| cmendoni per CANIBAL CORPSE | |
|
+11dj jero Slash 123bla returns doni hot_spicy Lacuna_Coil Scream Bloody Gore total overdose1 Child In Time fefe_ metallica_death 15 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
metallica_death Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 235 Mosha : 32 Vendndodhja : asgjekundi Hobi : muzika rock / metal Koha e lire : tatuazhet dhe piktura Piket : 10 Data e regjistrimit : 01/09/2008
| Titulli: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Sep 25, 2008 9:12 pm | |
| kenge death dhe heavy metal per mua jane te papme | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Sep 25, 2008 10:50 pm | |
| ca heavy metal thu ti re???
kto jan vetem death | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Oct 23, 2008 1:21 am | |
| ahahahahah o fefe rri se sdi gje ti pupupu njs, si ngjoj kto, sbohet llaaaaf | |
|
| |
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Oct 23, 2008 8:15 am | |
| HAHAHAHAH!!!sa i humbur ky me..keta vetem qe Heavy Metal nuk bejn..madje ata bejn Death Metalin me Brutal nga gjith grupet e tjera..gjithesi per mendimin tim keta jan te mbedhenj fare..si grup i kam shume fiksim..per mendimin tim nga albumet qe me pelqejn me shume eshte Live Cannibalism pasi i ka kenget live edhe live Cannibal Corpse jan te papam fare... :rock on: :rock on: :rock on: | |
|
| |
Scream Bloody Gore Adoleshent
Numri i postimeve : 52 Mosha : 34 Vendndodhja : Varet nga Ora!!! Hobi : Studimi i gjerave te mbinatyrshme!!!!! Koha e lire : Varet nga ca kam qef te bej!!! Piket : 0 Data e regjistrimit : 11/01/2009
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Tue Jan 27, 2009 12:00 am | |
| shof qe paska nje fans ketu te Cannibal Corpse.hallall!!!!:D:D une Cannibal Corpse i kam ne vend te dyt si grup i parapelqyher..tekstet i kan fiskim fare,menyra e pershkrimit sesi vritet,torturohet nje person i bejn sikur i kan bere ne realitet ato lloj gjerash..pastaj mos flasim nga ana instrumentale qe jan te papam fareeeeeeee....solot jan njish fare(por solove te Deicide nuk ja kalojn.. )..Shkurt fare..JAN TE PAPAMMMM!!!!!!!!!!!!! :rock on: :rock on: :rock on: :rock on: | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Tue Jan 27, 2009 12:45 am | |
| nuk i degjoj joo,ja kam len motres kto grupe. esht dicka qe sme pelqen te kta grupe,gjith vokalistet e ksaj rryme,perfshir dhe C.C. bejn te njejtin ze,esht i vecant ok,e pranoj,por si ka mundesi qe nuk dallohet nje grup death mbi te tjeret?textet gati njesoj.meqe ra fjala te textet ,kta bazohen tek filmat horror dhe fjalet e kengeve kan permbajtje horrorii,jo me vrasje, jo me fucked with a knifeetj etj, dhe madje fiximi ktyre esht te deklarojn se kush nenvlerson kte grup,botkuptimin e tyre,esht qesharak.pppffffff NOWAY!! une kto i degjoj qe te di me cfare kenge te pershendes klausin dhe burzgoroth : :P:P | |
|
| |
Numri i postimeve : 52 Mosha : 34 Vendndodhja : Varet nga Ora!!! Hobi : Studimi i gjerave te mbinatyrshme!!!!! Koha e lire : Varet nga ca kam qef te bej!!! Piket : 0 Data e regjistrimit : 11/01/2009
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Tue Jan 27, 2009 9:25 am | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- nuk i degjoj joo,ja kam len motres kto grupe.
esht dicka qe sme pelqen te kta grupe,gjith vokalistet e ksaj rryme,perfshir dhe C.C. bejn te njejtin ze,esht i vecant ok,e pranoj,por si ka mundesi qe nuk dallohet nje grup death mbi te tjeret?textet gati njesoj.meqe ra fjala te textet ,kta bazohen tek filmat horror dhe fjalet e kengeve kan permbajtje horrorii,jo me vrasje, jo me fucked with a knifeetj etj, dhe madje fiximi ktyre esht te deklarojn se kush nenvlerson kte grup,botkuptimin e tyre,esht qesharak.pppffffff NOWAY!!
une kto i degjoj qe te di me cfare kenge te pershendes klausin dhe burzgoroth ::P:P e ke gabim nuk bazohen tek filmat Horror ata bazohen tek dhuna ndaj njerezve..si gjymtim,masakrim,tortur etj etj...ndersa me lidhje me zerin e ke gabim qe thua qe nuk merren vesh..une psh e kuptoj kur kendojn Deicide,Death,Six Feet Under...sepse qe te gjith kan nje lloj vokali ndryshe... | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| |
| |
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Jan 28, 2009 11:15 pm | |
| | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Jan 28, 2009 11:16 pm | |
| ca do te thot se sja kam iden | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Jan 28, 2009 11:20 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Jan 28, 2009 11:21 pm | |
| - doni shkruajti:
- ca do te thot se sja kam iden
shoku kot te lodhem me ta thene perderisa nuk degjon Death Metal.. | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1641 Mosha : 31 Vendndodhja : tirane Hobi : palester,boks Koha e lire : internet, kafe Piket : 197 Data e regjistrimit : 09/08/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Jan 28, 2009 11:26 pm | |
| kur do na nxirni nai ier kill matal se vec ajo ka ngel pa u nxjerr apo ka dal ene ajo | |
|
| |
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Jan 28, 2009 11:28 pm | |
| | |
|
| |
doni Adoleshent energjik
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Jan 28, 2009 11:31 pm | |
| obobobo tani vetem kur te dalin ne rruge tu bo videoklipe tu kendu tu vra njerez | |
|
| |
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Wed Jan 28, 2009 11:52 pm | |
| - doni shkruajti:
- obobobo tani vetem kur te dalin ne rruge tu bo videoklipe
tu kendu tu vra njerez nuk eshte nevoja sepse i till eshte vet Death Metal-i!!!! | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Jan 29, 2009 1:27 am | |
| - Scream Bloody Gore shkruajti:
- doni shkruajti:
- obobobo tani vetem kur te dalin ne rruge tu bo videoklipe
tu kendu tu vra njerez nuk eshte nevoja sepse i till eshte vet Death Metal-i!!!! e pra e, futja kot, dhe me sa mburrje e thu, sikur tjet nai gje e bukur jo mo doni, nuk dalin te vrasin njerez rrugve, thjesht e ekzagjerojn me ato idet e tyre "te egra", dhe tgjitha falco i kan se ska dal nai tvrasi rob ashtu kaq kollaj rrugve kto grupet death si ngjoj dot dhe as qe do marr mundimin ta bej mduket muzik e dhunshme shum, un du t'qetsohem kur degjoj muzik | |
|
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Jan 29, 2009 4:16 pm | |
| - Cito :
e pra e, futja kot, dhe me sa mburrje e thu, sikur tjet nai gje e bukur jo mo doni, nuk dalin te vrasin njerez rrugve, thjesht e ekzagjerojn me ato idet e tyre "te egra", dhe tgjitha falco i kan se ska dal nai tvrasi rob ashtu kaq kollaj rrugve kto grupet death si ngjoj dot dhe as qe do marr mundimin ta bej mduket muzik e dhunshme shum, un du t'qetsohem kur degjoj muzik :duartrokitje: i te njejtit mendim | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Thu Jan 29, 2009 4:47 pm | |
| si njof as du ti njof as kam per ti njoft ndonjehere.ja ca shijesh muzikore kane shqiptaret | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Fri Jan 30, 2009 7:14 pm | |
| yyyyy si mkishte shpetu kjo tema???Cannibal Corpse jan nje nga grupet brutal death metal qe mpelqejn me shume pas Deicide dhe Necrophagist.Jan grup qe ja vlen ti dgjosh.Te mbushin.permendim edhe disa nga albumet qe mpelqejn me shume si Eaten back to life qe esht i pari,butchered at birth,vile edhe The bleeding esht goxha i lezecem.kam shum kohe qe i dgjoj dhe sme merziten.Hail Chris Barnes!!! | |
|
| |
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Fri Jan 30, 2009 7:54 pm | |
| - Scream Bloody Gore shkruajti:
- shof qe paska nje fans ketu te Cannibal Corpse.hallall!!!!:D:D
une Cannibal Corpse i kam ne vend te dyt si grup i parapelqyher..tekstet i kan fiskim fare,menyra e pershkrimit sesi vritet,torturohet nje person i bejn sikur i kan bere ne realitet ato lloj gjerash..pastaj mos flasim nga ana instrumentale qe jan te papam fareeeeeeee....solot jan njish fare(por solove te Deicide nuk ja kalojn..)..Shkurt fare..JAN TE PAPAMMMM!!!!!!!!!!!!! :rock on: :rock on: :rock on: :rock on: NORMALEEEE!!!!!!Solot e Deicide jan te pakrahasushme por edhe Glen Benton per menimin tim esht fantastik.Vokali i tij esht i pakrahasushem.Ja vlen tpermendet dhe tkrahasohet.njs se dola pak nga tema tani :S:S | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Fri Jan 30, 2009 8:44 pm | |
| Me no like CANIBAL CORPSE |
|
| |
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Fri Jan 30, 2009 8:50 pm | |
| | |
|
| |
Ernesto_Guevara Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 333 Mosha : 34 Vendndodhja : at the world ends Hobi : cybernetic Piket : 2 Data e regjistrimit : 26/09/2008
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Fri Jan 30, 2009 11:13 pm | |
| grup idiot satanist dhe i pashprese... | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE Sat Jan 31, 2009 11:24 am | |
| kenga qe me pelqen me shume nga Cannibal Corpse eshte Make them suffer sidomos ai videoclipi eshte i madh |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: cmendoni per CANIBAL CORPSE | |
| |
|
| |
| cmendoni per CANIBAL CORPSE | |
|