| ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? | |
|
+11Darkangel hot_spicy Child In Time fefe_ anisa Slash Nightmare valkir's angel dead angel Lacuna_Coil don corleone 15 posters |
Autori | Mesazh |
---|
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Fri Feb 27, 2009 6:14 pm | |
| une keqardhje dhe shum vite te shkuara kot. | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Fri Feb 27, 2009 7:21 pm | |
| nuk do thoja shum vite te shkuara kot,pasi do genjeja,gjat ktyre viteve do ja kem kaluar shum mire me kte dike dhe mka fal momentet super te bukura sic mund ti kem falur une asaj/atij. por do ndjehesha shsh keq,do mdukej se tashme smund te besoj tek asnje. mka ndosh para nje viti dhe tani megjthse vazhdoj shkoj me kte person si shok te thjesht,me mungojn vitet kur i thoja:je miku im me i mire. | |
|
| |
dead angel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1985 Mosha : 31 Vendndodhja : ne hene Hobi : muzika Koha e lire : ngjoj muzik Piket : 63 Data e regjistrimit : 18/08/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Fri Feb 27, 2009 7:58 pm | |
| | |
|
| |
valkir's angel Adoleshent fillestar
Numri i postimeve : 4 Mosha : 34 Vendndodhja : somewhere4sure Piket : 0 Data e regjistrimit : 09/02/2009
| |
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Sun Mar 01, 2009 10:55 pm | |
| Nuk me intereson...Fakti un kam shoqeri te madhe dhe e di qe po u prish se kam un fajin...Se nqs se e kam un...pajtohemi..nqs se se kam un zor se pajtohemi Po qe te ma ngjisin mua fajin per ndonje gje s'ben vaki te pajtohem deri sa te jem e gjall sado te perpiqen robt me na pajtu Me pak fjal shoqeri ka plot...mos e kthe koken mbrapa per i shoqeri se gjen tj ndoshta dhe me te mir |
|
| |
Nightmare Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2286 Mosha : 30 Vendndodhja : In your dream Hobi : To be your nightmare Koha e lire : net Piket : 887 Data e regjistrimit : 27/02/2009
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Sun Mar 01, 2009 11:03 pm | |
| - S.A.M shkruajti:
- Nuk me intereson...Fakti un kam shoqeri te madhe dhe e di qe po u prish se kam un fajin...Se nqs se e kam un...pajtohemi..nqs se se kam un zor se pajtohemi
Po qe te ma ngjisin mua fajin per ndonje gje s'ben vaki te pajtohem deri sa te jem e gjall sado te perpiqen robt me na pajtu Me pak fjal shoqeri ka plot...mos e kthe koken mbrapa per i shoqeri se gjen tj ndoshta dhe me te mir dakort me ty jam. :D | |
|
| |
Slash Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1384 Mosha : 31 Vendndodhja : LOST Hobi : te eci rrugeve.... Koha e lire : numeroj yjet Piket : 549 Data e regjistrimit : 09/09/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Sun Mar 01, 2009 11:06 pm | |
| zhgenjim dhe merzitje....gjithmone nqs behet fjale per nje shoqeri te gjate dhe te forte | |
|
| |
anisa Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1337 Mosha : 32 Vendndodhja : ne te njejtin vend me maria gracian Hobi : kompjuteri dhe interneti Koha e lire : verdall neper shqiperi Piket : 705 Data e regjistrimit : 27/01/2009
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Mon Mar 02, 2009 12:02 am | |
| nuk e di.ne castin qe zihem per budalliqe te kota qe e di, qe nuk do na sjelli prishje te miqesis merzitem shume. nuk e di cdo ndjeja po ta humbja pergjithmon. uroj qe te mos humb asnje nga miqte e mi ne vecanti motlen time lacunen. | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Mon Mar 02, 2009 1:13 am | |
| - S.A.M shkruajti:
- Nuk me intereson...Fakti un kam shoqeri te madhe dhe e di qe po u prish se kam un fajin...Se nqs se e kam un...pajtohemi..nqs se se kam un zor se pajtohemi
Po qe te ma ngjisin mua fajin per ndonje gje s'ben vaki te pajtohem deri sa te jem e gjall sado te perpiqen robt me na pajtu Me pak fjal shoqeri ka plot...mos e kthe koken mbrapa per i shoqeri se gjen tj ndoshta dhe me te mir ke pas ndonjehr shok ose shoqje pervec se ne msn ti? | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| |
| |
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Mon Mar 02, 2009 1:25 am | |
| vtem zgenjim dhe frike per te ribesuar | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Mon Mar 02, 2009 10:55 pm | |
| - anisa shkruajti:
- nuk e di.ne castin qe zihem per budalliqe te kota qe e di, qe nuk do na sjelli prishje te miqesis merzitem shume.
nuk e di cdo ndjeja po ta humbja pergjithmon. uroj qe te mos humb asnje nga miqte e mi ne vecanti motlen time lacunen. pse e mendon ti kte kshu??? :D neveeeerrrrrr | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Tue Mar 03, 2009 7:54 pm | |
| - fefe_ shkruajti:
- S.A.M shkruajti:
Po qe te ma ngjisin mua fajin per ndonje gje s'ben vaki te pajtohem deri sa te jem e gjall sado te perpiqen robt me na pajtu Me pak fjal shoqeri ka plot...mos e kthe koken mbrapa per i shoqeri se gjen tj ndoshta dhe me te mir ke pas ndonjehr shok ose shoqje pervec se ne msn ti? Jo me hic Ke sh te drejt Me ke ber me qajt..... Po ktu e makam me dor un sipas teje? Aman mos fol kot kur sdin gje |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Tue Mar 03, 2009 7:55 pm | |
| - don corleone shkruajti:
- une keqardhje dhe shum vite te shkuara kot.
po si u prishka shoqeria re shok pse sa veta bejn dashuri ato :gaga: :gaga: :gaga: :gaga: | |
|
| |
NIKI Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 461 Mosha : 30 Vendndodhja : te forumi adoleshenteve Koha e lire : Internet Piket : 218 Data e regjistrimit : 06/01/2009
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Tue Mar 03, 2009 8:10 pm | |
| nese eshte nje shok ose shoqe e ngushte ndihem shume keq,ndersa kur eshte dikush qe vetem i flas(nuk kam shume muhabet) se vras mendjen | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Mon Mar 09, 2009 8:59 pm | |
| | |
|
| |
don corleone Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2525 Mosha : 33 Vendndodhja : cuba with fidel castro Hobi : just nothing special Koha e lire : shfrytezim maksimal Piket : 1448 Data e regjistrimit : 23/08/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Thu Mar 19, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
BuKuRoShjA Adoleshent
Numri i postimeve : 67 Mosha : 32 Vendndodhja : Durres... Hobi : FOTO... Koha e lire : NE KAFE ME SHOQERINE... Piket : 22 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Thu Mar 19, 2009 6:39 pm | |
| as gje sa here me ka ndodhur keshtu mu | |
|
| |
odise Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1278 Mosha : 33 Vendndodhja : durres Hobi : lloto Koha e lire : gjithandej Piket : 45 Data e regjistrimit : 21/08/2008
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? Fri Mar 20, 2009 7:30 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? | |
| |
|
| |
| ne momentin qe shoqeria juaj me dike prishet cfare ndjeni? | |
|