| kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? | |
|
+20RioT Mars wooow free spirit Burzgoroth aurel_m131 vdekja_eshte_mundesia Soldier Of Fortune play_boy bad boy dj jero Venus SupergirL Endi Lacuna_Coil Darkangel Child In Time dead angel ani rapper_girl 24 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Fri Sep 12, 2008 5:44 pm | |
| un them per dy lalat e mi jan me te mir angel boy dhe bad boy ndersa gocat jan te gjitha te mira prvec e di vet ajo | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 12:06 pm | |
| | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 12:18 pm | |
| per mua goca me e mir hmm vetem nje emer duhet apo jo :D burzgoroth cunat nuk kam arrit ti njoh pervec s.o.f | |
|
| |
aurel_m131 Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 222 Mosha : 33 Vendndodhja : ---- Hobi : ---- Koha e lire : ---- Piket : 0 Data e regjistrimit : 08/09/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 12:30 pm | |
| un jam i ri ktu kshu qe sthem dot ksh esht i mir e kush i keq | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 1:10 pm | |
| - bad boy shkruajti:
- se harrova dhe dike S.A.M qe esht dhe kjo sh goc e mire
thnxx,,,, per mu nga gocat te gjitha pa perjashtim jan te mira ne menyren e vet sidomos riot dhe rapper girl ndersa nga cunat per mendimin tim sof nuk ja kalo njeri pastajvje bad boy dhe kaq...(spara i kam qef kollaj cunat) |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 1:12 pm | |
| qysh paskam harru te permend milken te ao lista siper une? | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 1:54 pm | |
| hmmm jam e re ktu dhe si njof mir te gjith por them se nga gocat jan: Lacuna_coil se gjithmon me mbeshtet kur kam nevoj te flas me dike supergirl-qe e kam si motren e vogel :P ch.i.t qe e kam shum qef si person nga cunat: vdekja_eshte_mundesia sepse me duket cun shum i mire dhe ka mendime te plota mbi do gje Total overdose-qe esht njeriu qe ja them tgjitha dhe e kam vllain e madh pastaj ka dhe cuna te tjer te mir mesa kam pa deri tani p.sh bad boy etj | |
|
| |
free spirit Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 1:57 pm | |
| [quote="Lacuna_Coil"]i falenderoj shuuum ato qe me kan permendur emrin. ju puuc shuuum tgjithve. goca: tgjitha (se pertoj ti permend vec e vec ) pppppffffff po mu mi | |
|
| |
wooow Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 2:35 pm | |
| Une them qe eshte smart devil, free spirit, dead angel dhe soldier of fortune dhe me kerkesa te shumta meqe po me thone eshte dhe lacuna coil | |
|
| |
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 2:42 pm | |
| te lista e cunav une kisha total overdose dhe dj jero, po tani o shtoj edhe wooow. Nga ke gjet ket emer me lal. Si thua te te therras tamam, dmth marsel? | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 3:19 pm | |
| qj me asnje postim sjam permend te postimi im i pare kam permend vetem goca nga cunat do thoja fefe, soldier dhe total overdose, se kto njof | |
|
| |
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 3:22 pm | |
| cunat me tmir angel boy ,bad boy , wooow dhe nga goce te gjitha pervec ......... | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 3:25 pm | |
| - dead angel shkruajti:
- cunat me tmir angel boy ,bad boy , wooow dhe nga goce te gjitha pervec .........
pervec kujt | |
|
| |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 3:25 pm | |
| goca me e mire po me thon ne tel. se jam une kurse cuni esht wooow. edhe dead angel esht shuum e mire. :D | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 3:28 pm | |
| nga cunat ani dhe vagabondi se i kam shok nga gocat endi nuk e di po me pelqen si goc | |
|
| |
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 3:35 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 8:57 pm | |
| [quote="Burzgoroth"]hmmm jam e re ktu dhe si njof mir te gjith por them se nga gocat jan: Lacuna_coil se gjithmon me mbeshtet kur kam nevoj te flas me dikesupergirl-qe e kam si motren e vogel :P ch.i.t qe e kam shum qef si person nga cunat: vdekja_eshte_mundesia sepse me duket cun shum i mire dhe ka mendime te plota mbi do gje Total overdose-qe esht njeriu qe ja them tgjitha dhe e kam vllain e madh pastaj ka dhe cuna te tjer te mir mesa kam pa deri tani p.sh bad boy etj[/quote te degjoj me kenaqesi dhe sa her te kesh nevoje te flasesh me dike, futu ne msn ose 1 zile ne cel. e di ti. tkshxh | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 9:08 pm | |
| kam bere postim une?? nejse cuna-s.o.f,darangel edhe pse se njof mire kam pershtypje se eshte cun i mire dhe angel boy,bad boy goca-rapper,lacuna,mars,rioT dhe child in time se kam patur pershtypje te keqe ne fillim po tani e di se eshte goc.sh e mire
Edituar pėr herė tė fundit nga dj jero nė Sat Sep 13, 2008 11:38 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 9:11 pm | |
| flm qe permende dhe emrin tim dj jero. :D puc | |
|
| |
play_boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2748 Mosha : 31 Vendndodhja : DURRES Piket : -33 Data e regjistrimit : 12/09/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 9:23 pm | |
| nga cunat ani dhe vagabonb ndersa nga gocat endi dhe mars | |
|
| |
ani Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 691 Mosha : 32 Vendndodhja : atje ku nuk jam!!! Hobi : filmat Piket : 50 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 9:34 pm | |
| per cunat mire e ke shkrujt po per gocat kot fare .bej shaka edhe keto ja shume te mira. | |
|
| |
wooow Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 660 Mosha : 39 Vendndodhja : elbasan Hobi : Sporti Koha e lire : coffe (double) Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 9:36 pm | |
| smart devil sepse eshte aq e vogel dhe aq e madhe ne fjalet qe ben me ju hihihihih soldier of fortune sepse eshte shoku me i ri imi hihihihihih | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? Sat Sep 13, 2008 10:12 pm | |
| - ani shkruajti:
- per cunat mire e ke shkrujt po per gocat kot fare .bej shaka edhe keto ja shume te mira.
ta mabsh mend per kete qe ke thene! Edhe une i falenderoj te gjithe ata qe me kane permend!Per mua me thene te drejten ka shume kshu qe spo i them me emra po ata qe jane te mire duken! :D | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? | |
| |
|
| |
| kush eshte per ju cuni dhe goca me e mire e forumit dhe pse?? | |
|