Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Sun Feb 01, 2009 9:13 pm
Ernesto_Guevara shkruajti:
grup idiot satanist dhe i pashprese...
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Tue Feb 03, 2009 5:23 pm
grup kurvash
Vizitor Vizitor
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Tue Feb 03, 2009 5:31 pm
sja kam iden se ca jan ..
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Tue Feb 03, 2009 9:47 pm
dj jero shkruajti:
grup kurvash
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Feb 05, 2009 8:01 pm
total overdose1 shkruajti:
dj jero shkruajti:
grup kurvash
o cun nuk e kuptoj ku e ka te bukuren kjo kenga.te lutem ma thuajk dhe thuj pastaj kam une gabim apo jo,,ca i pelqeni nje here apo kot sa per mburje,per pordhe me shume...boboobobo u prish njerzia
[url=][/url]
redian Adoleshent
Numri i postimeve : 44 Mosha : 31 Vendndodhja : vlore Hobi : Noti Koha e lire : dal me shoqerine Piket : 0 Data e regjistrimit : 09/10/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Feb 05, 2009 8:04 pm
dj jero shkruajti:
si njof as du ti njof as kam per ti njoft ndonjehere.ja ca shijesh muzikore kane shqiptaret
edhe une si ky
Mrs.perfect Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2450 Mosha : 30 Vendndodhja : ELBASAN Piket : 431 Data e regjistrimit : 26/08/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Feb 05, 2009 8:06 pm
ej secili ka shijeet e veta nuk mund te thuash tjetrit ku e ka te bukuren etj.etj. keshtu ofendon dhe shijet e tjetrit eshte njesoj sikur te te thone ty per grupin tend te preferuar si e pelqen
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Feb 11, 2009 8:46 pm
dj jero shkruajti:
dj jero shkruajti:
grup kurvash
o cun nuk e kuptoj ku e ka te bukuren kjo kenga.te lutem ma thuajk dhe thuj pastaj kam une gabim apo jo,,ca i pelqeni nje here apo kot sa per mburje,per pordhe me shume...boboobobo u prish njerzia
....une asnjehere nuk degjoj grupe per pordh..shiko keto jan shije me shume se mua me pelqen Black & Death Metal edhe ty te pelqejn kenget House...une keto kenge i degjoj ndryshe nga ci degjon ti..une psh nuk degjoj vetem pjesen e vokalit qe eshte kryesorja por degjoj edhe instrumentat..baterin,kitaren,basin edhe menyren sesi jan te koordinuara me njera-tjetren..nejse keto jan shije me shume..por ti nuk ke te drejt te thuash grup Kurvash..kur nuk i ke degjuar ashtu sic duhen degjuar...
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Feb 11, 2009 8:53 pm
dj jero shkruajti:
dj jero shkruajti:
grup kurvash
....une asnjehere nuk degjoj grupe per pordh..shiko keto jan shije me shume se mua me pelqen Black & Death Metal edhe ty te pelqejn kenget House...une keto kenge i degjoj ndryshe nga ci degjon ti..une psh nuk degjoj vetem pjesen e vokalit qe eshte kryesorja por degjoj edhe instrumentat..baterin,kitaren,basin edhe menyren sesi jan te koordinuara me njera-tjetren..nejse keto jan shije me shume..por ti nuk ke te drejt te thuash grup Kurvash..kur nuk i ke degjuar ashtu sic duhen degjuar...
degjo une muzike te preferuar kam muziken klasike qe ja fut para e mbrapa te tera rrymave..atje dhe nqs i degjon me kujdes dhe instrumentat jane nota te zgjatura te kitares elektrike nuk kane as harmoni as baze..kitara elektrike e jep ate efekt.une muziken house e luaj vetem ne party.une i kam degjuar ashtu sic duhet.nga vokali jane cope,melodia vetem zhurme nuk mund te dalosh asnje note te vetme....degjoje muziken klasike sa e paster eshte ne krahasim me kete rrymen qe degjon ti dhe folim pastaj
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Sat May 09, 2009 8:30 pm
dj jero,mfal qe po nderhyj por ti do ti mbushesh mendjen fansave te ksaj lloj rryme dhe te ktij grupi qe sja vlen te degjohen???????? nuk ja arrin dot ashtu sic nuk arrin dot njeri te thot ty se kjo muzik esht e mire psh. mua sme pelqen per vete dhe me vjen shum keq kur shkoj motren time te degjoj C.C. pun e madhe,skam te drejt une ti mbush mendjen mos e degjoj dhe te filloj ta shaj si rrym. anyway...
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Sat May 09, 2009 8:34 pm
Lacuna_Coil shkruajti:
dj jero,mfal qe po nderhyj por ti do ti mbushesh mendjen fansave te ksaj lloj rryme dhe te ktij grupi qe sja vlen te degjohen???????? nuk ja arrin dot ashtu sic nuk arrin dot njeri te thot ty se kjo muzik esht e mire psh. mua sme pelqen per vete dhe me vjen shum keq kur shkoj motren time te degjoj C.C. pun e madhe,skam te drejt une ti mbush mendjen mos e degjoj dhe te filloj ta shaj si rrym. anyway...
that's right..
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Sat May 09, 2009 8:44 pm
dj jero shkruajti:
Lacuna_Coil shkruajti: