| mendimi juaj per secilin antar..... | |
|
+8doni fefe_ *...BE YOURSELF...* Child In Time 123bla returns Nightmare LaLuC-I ENIGMA 12 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
ENIGMA Adoleshent
Numri i postimeve : 99 Mosha : 32 Vendndodhja : ENIGMA Piket : 35 Data e regjistrimit : 01/03/2009
| Titulli: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 4:06 pm | |
| mund te thoni mendimin tuaj per secilin antar, qoft i mir apo i keq mund ta thoni hapur. mund ta filloni ju sepse un nuk mundem per vet faktin se nuk njoh askend. ndoshta me von mund te jem dhe un ne gjendje te jap nje mendim sigurisht duke par edhe mendimet tuaj mund te marr pak.
p.s.jo vetem e/i mir e du shum bla bla bla..... por mendimin tamam. mund te thoni kete por te jet nje shtim i mendimit tuaj ok????? | |
|
| |
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 6:25 pm | |
| ATHERE PO E VAZHDOJ ME LACUNEN GOC 1SH FARE E KAM SHUM QEF SE ME PERSHTATET SHUM SI TIP EDHE E KAM FIKSIM KUR BOJ CAT ME ATE... DARKU CUN QE BON PER SHOQNIN ME SA E KAM KUPTU UNE...ANGELI CUN I MIR BABA IME MOOO BLUEEE E DASHURUAR EDHE KAM MHB TE EMBEL...ODETA GOCA E MIRE EDHE E PA DJALLZUME...ME PAK FJALE GOC SHUMM SHUMM E MIRE...HOTI E KA MENJEN ME LON ORET E MESIMIT ME DAL ME LACUNEN SHUM GOC E MIRE....REZI SE NJOF SHUME EDHE ME AQ PAK SA E KAM NJOFUR GOC QE TE JEP MHB....VLLAI I REZIT SHUM CUN I RRESPEKTUSHEM DEAD ANGEL SHUMMMMM SHUMMMM GOCCCC E MIRE E KAM SHUM XHAN JA DHE NJE PER DEAD ANGEL....NJE TE PER GOCAT EDHE NJE PER CUNAT :D | |
|
| |
Nightmare Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2286 Mosha : 30 Vendndodhja : In your dream Hobi : To be your nightmare Koha e lire : net Piket : 887 Data e regjistrimit : 27/02/2009
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 6:57 pm | |
| persa i perket mendimit tim per lalucit--them esht cun dhe shok shum i mir,pak kapricoz,por kam shum respekt | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:02 pm | |
| | |
|
| |
Nightmare Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2286 Mosha : 30 Vendndodhja : In your dream Hobi : To be your nightmare Koha e lire : net Piket : 887 Data e regjistrimit : 27/02/2009
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:03 pm | |
| - 123bla returns shkruajti:
- edhe un cun i mir jam
kshu them dhe un per treblen cun i mir dhe mjaf i zgjut....me gjat sdi ca te them | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:07 pm | |
| hmm mendimi im per per... per blue paradise mendoj qe esht robi me i mrekullushem qe mund te ekzistoj ne univers, ska shance ta arrij njeri fefe - ROB ZOTI!!!!!! kaq iher se per kto ja vle me verte me shkrujt, te tjeret kismet se pertoj me bo sherr tani | |
|
| |
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:10 pm | |
| | |
|
| |
*...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:20 pm | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| |
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:33 pm | |
| child in time - realiste jo ca qe jan romantik , klasicist e te gjith llojet e tjera te shkrimtarve letersian | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:35 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- child in time - realiste
jo ca qe jan romantik , klasicist e te gjith llojet e tjera te shkrimtarve letersian yeeeees, si mkupto tii mu do vdes fare :D | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:49 pm | |
| tashiii fillojm angeli-ca thon per ket cun njish thjesht kaq lacuna-goc sh mire dhe serioze me sa kam marr vesh laluci-cun njish cun gallat hoti-goc e mir goc per shpi dhe njeshke.sh mire ene kjo darku-rob muhabeti qe bo per shoqeri childi in time-mbeshtetem me mendimin e fefes dhe o goc gallat bluja-sh sh e mire serioze qe ja vle me e bo shoqe.... i prsh te tere | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:50 pm | |
| | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 7:51 pm | |
| | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 8:15 pm | |
| mrs.perfect--esht kaq e pjekur per moshen e saj dhe mgjthse esht dhe shum ironike dhemosbesuse,esht me verte moter perfekte laluci--cun gallat dhe besoj se ne jet esht shok shum i mireeee + chatist i papare si puna ime (flm per fjalet qe ke then siper :D ) fefe----do druuuu se ben ca gabime,po prap e kam super xhan dhe esht me verte shok i mire ( si skercym ne re fefe,baladat e rocku-t?? :P) arli--njeri fantastik,dreqii vet angel boy--shum cun i mire,esht i gatshem per shoqerin dhe shum i embel (pak don zhuan:P ) blue--goc e miiiileeee,e bukuuulllll darku--po surrat moo,po ca tbej qe e kam lalin tim dhe nuk esht aspak egoist.hihihi rezi---yli ime,motla ime qe me kupton gjithmon,esht njeriu me i disponueshem qe mund te ekzistoj. doni--super cun i mir,,,sa i urte dhe serioz,aq dhe i lezecem kur duhet. free spirit--dashuria jetes sime , ajo goc esht me verte freeee dhe i ka lezet ajo liria. :D | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 8:32 pm | |
| trebla---ka qen shoku im me i mire dhe me verte jam knaq me ate,esht njeri shum i mire,sinqerisht,mjafton ti fitosh zemren dhe....te degjon kur ke nevoj,te keshillon kur ke nevoj...thjesht jam krenare qe e kam pasur aq shum shok. | |
|
| |
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 8:34 pm | |
| dhe dicka,= per treblen,mos e acaroi njeri kot..... | |
|
| |
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 8:34 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- trebla---ka qen shoku im me i mire dhe me verte jam knaq me ate,esht njeri shum i mire,sinqerisht,mjafton ti fitosh zemren dhe....te degjon kur ke nevoj,te keshillon kur ke nevoj...thjesht jam krenare qe e kam pasur aq shum shok.
aha edhe un e kam pasur shoqe..... | |
|
| |
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 8:56 pm | |
| - doni shkruajti:
- tashiii fillojm
angeli-ca thon per ket cun njish thjesht kaq lacuna-goc sh mire dhe serioze me sa kam marr vesh laluci-cun njish cun gallat hoti-goc e mir goc per shpi dhe njeshke.sh mire ene kjo darku-rob muhabeti qe bo per shoqeri childi in time-mbeshtetem me mendimin e fefes dhe o goc gallat bluja-sh sh e mire serioze qe ja vle me e bo shoqe.... i prsh te tere edhe ti gjitashtu shum cun gallat lale harrova shpare se skam qen shum ne terezi | |
|
| |
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 8:59 pm | |
- mrs.perfect--esht kaq e pjekur per moshen e saj dhe mgjthse esht dhe shum ironike dhemosbesuse,esht me verte moter perfekte
laluci--cun gallat dhe besoj se ne jet esht shok shum i mireeee + chatist i papare si puna ime (flm per fjalet qe ke then siper :D )
fefe----do druuuu se ben ca gabime,po prap e kam super xhan dhe esht me verte shok i mire ( si skercym ne re fefe,baladat e rocku-t?? :P)
arli--njeri fantastik,dreqii vet
angel boy--shum cun i mire,esht i gatshem per shoqerin dhe shum i embel (pak don zhuan:P )
blue--goc e miiiileeee,e bukuuulllll darku--po surrat moo,po ca tbej qe e kam lalin tim dhe nuk esht aspak egoist.hihihi
rezi---yli ime,motla ime qe me kupton gjithmon,esht njeriu me i disponueshem qe mund te ekzistoj.
doni--super cun i mir,,,sa i urte dhe serioz,aq dhe i lezecem kur duhet.
free spirit--dashuria jetes sime , ajo goc esht me verte freeee dhe i ka lezet ajo liria. :D une CATIST rren rren :P:P:P | |
|
| |
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 9:02 pm | |
| hoti--tipike adoleshente dhe e zgjuar | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 9:16 pm | |
| lacuna--super tipike adoleshente dhe shoqja ime qe me kupton gjthm...luv u baby | |
|
| |
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Fri Mar 06, 2009 9:17 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- lacuna--super tipike adoleshente dhe shoqja ime qe me kupton gjthm...luv u baby
x ca e ke fjalen ti zonjush,eee???? luv ya 2 | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... Sat Mar 07, 2009 2:22 am | |
- mrs.perfect--esht kaq e pjekur per moshen e saj dhe mgjthse esht dhe shum ironike dhemosbesuse,esht me verte moter perfekte
laluci--cun gallat dhe besoj se ne jet esht shok shum i mireeee + chatist i papare si puna ime (flm per fjalet qe ke then siper :D )
fefe----do druuuu se ben ca gabime,po prap e kam super xhan dhe esht me verte shok i mire ( si skercym ne re fefe,baladat e rocku-t?? :P)
arli--njeri fantastik,dreqii vet
angel boy--shum cun i mire,esht i gatshem per shoqerin dhe shum i embel (pak don zhuan:P )
blue--goc e miiiileeee,e bukuuulllll darku--po surrat moo,po ca tbej qe e kam lalin tim dhe nuk esht aspak egoist.hihihi
rezi---yli ime,motla ime qe me kupton gjithmon,esht njeriu me i disponueshem qe mund te ekzistoj.
doni--super cun i mir,,,sa i urte dhe serioz,aq dhe i lezecem kur duhet.
free spirit--dashuria jetes sime , ajo goc esht me verte freeee dhe i ka lezet ajo liria. :D un i thash 2her por i kishte me playlista tha al.. gjithsesi beri mir qe vuri popullore se u be gallat me ato te klases | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: mendimi juaj per secilin antar..... | |
| |
|
| |
| mendimi juaj per secilin antar..... | |
|