite kshu e kam be une,vete e kam drejtu se ti ske qene | |
|
| |
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| |
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:30 pm | |
| esht shum e mir ajo dreq nga te gjitha anet prandaj!! | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:31 pm | |
| - Mars shkruajti:
- Soldier Of Fortune shkruajti:
- qyqa, po ne date pese une nisem me pushime. Do te mbese vetm ty forumi. Tani nje pyetje per ty. Do e drejtosh vetem per dy jave? Ta besh me dinjitet punen. :D
Do mundohem,pastaj keto 3 dite kshu e kam be une,vete e kam drejtu se ti ske qene Do lyhet dhe shpia ndonjehere. ca ti besh? Pastaj u lodha dy site dhe sot i futa nje xhiro nga pishinat. Kshu muhabeti! | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| |
| |
almir_metallica_4ever Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 367 Mosha : 34 Vendndodhja : se di Piket : 2 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:32 pm | |
| nje pyetje per angel boy
Pse je kaq gjuetar i papam ti? | |
|
| |
| |
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:40 pm | |
| - almir_metallica_4ever shkruajti:
- nje pyetje per angel boy
Pse je kaq gjuetar i papam ti? Kush tha qe eshte i papare,une per vete e shoh,eshte ai te fotoja | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:40 pm | |
| u sa vete e pelqejne si paraqitje marsin. Mo me pyet kush jane kta o mars se nuk ti them. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:41 pm | |
- u sa vete e pelqejne si paraqitje marsin. Mo me pyet kush jane kta o mars se nuk ti them.
Ashtu eee?he se do flasim,edhe here tj kur te ikni nga rocku kujtohu ndonjehere per mua po pate kohe,gjithmone nese ka dhe goca te tj | |
|
| |
Numri i postimeve : 367 Mosha : 34 Vendndodhja : se di Piket : 2 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:42 pm | |
| - Mars shkruajti:
- almir_metallica_4ever shkruajti:
Pse je kaq gjuetar i papam ti? Kush tha qe eshte i papare,une per vete e shoh,eshte ai te fotoja e kisha fjalen se di te gjuaje shum bukur ky djale paska te ardhme te pakten te na japi ca mesime si me gjujt | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:43 pm | |
| - almir_metallica_4ever shkruajti:
- Mars shkruajti:
Pse je kaq gjuetar i papam ti? Kush tha qe eshte i papare,une per vete e shoh,eshte ai te fotoja e kisha fjalen se di te gjuaje shum bukur ky djale paska te ardhme te pakten te na japi ca mesime si me gjujt Edhe une e kuptova ku e kishe,kjo menyra atij sme duket e veshtire,ai po e thote dhe hapur pa zbukurime,kushdo mund ta beje kete ma do mendja,se di pse po ti akoma me mire | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:44 pm | |
| - Mars shkruajti:
- Soldier Of Fortune shkruajti:
- u sa vete e pelqejne si paraqitje marsin. Mo me pyet kush jane kta o mars se nuk ti them.
Ashtu eee?he se do flasim,edhe here tj kur te ikni nga rocku kujtohu ndonjehere per mua po pate kohe,gjithmone nese ka dhe goca te tj Do iki neser po do iki me cunin e asaj puntores qe punon aty te yqani im dhe me nje shok qe eshte te shkolla jone. Hyn ne vit te dyte. Dmth neser nuk ka goca. | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:45 pm | |
| o mars po une ta them se kush te ka qef si paraqitje po do behesh pishman pastaj. | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:45 pm | |
| loool kto sjane fare taktika ,.... kjo eshte realitet qe une pelqej mars/. | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:46 pm | |
| e moren vesh pra. bravo te qofte. si e bere? Ka nje ore cuni me nje muhabet. | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:46 pm | |
| - Mars shkruajti:
- Mars shkruajti:
Pse je kaq gjuetar i papam ti? Kush tha qe eshte i papare,une per vete e shoh,eshte ai te fotoja e kisha fjalen se di te gjuaje shum bukur ky djale paska te ardhme te pakten te na japi ca mesime si me gjujt Edhe une e kuptova ku e kishe,kjo menyra atij sme duket e veshtire,ai po e thote dhe hapur pa zbukurime,kushdo mund ta beje kete ma do mendja,se di pse po ti akoma me mire po tashi neper forume te gjith din me gjujt po per ate pun esht fut ky gjuetari ketu jepini nai titull "gjuetari i forumit" te pakten ta dim | |
|
| |
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:47 pm | |
| me sa yje tja bejme titullin? | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari Thu Jul 31, 2008 11:48 pm | |
| Sme diket menyre e te gjuajturi kjo ska ca te gjuaje iher,une se fus veten te kafshet,mgjt ju cunat merrni vesh nga keto gjera | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Drejtojini nje pyetje nje antari | |
| |
|
| |
| Drejtojini nje pyetje nje antari | |
|