| Cfare do te ndryshonit..? | |
|
+8fefe_ rapper_girl wooow Soldier Of Fortune Mars Child In Time Venus vdekja_eshte_mundesia 12 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Cfare do te ndryshonit..? Sat Sep 13, 2008 9:49 pm | |
| dihet qe shume te rrall jane njerzit plotesisht te vetekenaqur.... gjithsekush nga ne do te donte te ndryshonte dicka (apo me shume se dicka tek vetja e vet). dhe ketu nuk behet fjale vetem per pamjen e jashtme, por edhe per tiparet e karakterit, si dhe per ndonje menyre te vepruari per te cilen me vone eshte penduar...per ndonje fjale te thene kur nuk duhej ...apo per ndonje heshtje...te padrejte....per ndonje ngjarje ...e gjithcka tjeter qe mund te kete ndodhur. dmth per gjithcka qe ju ben te je "ju" - te paperseritshem. e njejta gje vlen edhe per ata qe keni rrotull...shoke, prinder etj etj | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sat Sep 13, 2008 9:50 pm | |
| te vetja ime asgj..i'm back to being the miserable MILKA...ket e kupto vec bad boy po njs pfff do doja vec te ndryshoja vendodhjn dmth te isha ne shqipri |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 2:51 am | |
| Shpesh me kane thene qe jam me e mire se c'duhet me ca njerez. Po kete s'e ndryshoj dot. Do doja te isha me e guximshme per te bere ate qe me thote mendja e zemra, po jo gjithcka varet nga ne. Ka te beje edhe ambienti ku jetojme. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 3:06 am | |
| | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 1:49 pm | |
| - Venus shkruajti:
- Shpesh me kane thene qe jam me e mire se c'duhet me ca njerez. Po kete s'e ndryshoj dot. Do doja te isha me e guximshme per te bere ate qe me thote mendja e zemra, po jo gjithcka varet nga ne. Ka te beje edhe ambienti ku jetojme.
Ta kam thene dhe une me pare me duket!Po tani sikur e ke heq,sme duket sikur ndodh me keshtu!Shyqyr ee? :D | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 2:50 pm | |
| - Venus shkruajti:
- Shpesh me kane thene qe jam me e mire se c'duhet me ca njerez. Po kete s'e ndryshoj dot. Do doja te isha me e guximshme per te bere ate qe me thote mendja e zemra, po jo gjithcka varet nga ne. Ka te beje edhe ambienti ku jetojme.
E njeta gje ndodh edhe me mua. Gjithashtu do te doja te kthehesha edhe nje here ne klase te shtate dhe te kisha bere ndryshe dicka, qe mbase do kishte ndryshuar shume gjera tek une. Shume perceptime dhe ide. | |
|
| |
wooow Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 2:51 pm | |
| Menyren e jeteses te jene te gjithe njelloj | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 2:53 pm | |
| do te doja te mos isha kaq pesimiste, te mos qaja kaq shum e di ca shkurt mhb te mos isha kjo qe jam megjithese jam njeri i mire e askush sme kupton, vetem un e kuptoj veten time askush tjeter kto si them per tu mburrur apo ku di un per ca | |
|
| |
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 2:54 pm | |
| te ndryshoja kete lart ta beja optimiste | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 4:47 pm | |
| - Mars shkruajti:
- Venus shkruajti:
Ta kam thene dhe une me pare me duket!Po tani sikur e ke heq,sme duket sikur ndodh me keshtu!Shyqyr ee? :D Ndoshta po e ndryshoj pak nga pak, megjithese jo me ndonje qellim te brendshem. Po shyqyr, tamam. . Po ne mi mars duhet te ndryshojme ate difektin qe skuqemi per ca gjera me raste. Apo jo? | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 4:52 pm | |
| - wooow shkruajti:
- te ndryshoja kete lart ta beja optimiste
shuuuuuum flm :D | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 6:02 pm | |
| - Venus shkruajti:
- Mars shkruajti:
- Venus shkruajti:
Ta kam thene dhe une me pare me duket!Po tani sikur e ke heq,sme duket sikur ndodh me keshtu!Shyqyr ee? :D Ndoshta po e ndryshoj pak nga pak, megjithese jo me ndonje qellim te brendshem. Po shyqyr, tamam. . Po ne mi mars duhet te ndryshojme ate difektin qe skuqemi per ca gjera me raste. Apo jo? Uuuu mos ma kujto se me vjen te plas per kete gje,pfff ku eshte pa te skuqet tj kot se koti! Njs se do e heqim edhe kete :D | |
|
| |
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 6:03 pm | |
| | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 11:11 pm | |
| cmimim e motorrit zojat ne shkolle shefin e policis rrugore , te vinte ai qe ishte lol ropt e elbasanit (jo te gjith lol) vendodhjen e rock caffe lol | |
|
| |
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Sun Sep 14, 2008 11:27 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Tue Oct 14, 2008 4:45 am | |
| te isha me e guximshme dhe jo kaq frikacake sac jam | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Tue Oct 14, 2008 3:41 pm | |
| do doja te ndryshoja orarin e shkolles,nuk do doja ta kisha paradite du gjum ne mengjes | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Tue Oct 14, 2008 3:44 pm | |
| te mos na ndrosheshe zoja e biologjis |
|
| |
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Tue Oct 14, 2008 7:20 pm | |
| do doja te ndryshja dicka ne veten time po stregohet esht sekret | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Wed Oct 15, 2008 7:19 pm | |
| do te ndryshoja sjelljen time se jam tregu shume tolerant ndaj disa personave | |
|
| |
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Wed Oct 15, 2008 7:19 pm | |
| rezultatin e ndeshjes dje | |
|
| |
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Wed Oct 15, 2008 7:20 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Wed Oct 15, 2008 7:21 pm | |
| pse me cin te isha me tiranen | |
|
| |
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Wed Oct 15, 2008 7:22 pm | |
| jo se dhe un me milanin isha | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? Fri Oct 17, 2008 3:26 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cfare do te ndryshonit..? | |
| |
|
| |
| Cfare do te ndryshonit..? | |
|