| Ankohuni ketu | |
|
+560014 Sex De Fer mario danjela Jeta Eshte Mundesia anisa Slash sweet_girl saturno LaLuC-I 123bla returns 3bla cool Ernesto_Guevara Rej *...BE YOURSELF...* Child Of Darkness bituku85 toni'world total overdose1 roxy hot_spicy the space Joker kitty kumbari free spirit smart devil Flori Realkatil odise ceku vagabodi_eri metallica_death vagabondi_eri ani bad boy dj jero vdekja_eshte_mundesia dead angel play_boy don corleone Venus Lacuna_Coil S.A.M--->2 Endi angel boy Blue Paradise rapper_girl SupergirL Darkangel fefe_ Mars RioT Child In Time Assy Soldier Of Fortune 60 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 8:53 pm | |
| shif kush foli.ky qe sdi me lidh 2 fjale...hahahh.nuk kam qejf te merem me ty po ik ti n'pun tate une pun tim | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 8:58 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 9:01 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 9:04 pm | |
| | |
|
| |
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 9:06 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- kunder teje dhe lalucit po praa..u bene gabim qe u fshine pergjigjet dje dhe do e shofnim i kujt ishte faji..,se kuptoi edhe je fajtor edhe ankohesh..pffff
PAPR TI ME ATE MH MORE LEPURUSHO ME DUKET SE E KISHTE ATI DJ HACKET FAJ ME ATO TEMA QE KAM HAP AI PEDERASTIII ,EDHE TI E KE FAJNE QE ME THE MU QE EDHE TI PEDE JE QE I PRGJ KESAJ TEME UNE FJESHT DHASH NJE MNDIM EDHE THASH : QE KUSH I PRGJ KESAJ TEME ESHTE PEDERAST TY TE DOGJI EDHE UNE SKAM FAJ QE TE DJEG TY ME LALE OK HAJD SHNET EDHE MOS NA CA K***SHUME SE SKENA NERVA ME U MAR ME TY | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 9:08 pm | |
| ore cocorush po une isha i vetmi cun qe isha pergj tek ajo tema dhe ti e the kasten per mu ate..ik tani se skam une nerva me u mare me kalamaj | |
|
| |
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 9:10 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- ore cocorush po une isha i vetmi cun qe isha pergj tek ajo tema dhe ti e the kasten per mu ate..ik tani se skam une nerva me u mare me kalamaj
booo sa shpetj u rrite me tkeqen po une nuk e thash per ty omre LEPURUSH e thash per ato qe jane pe.... ne forum keshtu qe ty te dogji hahahahaha ca them une ti e pranove vet the edhe une te njejtin mendim me dj hacket si e ka aiii ped.... apo e harrove ? | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 9:13 pm | |
| - LaLuC-I shkruajti:
- dj jero shkruajti:
- ore cocorush po une isha i vetmi cun qe isha pergj tek ajo tema dhe ti e the kasten per mu ate..ik tani se skam une nerva me u mare me kalamaj
booo sa shpetj u rrite me tkeqen po une nuk e thash per ty omre LEPURUSH e thash per ato qe jane pe.... ne forum keshtu qe ty te dogji hahahahaha ca them une ti e pranove vet the edhe une te njejtin mendim me dj hacket si e ka aiii ped.... apo e harrove ? ore ai cuni e para nuk eshte pede dhe ti akoma ka kaluar 1 dite dhe ti akoma se ke kapur temen se ske mend.rritu dhe pak pastaj meso | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 9:14 pm | |
| - LaLuC-I shkruajti:
- dj jero shkruajti:
booo sa shpetj u rrite me tkeqen po une nuk e thash per ty omre LEPURUSH e thash per ato qe jane pe.... ne forum keshtu qe ty te dogji hahahahaha ca them une ti e pranove vet the edhe une te njejtin mendim me dj hacket si e ka aiii ped.... apo e harrove ? o laluc ta kam thene qe skam asigje kuder GAY-ve??? por ama sdo doja nje shok shume te afert te tille se ku i dihet tenton te provoj shansin.. :gaga: :gaga: :gaga: | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 9:15 pm | |
| - 123bla returns shkruajti:
- LaLuC-I shkruajti:
- dj jero shkruajti:
booo sa shpetj u rrite me tkeqen po une nuk e thash per ty omre LEPURUSH e thash per ato qe jane pe.... ne forum keshtu qe ty te dogji hahahahaha ca them une ti e pranove vet the edhe une te njejtin mendim me dj hacket si e ka aiii ped.... apo e harrove ? o laluc ta kam thene qe skam asigje kuder GAY-ve??? por ama sdo doja nje shok shume te afert te tille se ku i dihet tenton te provoj shansin.. :gaga: :gaga: :gaga: tani lale si dihet nga keto ca nuk priske hahahaha :gaga: | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 10:18 pm | |
| ankohem prap ndaj dj jero..shikoni postimet e tij tek tema ime.. pamarre parasysh qe me ka prish temen dhe ka perdorur fjalor banal | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Fri Feb 06, 2009 10:37 pm | |
| | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Sun Feb 08, 2009 10:46 pm | |
| duke marr parasysh 3000 postimet e mia dhe temat e shumta qe kam hap du tbahem viiiiiiiiiip moooooooj :D:D:D | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Feb 09, 2009 7:28 pm | |
| ju lutem shume stafi i thoni dy llafe ati robi se sbehet njeri.atij cunit ca e qujn.3blaaa..po me ngacmon vete me mesazhe..po me bie ne qaf vete | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Mon Feb 09, 2009 8:20 pm | |
| dua qe eri te mbaj fjalen e dhen per dicka. rreth statusit tim eri,e mban mend. jam gati :D | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:08 am | |
| o xheni, po pse i shkruan te ankesat kto gjera? | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:10 am | |
| | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:12 am | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:12 am | |
| pertoj tallem,p[astaj se skam kohe tani | |
|
| |
anisa Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1337 Mosha : 32 Vendndodhja : ne te njejtin vend me maria gracian Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 705 Data e regjistrimit : 27/01/2009
| |
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:19 am | |
| | |
|
| |
anisa Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1337 Mosha : 32 Vendndodhja : ne te njejtin vend me maria gracian Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 705 Data e regjistrimit : 27/01/2009
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:20 am | |
| | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:22 am | |
| Ej nqs se keni marre vesh kjo teme seshte per ankesa te ketij tipi | |
|
| |
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:23 am | |
| e dim e dim por skishim ber ndonjeher nga kto pun. nejse sorry | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Ankohuni ketu Tue Feb 10, 2009 12:25 am | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- e dim e dim por skishim ber ndonjeher nga kto pun.
nejse sorry Jo ska gje me shume e thashe se nuk jeni vetem ju,po e kane be sh te tjere perpara,nejse | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Ankohuni ketu | |
| |
|
| |
| Ankohuni ketu | |
|