| Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? | |
|
+17H_boy354 LaLuC-I odise spartaku Blue Paradise fefe_ SupergirL Une total overdose1 Child In Time Lacuna_Coil MaRgOt Venus Mars Child Of Darkness free spirit Soldier Of Fortune 21 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Sat Jul 26, 2008 10:53 pm | |
| te shkojme te pysim child in time ne? Thuaj ndonje ketu je qe je | |
|
| |
spartaku Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 164 Mosha : 34 Vendndodhja : ruzhdi_bizhut aty ku flitet gjithmone sport.............................. Hobi : sporti Koha e lire : vetem sport Piket : 0 Data e regjistrimit : 30/07/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Wed Jul 30, 2008 7:51 pm | |
| | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Thu Oct 09, 2008 8:34 am | |
| kujtime ka plot.......... por me i bukuri kur kam qene ne fshat dhe kam rene nga kali uuuuuuuuuu sa kam qajt ate dit......... | |
|
| |
Blue Paradise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 8513 Mosha : 34 Vendndodhja : ♥♥ne zemren e dikujt♥♥ Hobi : te iki shpesh te vendodhja lart :P Koha e lire : snuk Piket : 215 Data e regjistrimit : 24/07/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Fri Jan 30, 2009 6:53 pm | |
| mu kujtuan kur luja me peta me gocat e lagjes,ose kur luja topa djegsi ose topa luftash gjithmon dilja ne mengjes dhe vija ne dark ne shpi dhe kur vija gjithmon mami duhet te mjekonte ndonje plag te gjuri(i cili ishte gjithmon i nxire)ose do me fuste m e vrap ne banjo te lahesha se isha gjith balt hiihihihihi pstaj me kujtohet kur kam qen ne kopesht,un isha si pun kujdestare per te mbajtur qetesi dhe kush bente zhurm e rrifja hahhaahaha uhh kam shum,pastaj ne kur rrija ne shpi luja me vllain e cila loja ktheheshe ne nje sherr qe o zot o zot perfundonte me ndonje thyerje xhami hihihihhi kaq mu kujtun per momentin :D | |
|
| |
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Fri Jan 30, 2009 7:00 pm | |
| kam gjith ato kujtime te gjitha te bukura jane | |
|
| |
H_boy354 Web-master
Numri i postimeve : 3566 Mosha : 33 Vendndodhja : around in elbasan or somewhere else... Hobi : makinat, ma heqin trunin po edhe un ama!!! Koha e lire : kafe, internet, xhiro me makine Piket : 3475 Data e regjistrimit : 30/05/2009
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Fri Jun 26, 2009 10:49 pm | |
| kam aq shum.......... shyqyr kam pasur nje femijeri per tu mbajtue men me shum budallalluqe.... : | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Sat Jul 04, 2009 7:07 pm | |
| kam pasur femijeri vertet shuum tbukur skam per ta harruar kurre ato qe mbaj mend jane: qe dija tbeja akrobaci, sidomos sparkaten qe e qaja por tani se bej dot, sa inat mvjen ........ gjithashtu mbaj mend qe kerceja siper magnetofonit, i shkreti ca ka heq prej meje :S edhe akoma e kam hahah :D.....sa qeefff ka qeenee,,,qe 3 vjec kam filluar te kercej :D | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Sat Jul 04, 2009 7:09 pm | |
| kur fitova missin ne kopesht dhe ditelindja ime e 7 shume dhurata | |
|
| |
vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Sat Jul 04, 2009 7:12 pm | |
| diten kur u zgjova nga gjumi dhe gjithcka ishte e bardh ishte hera e par qe un shikoja bore me dukej vetja si ne perralla | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Sat Jul 04, 2009 7:12 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- kur fitova missin ne kopesht
dhe ditelindja ime e 7 shume dhurata uh cme kujtove me kte missin kam fituar miss lagja tek lagja ku jetoja me perpara se tani sjetoj me aty sa bukur ishte :D :D | |
|
| |
Nightmare Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2286 Mosha : 30 Vendndodhja : In your dream Hobi : To be your nightmare Koha e lire : net Piket : 887 Data e regjistrimit : 27/02/2009
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Sat Jul 04, 2009 7:24 pm | |
| mbaj mend qe sa her kaloja neper lagje me puthnin te gjith cunat e medhenj dhe un debilja i perzija i bertisja dhee i thosha "po pse vetem mua do me puthni gjithmone ju".... | |
|
| |
H_boy354 Web-master
Numri i postimeve : 3566 Mosha : 33 Vendndodhja : around in elbasan or somewhere else... Hobi : makinat, ma heqin trunin po edhe un ama!!! Koha e lire : kafe, internet, xhiro me makine Piket : 3475 Data e regjistrimit : 30/05/2009
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Sat Jul 04, 2009 8:51 pm | |
| kur nje nder kujtimet me te bukura eshte kur kam merr makinen e babit dhe beja xhiro para shokeve si 'boss'.. isha vetem 7 vjec.. po nuk harroj edhe shupllakat qe kam ngren nga mami pastaj | |
|
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Fri Aug 14, 2009 8:17 pm | |
| dilja luaja jashte pa pike problemi miss lagjia miss pallati miss kopshti e padjallezuar rehat dyst taban kur i thone elbasanllinjte | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Fri Aug 14, 2009 9:11 pm | |
| periudha e tr. kam kaluar nje pjes sh tmadhe te femijeris ne tr. dhe uhh ka qen super, cdo rrug te tr. e kam shetitur me njerez te ndryshem te rinj dhe te aferm, shsh e bukur shsh gallat dhe periudha kur isha ne fillore ose ndoshta ne kopesht. gjith diten jasht cuna goca pa probl. qeff mo qeffff ctju them | |
|
| |
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? Fri Sep 11, 2009 9:21 am | |
| mbaj mend qe vdisja te zihesha me kalajmajt :D kushdo qe te ishte hahah :D | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? | |
| |
|
| |
| Cili eshte kujtimi me i bukur qe ruani nga femijeria? | |
|