| Alkimi | |
|
+19Venus bad boy Burzgoroth total overdose1 dj jero angel boy rapper_girl Une Blue Paradise SupergirL COLORED_SPIRIT RioT Soldier Of Fortune Child Of Darkness Lacuna_Coil fefe_ VEGENCY Mars Child In Time 23 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: Alkimi Thu Sep 11, 2008 4:58 pm | |
| - VEGENCY shkruajti:
- Burzgoroth shkruajti:
- edhe un e takova antaren siper...alkimia esht ber si shpi per mua me shum rri aty sesa ne shpi
o irid ku rri ti nalkimi mi...ti i her ne jav vjen...mos rrej kot se ne qe rrim dit per dit e dim sa rri ti aty......iiiiiiii si ngeli hahahahahahahaha hahahaa fakti qe sjemi ne te njejten ore ne alkimi sdo te thot qe svij se perdit aty jam...pastaj kush foli ti vjen vetem 2 her ne jav nalkimi :P | |
|
| |
VEGENCY Adoleshent
Numri i postimeve : 48 Mosha : 33 Vendndodhja : hell...&...alkimi..... iliria...converse Hobi : muzika Koha e lire : prova me grupin ...studim Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 4:25 am | |
| - Burzgoroth shkruajti:
- VEGENCY shkruajti:
- Burzgoroth shkruajti:
- edhe un e takova antaren siper...alkimia esht ber si shpi per mua me shum rri aty sesa ne shpi
o irid ku rri ti nalkimi mi...ti i her ne jav vjen...mos rrej kot se ne qe rrim dit per dit e dim sa rri ti aty......iiiiiiii si ngeli hahahahahahahaha
hahahaa fakti qe sjemi ne te njejten ore ne alkimi sdo te thot qe svij se perdit aty jam...pastaj kush foli ti vjen vetem 2 her ne jav nalkimi :P EDHE MUA TE ME THUASH VJE 2 HER NE JAV....PO TI DJE E NJOFTE KUSH ESHT ALKIMIA MI...PYT ICIK MIR SE SA RRI UNE ATY...DHE DO TE TE THONE ANDIN E KE MJES MASDITE KTU ME CUNAT E TROUT...TE PAKTEN UNE KAM 2 VJET QE SHKOJ DIT PER DIT...DHE KTE SE MOHON MIR TI PO AS 1....OK? | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 10:53 am | |
| o njerez qe rrini te Alkimia, ikni icik sot se do vi une mii. thash une, o do e shikoj nje her kte Alkimin e do plas. ishalla e shof sot dhe takoj njerzit qe dua te takoj. :D :D :D | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:34 pm | |
| qefi madh per te ik atje kjo lart
un te merkuren ika se do takoja arlinden , por kshu si vend sme pelqen ! | |
|
| |
wooow Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:36 pm | |
| pffffffff ska si charls apo hard rock | |
|
| |
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:44 pm | |
| - VEGENCY shkruajti:
- Burzgoroth shkruajti:
- VEGENCY shkruajti:
- Burzgoroth shkruajti:
o irid ku rri ti nalkimi mi...ti i her ne jav vjen...mos rrej kot se ne qe rrim dit per dit e dim sa rri ti aty......iiiiiiii si ngeli hahahahahahahaha
hahahaa fakti qe sjemi ne te njejten ore ne alkimi sdo te thot qe svij se perdit aty jam...pastaj kush foli ti vjen vetem 2 her ne jav nalkimi :P EDHE MUA TE ME THUASH VJE 2 HER NE JAV....PO TI DJE E NJOFTE KUSH ESHT ALKIMIA MI...PYT ICIK MIR SE SA RRI UNE ATY...DHE DO TE TE THONE ANDIN E KE MJES MASDITE KTU ME CUNAT E TROUT...TE PAKTEN UNE KAM 2 VJET QE SHKOJ DIT PER DIT...DHE KTE SE MOHON MIR TI PO AS 1....OK? o andi stha njeri qe ti svjen ne alkimi thjesht thash qe kohet e fundit ske ardh dhe aq shpesh se un e di shum mir qe ti ke koh qe rri te alkimia dhe ke ndejt gjithashtu edhe ne alkimine e vjeter dhe mos i merr gjerat kaq seriozisht se ste thash ndoi gje te keqe.shendet | |
|
| |
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:45 pm | |
| - wooow shkruajti:
- pffffffff ska si charls apo hard rock
me mir charls | |
|
| |
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:47 pm | |
| mua me duket sikur kush iken te alkimi iken per te treguar qe rri atje | |
|
| |
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:48 pm | |
| jo o lal e ke shum gabim se po ta marrim ne kte llogjike i bie qe dhe ata qe ikin ne charls shesin vetem pordh meqe jan cmimet e larta | |
|
| |
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:49 pm | |
| te charlsi ke plot levizje perher plot , dhe ne drek
aty te alkimia shkretetire | |
|
| |
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:50 pm | |
| te jete ashtu hard rockun duhet ta hedhin ne ere por eshte e vertete qe te alkimi jane cmimet e lira kete e pranoj | |
|
| |
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 3:51 pm | |
| mua prandaj me pelqen alkimia se esht vend i qete dhe jam ambjentuar aty. | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: Alkimi Sun Sep 14, 2008 5:42 pm | |
| isha dje aty,,mu duk shum rehat,,me pelqeu:D | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Alkimi Tue Dec 02, 2008 12:51 am | |
| ALKIMI NE KUPTIMINE PARE TE FJALES ESHTE SHKENCA E KIMISTEVE ENDERRIMTARE QE EKSPERIMENTOJNE GJERA QE ENDERROJNE DHE QE ZOR REALIZOHEN...KAM NGJU QE ESHT NJE LOKAL METALARESH NE TR KU DHE KAMARIERET LEN MJEKER...KAM QEF TE SHKOJ IHER ME E PA.... | |
|
| |
| Titulli: Re: Alkimi Tue Dec 02, 2008 1:30 am | |
| hahahahahahhaha ku dhe kamarieret len mjeker?? ja ka fut kot ai robi qe te ka fol per lokalin , ai qe punon kamarier eshte pronar dhe ka mjeker , jo se ai qe punon kamarier duhet te ket mjeker ! dhe sa per ate punen e kimisteve , e ke gabim! eshte shkenca qe do te ktheje hekurat en flori ! | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Alkimi Tue Dec 02, 2008 1:35 am | |
| hahahahahahahah o fefe puuuuuuuuuuuuuuf je i madh, postim me vend hot spicy i ka degju, si mban mend dhe i ka deformu | |
|
| |
kitty Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 397 Mosha : 32 Vendndodhja : pf itali Hobi : noti Piket : 20 Data e regjistrimit : 24/06/2008
| Titulli: Re: Alkimi Tue Dec 02, 2008 1:53 am | |
| hm Alkimi gjeja e par qe me vjen nderment Gjergji baristi,gjithmone nese esht akoma, ish ekspozita shqipria e re. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Alkimi Tue Dec 02, 2008 2:19 am | |
| haha po ke qen naiher ti kshu qe e njef :D | |
|
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: Alkimi Wed Jan 21, 2009 11:31 pm | |
| kam qene 2 here aty.shume lokal i papare eshte.heren e pare qe shkova ma sherbeu kafen olsi i upstream | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Alkimi Mon Jun 15, 2009 12:52 am | |
| uou sa kohe kam qe nuk shkel atje..1 vit po iher | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Alkimi Mon Jun 15, 2009 1:01 am | |
| mezi pres te iki | |
|
| |
Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Alkimi Mon Jun 15, 2009 1:07 am | |
| - Child In Time shkruajti:
- Per ato qe jan nga tirana dhe per ato qe kan qen ne Alkimi, ca mendimi keni?
Un vdes per Alkimine, lokali im i preferuar ne tgjith tiranen esht shum i bukur me ato muret jeshil dhe te kuqe, me tavolina dhe kolltuqe te zeza dhe trehatshme, me postera te Iron Maiden, me kitara te varura ne mure, me muzike fantastike ne sfond juhuuuu esht lokal i papare :D - Blue Paradise shkruajti:
- alkimin mos ma shaj njeri se ...............
i vetmi vend ku mund te rrish si nshpin tate..... rehat fare muzika e persosur pale ate kolltuqet e zeza makjaton e bejn sh te mir dh te kanqet syri tu pa ato muret e bukra o zoott..ca kujtimesh kemi aty..kohet e arta kur ai vend ishte nr 1 per mu hehe :D - Une shkruajti:
- Si ne shpine tate mund te rrish dhe ne converse vetem se jo aq rehat
Alkimia,me pelqen per disa gjera,se pari muzika,dhe Gjergji qe eshte gjithmone shume i sjellshem dhe nuk ngaterrohet me klientet gjate orarit te punes S'me pelqejne ca fytyra aty,dhe per mbushet plot dhe ska vend,po per te ndejt ndonje masdite kshu,eshte mire fare me then t`drejten tani rri aq rehat n`convers saaa alkimine e kan braktis pothuaj te gjithe..aq sa 1 he ru anallua edhe 1 live ngaqe iken tgjith robt | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Alkimi | |
| |
|
| |
| Alkimi | |
|