| pse hip-hop nuk eshte muzike?! | |
|
+4che tartuf junior Lacuna_Coil hot_spicy dj jero 8 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 7:46 pm | |
| kam degjuar shume anetare te forumit qe thone hip hop nuk quhet muzike.nuk eshte muzike?!?!?! mund ta argumentoni mendimin tuaj/!?!?!? NUK ESHTE RRYMA IME E PREFERUAR KETE PO E BEJ THJESHT TE DEGJOJ SI SHPJEGONI GJERAT QE KANE TE BEJNE ME MUZIKEN | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:05 pm | |
| sigurisht qe eshte muzike perderisa ka nota muzikore qe hidhen ne pentagram dhe ka kompozim orkestrim etj etj eshte muzike dhe shum e bukur madje...ashtu si cdo gje tjeter qe ka vije melodike ,ritem,temp... :D | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:08 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- sigurisht qe eshte muzike perderisa ka nota muzikore qe hidhen ne pentagram dhe ka kompozim orkestrim etj etj eshte muzike dhe shum e bukur madje...ashtu si cdo gje tjeter qe ka vije melodike ,ritem,temp... :D
kur kemi kalu iher rruges,na kaloi para nje makine nga ku degjohej nje kenge hip hop dhe ti mpe mu dhe the: iiii sa e shpifme,si i pelqejn kto kenge,apo jo juxh??? | |
|
| |
che tartuf junior Adoleshent
Numri i postimeve : 79 Mosha : 113 Vendndodhja : somewhere else, not here , 2b sure Piket : 124 Data e regjistrimit : 17/03/2009
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:10 pm | |
| qe eshte muzike as nuk vihet ne diskutim, por ndoshta duke thene qe nuk eshte muzike kane dashur te shprehin dicka tjeter. | |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:11 pm | |
| se maj mend por ndoshta ka qene ne hapat e mia te para dhe te fundit te metalarizimit.... pastaj varet se jo cdo kenge hip hop eshte e bukur ashtu si jo cdo kenge rock eshte terheqese...hip hop ben dhe nai grup legen po nuk krhasohet me eminem apo 50 cent | |
|
| |
Numri i postimeve : 79 Mosha : 113 Vendndodhja : somewhere else, not here , 2b sure Piket : 124 Data e regjistrimit : 17/03/2009
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:12 pm | |
| te thuash qe eshte e shpifur nuk do te thote qe eshte e bukur. keni shume mangesi ne konceptet ne pergjithesi. | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:14 pm | |
| une per vete kam dash te shpreh qe esht nga ajo lloj muzike nqs mund te themi kshu qe nuk te kenaq, une psh e kam then dhe e them qe mduket recitim,asgje me shum.epo recitimi me muziken ndryshojn icik...... nuk esht muzik e mirefillt, nuk ka vija melodie te qarta, perseriten te njejtat nota,nderthuren me nje recitim qe esht i afte ta bej kushdo,ose te pakten shumica e njerezve dhe del ajo qe quhet hip hop, se di por sme ka ngjit ndonjher ne jeten time. | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:15 pm | |
| ku e ka ndryshimin rocku qe te pelqen ty???po nje gervishte e perhershme kitareje qe te acaron nervin.... | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:18 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- une per vete kam dash te shpreh qe esht nga ajo lloj muzike nqs mund te themi kshu qe nuk te kenaq, une psh e kam then dhe e them qe mduket recitim,asgje me shum.epo recitimi me muziken ndryshojn icik......
nuk esht muzik e mirefillt, nuk ka vija melodie te qarta, perseriten te njejtat nota,nderthuren me nje recitim qe esht i afte ta bej kushdo,ose te pakten shumica e njerezve dhe del ajo qe quhet hip hop, se di por sme ka ngjit ndonjher ne jeten time. eshte recitim? ok hap youtube dhe fillo degjo ca "hip-hop". e ke degjuar 8 mile te eminem? shiko mos te kujton gje muzika e asaj kenge. apo dhe shume te tjera. pastaj si qenka cdokush i afte ? atehere pse nuk thua ti qe u beme te gjithe artiste ne. e di ti sa e veshtire eshte te "reecitosh" per minuta rresht? sa per eshte muzike apo jo te gjithe qe thone q nuk eshte i vene vulen qe se kane idene se cfare eshte muzika. | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:19 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- ku e ka ndryshimin rocku qe te pelqen ty???po nje gervishte e perhershme kitareje qe te acaron nervin....
me kete vleresim qe i ke dhene i vure vulen temes po lere fare me mire. | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:21 pm | |
| a mund te degjojme pak ty qe ja paske idene se cfare eshte muzika.... cudi se je dhe 98 vjec | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:22 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- ku e ka ndryshimin rocku qe te pelqen ty???po nje gervishte e perhershme kitareje qe te acaron nervin....
kjo qe the ,sinqerisht mel esht gjeja me pa baz dhe me kot qe ke then deri tani. mkujto te tregoj naj dite 10000 ndryshimet qe ekzistojn ndermjet rock~ut ,nje nga zhaneret me te vjeter,me hip hopin qe po mvjen keq qe e fute ne kte krahasim pastaj e di ti nga e ka origjinen ky hip hopi jot????? nqs jo,atehere msoje zemer dhe pastaj fol per gervishmet e kitares.ok? sa per che tartuf...mduket se eminem ben rap,ndryshon iciiiik,apo jo? jo se mpelqen rapp~i joo | |
|
| |
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:23 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:24 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:24 pm | |
| qefe qefe kjo dynja..... rrofte gjimnazi thuj qe na boni tgjith metalare.... | |
|
| |
| |
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:25 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:26 pm | |
| hip-hop eshte familja e madhe, si me thene rock&metal, pastaj vijne dhe ndarjet etj etj | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:28 pm | |
| che tartuf nuk mund ti thuash artist atyre qe bejne hip-hop.mendoj une.termi artist eshte shume i keqperdorur ne ditet e sotme qe nga ajo albana tek top festi e me tutje.,...duhen vite e vite pune qe te marresh ate titullin e nderuar artist | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:31 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- che tartuf nuk mund ti thuash artist atyre qe bejne hip-hop.mendoj une.termi artist eshte shume i keqperdorur ne ditet e sotme qe nga ajo albana tek top festi e me tutje.,...duhen vite e vite pune qe te marresh ate titullin e nderuar artist
jam dakord me ty, por te thuash qe hip-hopi nuk eshte muzike eshte pak injorance mendoj une.jo se une i degjoj, absolutisht, por i vleresoj. | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:33 pm | |
| jo eshte keqkuptuar qe eshte muzike dihet ajo sepse ka ''nota'',tani keshtu une kam dashur te them dicka qe e ben kushdo muzike e keqe me pak llafe | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:33 pm | |
| hip hopi ka maru si muzik,pse do thoni ju?sepse me kto pale kengetar qe kan dal tani,jo ti pain,jo florida,jo vl ku di un i ka hum vlerat fare,te flasesh per hip hop tani eshte shum e pakuptimte,eshte njesoj si te flasesh per tallavan,qe ska kuptim fare me muziken e mirfillte,un jam i mendimit qe ka ren shum posht si muzik | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:47 pm | |
| - dj jero shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- hot spicy shkruajti:
kjo qe the ,sinqerisht mel esht gjeja me pa baz dhe me kot qe ke then deri tani. mkujto te tregoj naj dite 10000 ndryshimet qe ekzistojn ndermjet rock~ut ,nje nga zhaneret me te vjeter,me hip hopin qe po mvjen keq qe e fute ne kte krahasim pastaj e di ti nga e ka origjinen ky hip hopi jot????? nqs jo,atehere msoje zemer dhe pastaj fol per gervishmet e kitares.ok?
sa per che tartuf...mduket se eminem ben rap,ndryshon iciiiik,apo jo?
jo se mpelqen rapp~i joo rap do te thote real affrican people..ahah.eshte e njejta gje.rap=hip hop..... per hot spicy rroku ska te gervishtme kitarash/...death ca jane keto budalliqet kane nuk esht e njejta gje,ok rap ka rrjedhur nga hip hop~i dhe esht perdorur me shum per te shfaqur ''agrisivitetin'' e muzikes hip hop,por me kalimin e kohes,rap midis te tjerave ka marr dhe forma si psh Latin rap,christian rap etj etj. kjo perben ndryshim disi apo jo?,,,dhe po deshet hapni kerkoni inf nga te doni ne internet dhe do shkoni shpjegimet e shumta qe nuk esht e then qe cdo muzik hip hop,cdo kenge dmth esht rap dhe e anasjellta. kohet e fundit po behet diferencim po sdo rri te shpjegoj tani. che tartuf,deri tani,per shum gjera qe ja ke fut kot ti,ste kam then shko msoje dhe pastaj fol.. | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:53 pm | |
| jam i hapur ndaj kritikave | |
|
| |
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! Wed Apr 22, 2009 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: pse hip-hop nuk eshte muzike?! | |
| |
|
| |
| pse hip-hop nuk eshte muzike?! | |
|