| cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? | |
|
+7RioT jona H_boy354 SupergirL rapper_girl Lacuna_Coil odise 11 posters |
Autori | Mesazh |
---|
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:04 pm | |
| kur i thashe te shtepise se me humbi portofoli dhe kisha 250 mije lek mrena...se ishte dita e roges..... te shtepise u merziten shume fillun tu me ca koken nuk je i kujdesshem....nga e ke mendjen.....etj etj.. por te nesermen kur u ngritem ja u kam dhene leket.. | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:05 pm | |
| sqeka dhe aq e bukur se izere se i ke humb me verte ato leket kur ja ke kthyer.
une se mbaj mend per vete genjeshtren me te bukur qe kam then. | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:07 pm | |
| |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:09 pm | |
| uii hallall per kte temen se un kam shum vallaj dhe jane gallate fare si rrena :P:D:D:D hahahahahahahhahaha sa here kam dash te shkoj ne el alamet genjshtrash vallaj, se si i kane ngrene pupupu :P hahahahaha ja e fundit fare, kur isha te premten, u bera cik vone dhe genjeshtra ishte : po po ne mesim do shkoj si dhe kjo : na mbajten per pastrim, pastaj sa i hipa autobuzit, me pas ndalova ne nje fast food dhe pastaj ne kembe me vrap, uh sa jam lodh, papam fare eee :P hahahahahahaha kurse motra me justifikoi kshu : eshte semure motra o zyshe :P hahahaha pupupu sa semure kam qene, duke bere qejf me grupin hahahahahaha :gaga: :gaga: | |
|
| |
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:13 pm | |
| te pakten te mbeshtet motra | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:13 pm | |
| hahahaha si i thash une zyshes time: o zysh doi iki ne shpi te pi caj se vdiqa nga kolla. uaa tha ajo,juxhen pi dhe ndonje ilac bashk me cajin. duke u kollitur une: pio zushe,shum flm. mua me prisnin posht mars,darkangel dhe bad boy. hahahahaa vetem roja e kuptoi po pun e madhe. une doja te takoja rapper girl dhe riot ai me bente llafe.
Edituar pėr herė tė fundit nga Lacuna_Coil nė Mon Sep 29, 2008 6:26 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:14 pm | |
| |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:15 pm | |
| - there with out me shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
- uii hallall per kte temen se un kam shum vallaj dhe jane gallate fare si rrena :P:D:D:D
hahahahahahahhahaha sa here kam dash te shkoj ne el alamet genjshtrash vallaj, se si i kane ngrene pupupu :P hahahahaha ja e fundit fare, kur isha te premten, u bera cik vone dhe genjeshtra ishte : po po ne mesim do shkoj si dhe kjo : na mbajten per pastrim, pastaj sa i hipa autobuzit, me pas ndalova ne nje fast food dhe pastaj ne kembe me vrap, uh sa jam lodh, papam fare eee :P hahahahahahaha kurse motra me justifikoi kshu : eshte semure motra o zyshe :P hahahaha pupupu sa semure kam qene, duke bere qejf me grupin hahahahahaha :gaga: :gaga:
pupu car rrenash po ti per pastrim 3 ore rri??? pse mo ca ka :P:P:P hahahahahahahhahaha uh sa kam qesh je i madh :D:D | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 6:48 pm | |
| vertet ajo qe kam shkrujt ne fillim fare mund te ngjaje me nji loje qe i kam bere familjes por per ate dite qe i kam thene ngjan me nje gjenjeshter..... te nesermen mu mbush mendja te nesermen ja kam dhene leket se nuk do ja u jepja fare hahahahahahahahahahahahahahahahaha :gaga: | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Sep 29, 2008 8:09 pm | |
| kur isha nshqipri me pushima ishe 1 dit pasi erdhne pub ene merr mami ne cel e thot ku jeni muzika me te shurdhu una i thash mamit jemi ne autobuz tu shku ne qender :gaga: |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Wed Oct 01, 2008 6:51 pm | |
| pse nuk shkruani noi genjeshter qe keni bere apo nuk genjeni fare ju gjasme,,,,,,,,hahahah une per vete i thashe presorit do me japesh leje se do shkoj te vizitohem se jam smure.....dhe me dha palla......une tu dal andej-kendej neper dures kur na kapi nji zysh tjeter nga shkolla..na tha po ju sikur do shkonit te vizitoheshit apo moret leje kot....ne me gjysem zeri i thame.. jo mi zyshe u vizitum dhe shkum me mare ilacet ke nji farmaci aty ke vollga se e njofim ate shitesen....hahahahaha.......te shofim ca do na thone neser ke shkolla...kush ri e degjon ato tani........te marin me sy te keq qe ne fillim te shkolles me te q* mori..... | |
|
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Wed Jun 24, 2009 8:56 pm | |
| sa here kam rrejt une, smaj men kush ka qene me e bukura | |
|
| |
H_boy354 Web-master
Numri i postimeve : 3566 Mosha : 33 Vendndodhja : around in elbasan or somewhere else... Hobi : makinat, ma heqin trunin po edhe un ama!!! Koha e lire : kafe, internet, xhiro me makine Piket : 3475 Data e regjistrimit : 30/05/2009
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Wed Jun 24, 2009 8:59 pm | |
| kam aq shum sa sme kujtohet asnje per momentin | |
|
| |
jona Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 233 Mosha : 29 Vendndodhja : shkoder Hobi : moda Koha e lire : listen music , msn ,face book , Piket : 473 Data e regjistrimit : 20/07/2009
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Tue Jul 21, 2009 6:27 pm | |
| shume here zyshat po sme kujtohen | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Sat Aug 01, 2009 9:34 pm | |
| kur i thoja atyre te shpis qe do fleja ne shkoll | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Sat Aug 01, 2009 10:45 pm | |
| te enjten gjoja do dilnim me free sprit dhe nje shoqe tjeter,kshu tham une me motren po nfakt ikem ne pshina jasht elb. | |
|
| |
DarkVampire666 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 124 Mosha : 32 Vendndodhja : home Piket : 140 Data e regjistrimit : 04/08/2009
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Wed Aug 05, 2009 8:00 pm | |
| mmmm kam pas sh t bukra po si maj mend tani per momentin.... e fundit fare ka qen para i jave q shkova n berat ene i thash t shpis q do fle te shoqja ngusht...po kisha vjedh celsat e shpis time ene rija atje me amoren ..dhe sa her q merte mami n tel un futesha ke i dhom edhe beja sikur flisja me shoqen e ngusht njkohesisht.. i thoja mamit o ma po iki un se spo me len rehat kjo do ham dark eshte hera e tret q e bej kte sa her q shkoj andej kte pun i them gjithmon | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Fri Aug 07, 2009 9:26 pm | |
| as se maj men hic ska pas nai tvecant vetem tipiket isha me gocat | |
|
| |
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Fri Aug 07, 2009 10:08 pm | |
| ska genjeshtra tbukraaa asiher, po me te mdhaja mund tthemi.... nejse kto kohet e fundit genjeshtra koti kam then,qe po vet i kam nxjerr para ktyre te shpis,si mbaja dot | |
|
| |
H_boy354 Web-master
Numri i postimeve : 3566 Mosha : 33 Vendndodhja : around in elbasan or somewhere else... Hobi : makinat, ma heqin trunin po edhe un ama!!! Koha e lire : kafe, internet, xhiro me makine Piket : 3475 Data e regjistrimit : 30/05/2009
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Sat Aug 08, 2009 6:43 pm | |
| kur i thash atyre te shpis qe do iki vetem dy jave dhe jam kthy pas 2 muajsh fiks... e kisha planifiku qe do rrija dy muaj | |
|
| |
Ennu Adoleshent
Numri i postimeve : 15 Mosha : 30 Vendndodhja : para pc :p Hobi : Te rri :P Koha e lire : lexoj Piket : 61 Data e regjistrimit : 15/11/2010
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Nov 15, 2010 10:37 pm | |
| nje genjeshter e papar per ditelindjen time une isha ne tr dhe kishim planifiku te dilnim me ca miq+te dashurin ndersa mamit i thashe se dola vetem me kusheriren | |
|
| |
piccola perla Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 416 Mosha : 31 Vendndodhja : elbasan Hobi : muzik Koha e lire : facebook Piket : 366 Data e regjistrimit : 21/06/2010
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Mon Nov 15, 2010 11:43 pm | |
| nuk me kujtohet na nji genjeshter e madhe dhe e bukur | |
|
| |
H_boy354 Web-master
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? Thu Aug 25, 2011 2:06 am | |
| kur i thash kte fundjave qe do jem ne pogradec te gjithve,, nderkohe qe kam qen gjat gjith kohes ktu ne elbasan dhe askush nuk me pa verdalle | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? | |
| |
|
| |
| cila eshte genjeshtra me e bukur qe keni bere deri me sot??????? | |
|