| cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? | |
|
+7Lacuna_Coil Big_Boss gjenta cobain fefe_ beko don corleone 11 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Sep 27, 2008 6:36 pm | |
| une i mora pa leje me shka nje shoku cel dhe i thashe qe humbi ai nuk u merzit pasi e dinte qe e kisha une | |
|
| |
beko Adoleshent
Numri i postimeve : 12 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : 0 Data e regjistrimit : 13/09/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Sep 27, 2008 6:46 pm | |
| skam bo nanje here shak qe te qeshin te tjeret shu ngaqe jam tip zerjoz | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Sep 27, 2008 11:31 pm | |
| - don corleone shkruajti:
- une i mora pa leje me shka nje shoku cel dhe i thashe qe humbi ai nuk u merzit pasi e dinte qe e kisha une
kte gje e kemi be gjith veres ne ka pas raste qe ja kemi dhen cel te nesermen (pa lek brenda ne cel haha) shakaja me e rende ka qen qe ja kam be 1 shokut tim qe ka dyqan qe shet piktura i cova sms hajde se te kan thy xhamat e dyqanit hahaha | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun Sep 28, 2008 9:01 pm | |
| un doja qe ti beja nji zojes tee fiskultures po pastaj kujtova qe ma ka numrin edhe do e marri vesh se kush ja ba |
|
| |
cobain Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 116 Mosha : 57 Vendndodhja : siper 1 druri... Hobi : bicikleta Koha e lire : ne internet,se skam ca bej tjeter... Piket : 0 Data e regjistrimit : 28/09/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun Sep 28, 2008 10:17 pm | |
| shakaja me e keqe dhe qe akoma e kam ne mendje... e kam pyt ej a te pelqejn lidhjet ne fshehtesi.un duke qen i lidh i premtoja ksaj tjetres dashuri po ku di un me shaka seriozisht...po me edhimja ishte se po flissha ne msn..edhe ne gjysem te mhb..me iken linja edhe un ngel si debil aty tu prit qe tme vinte linja,ndersa ajo rrinte dhe qante andej matan...pastaj marr dike tjeter ne tel edhe i them qe te futet te msn ime qe ta sqaroj kte qe bera keq...edhe kshuu kam kekru falje me mijera her ...edhe jam pendu,,,edhe tashi kte gocen e kam "shoqen" time me te mir... | |
|
| |
gjenta Adoleshent
Numri i postimeve : 13 Mosha : 31 Vendndodhja : Tetovė Piket : 36 Data e regjistrimit : 07/04/2009
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Tue Apr 07, 2009 10:53 pm | |
| kur i thash shoqes te ngusht se jam hidheruar me ate per nje shkak shum te vogel dhe ajo u merzit shum por ne fund i ttregova se e pata si shakaa dhe per pak kur nuk me mbyti | |
|
| |
Big_Boss Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 3126 Mosha : 31 Vendndodhja : Italy, Modena Piket : 2008 Data e regjistrimit : 29/03/2009
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Tue Apr 07, 2009 11:05 pm | |
| SHAKAT E MIJA SKAN NANJE HER MBARIM, KAM BERE ME GJITH ATO SHOK SHAKA PER TE DASHURAT E ATYRE, SOT I THASH NJE SHOKUT TIM QE E KAM PUTH UNE KETE QE DON EM BO TI RE KJO ISHTE ME NJE SHOQE TJETER PO UNE PUTH SHOQEN E KESAJ KY THA QE CA TALLESH TI APO CA JO ME LALE I THASH UNE ESHTE E VER8 JA PYTE KETE TJETRREN ASAJ I THASH UNE THUJ PO SE TE Q.....R..... MIE THA AJO AI U PRE KOMPLET EDHE THA IK RE SE PASKE QEN LEGEN, PASTAJ ME ZOR JA MBUSHA MENJEN TU I ZON BE QE SESHTE E VER8_ | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Tue Apr 07, 2009 11:06 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- don corleone shkruajti:
- une i mora pa leje me shka nje shoku cel dhe i thashe qe humbi ai nuk u merzit pasi e dinte qe e kisha une
kte gje e kemi be gjith veres ne ka pas raste qe ja kemi dhen cel te nesermen (pa lek brenda ne cel haha)
shakaja me e rende ka qen qe ja kam be 1 shokut tim qe ka dyqan qe shet piktura i cova sms hajde se te kan thy xhamat e dyqanit hahaha uuee tani po e lexoj kte une. e mban mend qe une me megi cafken i morem erlindit cel. dhe ja kemi kthyer pas 3 oresh,pasi kishim ik nga rocku..... | |
|
| |
anisa Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1337 Mosha : 32 Vendndodhja : ne te njejtin vend me maria gracian Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 705 Data e regjistrimit : 27/01/2009
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Tue Apr 07, 2009 11:10 pm | |
| veren e kaluar kur kishte sms falas .marr nje nr tjeter dhe i coj sms lacunes . dhe nga ana tjeter i coj sms te tjera me nr tim . ahahhaah sa po qesh tani qe e kujtova por ama kjo pati pasoja pasi beri dhe lacuna te njejten shaka me mua | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 4:00 pm | |
| | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 4:08 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 4:14 pm | |
| | |
|
| |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 4:15 pm | |
| mir ti... po un qe vazhdoj te maj lojen akoma...dhe ai robi qe me con sms dhe thot...aaa o mel e shof ne enderr.mezi po pres te iki ne tr ta takoj...do i them vete | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 4:19 pm | |
| | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 4:21 pm | |
| hahahaa kush tha qe ja kemi ber nje cuni???? esht e thell puna | |
|
| |
angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sat Apr 11, 2009 4:21 pm | |
| eeeeeeeeeeeeeeeeee..po te jet kshu okkk...gjithsesi gjynaf..nuk beni mir | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun May 24, 2009 7:46 pm | |
| i thashe nje vajze ti je cuni me i bukur qe kam pare me vjen vertet keq edhe kur e kujtoj tani sorry..... | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun May 24, 2009 8:48 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- i thashe nje vajze ti je cuni me i bukur qe kam pare
me vjen vertet keq edhe kur e kujtoj tani sorry..... asajt qe mendoj une????? | |
|
| |
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun May 24, 2009 8:54 pm | |
| mos mi kujto aman se ja tregoj un lacunes e asaj tjetres i them te behen gati se do i vi si bombe pastaj kur te marrin vesh ca surprize kam per ato | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun May 24, 2009 9:07 pm | |
| - don corleone shkruajti:
- mos mi kujto aman se ja tregoj un lacunes e asaj tjetres
i them te behen gati se do i vi si bombe pastaj kur te marrin vesh ca surprize kam per ato hahahahahahahahahahahahahaahahaahahahahahahaahahahahahhahaha sa kaaaaaaaaam qeeeeeeesh. ej po ate se bera une,une shikoja rezultatet.por ne fillim se dija ske per te ber gje se ma premtove | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun May 24, 2009 9:18 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun May 24, 2009 9:20 pm | |
| dmth me genjen pa problem???? bravo te qoft, sa pik i ke ul vetes se ke iden | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? Sun May 24, 2009 9:30 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- dmth me genjen pa problem????
bravo te qoft, sa pik i ke ul vetes se ke iden un ste thash te genjej kur te dush sjam na ai lloj tipi un kerkova te di cte ben te besosh qe un nuk e bej nje shaka te tille dhe sa per informacion shakaja me e rende qe te bera un ty ishte kjo brenda temes :gaga: :gaga: | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? | |
| |
|
| |
| cila eshte shakaja me e rende qe i keni bere ndonjerit? | |
|