| shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste | |
|
+17don corleone play_boy cobain dead angel Burzgoroth dj jero alex_anto Soldier Of Fortune Endi Venus fefe_ Mars total overdose1 SupergirL RioT free spirit rapper_girl 21 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:07 pm | |
| a perbehet shoqeria juaj nga ndonje metalar/re ose reper/iste? cmendim keni per to ?? a i doni si nje shok/shoqe e vertet edhe pse seshte si ju apo i thoni te kam xhan e fjale te tjera te mira dhe kur iken ajo/ai filloni e flisni fjale te keqija apo e shani? po per mua si shoqe juaja cmendim keni per ato qe me njohin | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:09 pm | |
| ti je cool fare si fillim mgjth ste njof shum :D un kam plot shok e shoqe rrepist kam dhe vet vllain qe zihem or e sec sdi ca tthem me sepse njeriu svaret nga rryma qe preferon por nga tipi njeriut |
|
| |
free spirit Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:12 pm | |
| po kam shoqe rrepiste dhe shoqe metalare (dhe shok normal) dmth degj rrymen qe una nuk degj ose nuk me pelqen ti reper goce mil me dukesh | |
|
| |
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:15 pm | |
| | |
|
| |
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:17 pm | |
| - S.A.M shkruajti:
- ti je cool fare si fillim mgjth ste njof shum :D
un kam plot shok e shoqe rrepist kam dhe vet vllain qe zihem or e sec sdi ca tthem me sepse njeriu svaret nga rryma qe preferon por nga tipi njeriut ta mbeshtes mendimin per kte te fundit megjithate doja ta diskutonim pak se me pelqen :D | |
|
| |
| |
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:19 pm | |
| mjafton te ket zemren e mir,,ska rendesi ca esht,,kam shum nga te dyja palet,, ah nje korrigjim,,per rapper girl,,nuk jam metalare! :D | |
|
| |
free spirit Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1348 Mosha : 32 Vendndodhja : ppppppffffff Hobi : mmmmm ppppfffff Koha e lire : gjum dhe ha cokollata Piket : -33 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:19 pm | |
| ESHTE E VERTET KJO QE THUA NUK KA PIK RENDESIE CA ESHTE SE E DINI SI ESHTE BERE SIKUR METALARET JANE BERE BOT ME VETE DHE RREPISTET BOT ME VETE PSE DUHET TE NDODHIN KETO NDARJE????? KUR E VETMJA CA NA NDAN ESHTE RRYMA QE DEGJ.ASGJE TJETER......... | |
|
| |
RioT Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4242 Mosha : 30 Vendndodhja : burg Hobi : te dal nga burgu Koha e lire : pyt kohen e lir jo mu Piket : 175 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:22 pm | |
| |
|
| |
Vizitor Vizitor
| |
| |
SupergirL Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1322 Mosha : 29 Vendndodhja : shpi Piket : 215 Data e regjistrimit : 22/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 8:45 pm | |
| per mu ska ndonje gje eshte metalar apo repist shoku ose shoqja ime rendesi ka qe te jete rob tamam jo futja kot | |
|
| |
total overdose1 Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1938 Mosha : 33 Vendndodhja : Shtepi ose Alkimi!!!! Hobi : Piktur Koha e lire : Alkimi!!! Piket : 87 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 10:13 pm | |
| une kam shokun e ngusht reper dhe nuk e rruj hic...kam edhe rapper_girl shoqe dhe nuk e kam fare problem... | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 11:08 pm | |
| Per mua ska fare rendesi,eshte gjeja e fundit qe do shihja tek nej shok apo shoqe,preferencen muzikore dmth!Ajo qe ka rendesi eshte tipi,sa pershtatemi apo me mrie te themi sa e mbeshtesim dhe e kuptojme njeri tjetrin! | |
|
| |
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 11:10 pm | |
| | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 11:21 pm | |
| | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 11:22 pm | |
| | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Thu Aug 21, 2008 11:45 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- mhb leshi
hahahahahahhahahah sa kam qesh me kete. Edhe per mua s'ka rendesi ca muzike degjon. Le qe s'kemi as pse i ndajme metalare apo rrepiste. Pse te dyja s'mund t'i ngjojme? Pastaj nuk hyn fare fare te tipi i njeriut apo sa shok mund ta kesh. | |
|
| |
Endi Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4605 Mosha : 29 Vendndodhja : pse me 1 vend rri un kshu?? Koha e lire : msn Piket : -132 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Fri Aug 22, 2008 9:23 am | |
| pffff eshte gjeja e fundit qe do shikoja nai her....nese si njeri eshte i mir me ngjit muhabeti ca rendesie ka ca lloj muzike degjon???rrepiste pervec rapper_girl nuk njoh te tjera....ahh kam nja dy shok po shoqe jo..ndersa metalar njoh ca dhe kam sh sh respket per te gjith se me verte jane sh sh njerez te mire!!! per sa te takon ty rapper_girl ne fillim nuk pata opinion sh te mire per ty po gjithsesi si e the dhe ti te shkuara te harruara!!tani me dukesh goc sh e mir!!!me behet qejfi qe njoha nje goc rrepere dhe si eksperience e pare ishte sh sh mire..!!! | |
|
| |
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| |
| |
| |
| |
alex_anto Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 468 Mosha : 29 Vendndodhja : elbasan Hobi : kercimi, interneti, kalerimi Piket : 54 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Fri Aug 22, 2008 1:37 pm | |
| sigurisht qe do kisha shoqeri me nje metalar/e apo rrepist/e apo ku di gje une, ne fakt kam. stili i tyre nuk do ndryshonte asgje ne lidhje me miqesine. (edhe pse bej shume shaka me to) | |
|
| |
dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Fri Aug 22, 2008 2:14 pm | |
| shija e tyre muzikore nuk ndikon fare ne shoqeri pastaj nje metalar vishet me te zeza,punk etj kjo eshte zgjedhja e tij e njejta gje edhe me repistet me pelqen por me nje ndryshim me pelqen te shoqerohem me shume me repiste pasi jane vajza qe perdorin fjalor te piste ne disa raste gje qe mua me pelqen :D | |
|
| |
Burzgoroth Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 906 Mosha : 31 Vendndodhja : Far away in the dark... Bergen,NORWAY Hobi : Black metal Koha e lire : Erblicket die tochter des firmaments Piket : 0 Data e regjistrimit : 14/08/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Sat Sep 06, 2008 11:43 am | |
| eh mor cun ske ndejt me goca metalare ti atere do shifje fjalor tamamte paster:P:P
un zakonisht sflas me rrepista por edhe nese me ofrojne shoqeri nuk kundershtoj.perjithesisht i kam icik inat se shajn kot pa i fol fare por ata qe mduken cuna ose goca thajrit flas me gjith qef | |
|
| |
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste Sat Sep 06, 2008 11:48 am | |
| un i urrej rrepistat dhe urrej rrepin duke qen se me pelq metal rock me nji metalare.po per mua nuk ka renci se ca rryme ngjon shoqja apo shoku per mua renci ka qe te jet i sinqert | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste | |
| |
|
| |
| shoqeria me nje metalar/e apo reper/iste | |
|