| Egziston shoqeria e vertete. | |
|
+25odise smart devil Tarjaholic baks spartaku Endi SupergirL Blue Paradise Enny-Art Darkangel fefe_ ana Une rapper_girl Lacuna_Coil kitty saturno tigri-verdheblu Child In Time cun_selvie jurgeni Child Of Darkness Venus Mars Soldier Of Fortune 29 posters |
|
Autori | Mesazh |
---|
Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Egziston shoqeria e vertete. Mon Jun 23, 2008 11:54 pm | |
| Gjithmone kam qene skeptik ne kete ike. Nuk kam besuar ndonjehere te shoqeria e vertete. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Thu Jul 10, 2008 11:20 pm | |
| Une per vete besoj se kam pasur fatin ta gjej ate dhe kete e them me plot gojen e pa piken e dyshimit.LUV YA MY BFF p.s E dine vete ato kush jane :D | |
|
| |
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Thu Jul 10, 2008 11:21 pm | |
| Po si nuk e dine, dhe me verte ju kam zili. Jeni the best dhe ktu nuk ka pike dyshimi. | |
|
| |
Venus Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 502 Mosha : 33 Vendndodhja : Elbasan Piket : 0 Data e regjistrimit : 05/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Fri Jul 11, 2008 11:08 pm | |
| Jam tmerresisht e bindur qe ekziston. Dhe me shume se e vertete, do te thoja ideale. Dikur edhe une nuk besoja se ekzistonte, por duke njohur shoqet e mia te ngushta, ndryshova mendim. Tani jane bere nje pjese shuuuuuume e rendesishme e jetes time dhe uroj qe gjithmone te jemi te tille. | |
|
| |
Child Of Darkness Administratore
Numri i postimeve : 7438 Mosha : 29 Vendndodhja : ...... Hobi : ......... Piket : 206 Data e regjistrimit : 11/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Fri Jul 11, 2008 11:36 pm | |
| edhe une shpresoj te jeni te tilla :D .sa per temen nuk besoj se egziston shoqeria e vertete. | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sat Jul 12, 2008 12:22 pm | |
| - Child Of Darkness shkruajti:
- edhe une shpresoj te jeni te tilla :D .sa per temen nuk besoj se egziston shoqeria e vertete.
Kur kshu ti mi?Njs ty ste ve faj une se sikur ske shoqeri te vertete,po kur ta kesh nese do e gjesh nje dite atehere do flasim :D | |
|
| |
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Thu Jul 17, 2008 3:12 pm | |
| e kam thene dhe diku tjeter dhe po e them serish shoqeria e vertete ekziston gjithmone si midis dy djemve si midis dy vajzave si midis nje djali dhe nje vajze por ne kete te fundit eshte me mire qe ndjenja e shoqerise mos ngaterrohet me ndjenjen e dashurise |
|
| |
jurgeni Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 107 Mosha : 33 Vendndodhja : El Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Fri Jul 18, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
| |
cun_selvie Adoleshent
Numri i postimeve : 22 Mosha : 30 Vendndodhja : selvia_city Hobi : informatika Koha e lire : msn Piket : 0 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Fri Jul 18, 2008 5:26 pm | |
| per mua nuk egziston shoqeria e vertet. | |
|
| |
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sat Jul 19, 2008 3:10 am | |
| kjo pytja esht me te lodh koken, ku di un mo | |
|
| |
tigri-verdheblu Adoleshent
Numri i postimeve : 57 Mosha : 36 Vendndodhja : Ne stadium Piket : 0 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sat Jul 19, 2008 3:38 pm | |
| Per mua egziston.sepse kam nje shoqeri shume te mire. | |
|
| |
saturno Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 442 Mosha : 32 Vendndodhja : Jam aty ku duhet te isha Piket : -37 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sat Jul 19, 2008 4:43 pm | |
| - Venus shkruajti:
- Jam tmerresisht e bindur qe ekziston. Dhe me shume se e vertete, do te thoja ideale. Dikur edhe une nuk besoja se ekzistonte, por duke njohur shoqet e mia te ngushta, ndryshova mendim. Tani jane bere nje pjese shuuuuuume e rendesishme e jetes time dhe uroj qe gjithmone te jemi te tille.
TE jesh e sigurte per kete....... Ekziston qe cke me te aryet si me lart | |
|
| |
kitty Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 397 Mosha : 32 Vendndodhja : pf itali Hobi : noti Piket : 20 Data e regjistrimit : 24/06/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sat Jul 19, 2008 5:49 pm | |
| po shoqeria e vertete ekziston! | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sat Jul 19, 2008 5:51 pm | |
| oiii une nuk di ca te them. edhe ekziston edhe nuk ekziston. jam e sigurt qe kur te jem e merzitur dhe e zgenjyer do them jo, ne te kundert po, prandaj tani po them pjo.lol une per vete njerzit qe i konsideroj miq, i du shuum dhe nuk kam ndermend ti zgenjej ndonjeher... | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sat Jul 19, 2008 6:35 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- oiii une nuk di ca te them. edhe ekziston edhe nuk ekziston. jam e sigurt qe kur te jem e merzitur dhe e zgenjyer do them jo, ne te kundert po, prandaj tani po them pjo.lol
une per vete njerzit qe i konsideroj miq, i du shuum dhe nuk kam ndermend ti zgenjej ndonjeher... o te vdes una per ty mii sa bukur ke fol :D kjo fjalia vlen edhe per mua, e dua me shpirt shoqerine, nuk i zhgenjej kurre, bej gjithcka per ta sidomos ato qe i kam shuum perzemer, i kam me te vertet shuuum xhan :D jan ca jane :D nje nga ato je dhe ti mi :D puuuth fooort | |
|
| |
Mars Adoleshent energjik
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sat Jul 19, 2008 7:08 pm | |
| - saturno shkruajti:
- Venus shkruajti:
- Jam tmerresisht e bindur qe ekziston. Dhe me shume se e vertete, do te thoja ideale. Dikur edhe une nuk besoja se ekzistonte, por duke njohur shoqet e mia te ngushta, ndryshova mendim. Tani jane bere nje pjese shuuuuuume e rendesishme e jetes time dhe uroj qe gjithmone te jemi te tille.
TE jesh e sigurte per kete....... Ekziston qe cke me te aryet si me lart Eh bashkohem dhe une me ju mi goca!! | |
|
| |
Une Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 146 Mosha : 37 Vendndodhja : ... Piket : 0 Data e regjistrimit : 20/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Sun Jul 20, 2008 2:27 am | |
| Akoma se kam njohur shoqerine e vertete, madje jam shume e zhgenjyer nga shoqeria... | |
|
| |
ana Adoleshent
Numri i postimeve : 27 Mosha : 32 Vendndodhja : tirane Hobi : basketbolli Koha e lire : lexoj Piket : 0 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Mon Jul 21, 2008 2:16 pm | |
| joooooooooo nuk egziston.........(rreth cdo gjeje ka xhelozi po ka xhelozi ska shoqeri) | |
|
| |
fefe_ Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4592 Mosha : 33 Vendndodhja : on the road Hobi : kent,cafe,motorbike, msn with someone! Koha e lire : sweet cafe *alsioni Piket : 482 Data e regjistrimit : 14/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Mon Jul 21, 2008 4:58 pm | |
| egziston ! por jo x gjithmon se do dali 1 gje qe do prishi shoqerin | |
|
| |
Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Mon Jul 21, 2008 5:00 pm | |
| | |
|
| |
Darkangel Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10720 Mosha : 35 Vendndodhja : Andej-Kendej-Gjithandej Hobi : Tallje Bythe Me Paramendim Koha e lire : jam busy skam koh te lir fare :PpPpPp Piket : 83 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Mon Jul 21, 2008 5:01 pm | |
| mendoj sepse ka shoqeri te vertet.por ama shoqeri dhe jo nga ato qe te kane shok dhe ta fusin mbrapa kraheve. | |
|
| |
rapper_girl Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 7158 Mosha : 33 Vendndodhja : in my baby's heart :) Hobi : dancing, basketball, fotografia :D Koha e lire : kafe, net, kercej :D Piket : 193 Data e regjistrimit : 18/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Mon Jul 21, 2008 5:18 pm | |
| - Lacuna_Coil shkruajti:
- rapper_girl shkruajti:
- Lacuna_Coil shkruajti:
- oiii une nuk di ca te them. edhe ekziston edhe nuk ekziston. jam e sigurt qe kur te jem e merzitur dhe e zgenjyer do them jo, ne te kundert po, prandaj tani po them pjo.lol
une per vete njerzit qe i konsideroj miq, i du shuum dhe nuk kam ndermend ti zgenjej ndonjeher... o te vdes una per ty mii sa bukur ke fol :D kjo fjalia vlen edhe per mua, e dua me shpirt shoqerine, nuk i zhgenjej kurre, bej gjithcka per ta sidomos ato qe i kam shuum perzemer, i kam me te vertet shuuum xhan :D jan ca jane :D nje nga ato je dhe ti mi :D puuuth fooort ylliiii rrofsh. dhe une tkam shuuuuum xhan dhe jam shuuum happy qe tbera shoqe. tputhhh fooooortttt dhe tlutem kur te fi8lloj shkolla hajde najdite ne elb. , ok? o yllooooooooooo edhe mua me vjen mire qe jemi bere shoqe bashke, te mira pale :D promise qe do vij, do bej te pamunduren per zotin | |
|
| |
Enny-Art Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Tue Jul 22, 2008 3:30 pm | |
| PO,kte e kam vertetuar fale shoqes sime te perjetshme,Assyt... | |
|
| |
Une Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 146 Mosha : 37 Vendndodhja : ... Piket : 0 Data e regjistrimit : 20/07/2008
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Wed Jul 23, 2008 10:54 pm | |
| Enny,emri i Assyt tingelloka shume keq ne anglisht Megjithate me behet qejfi qe keni gjetur njera tjetren,me kete rast dua te kapem ne nje pike tjeter,te mjedisi ku rriten njerezit,une jam rritur ne nje ambjent totalisht te kundert me shoqen time te ngushte,kam mesuar gjuhe te huaja qe e vogel,kam ndjekur edukimin parashkollor,ndersa tetevjecaren e kemi bere bashke,kam ndjekur me shume programe ne TV qe me kane ndihmuar te zgjeroj horizontin,dhe ne shkolle te mesme kam zgjedhur nje shkolle shume te ndryshme nga ajo e saja,dhe shume larg prej saj.Kjo na ka bere te rritemi ndryshe ,ajo me e "prapambetur" nqs mund ta themi kshu,dhe une nje njeri me mendje hapur,e gatshme te pranoj gjera te reja...Kjo ndikon shume ne ate qe une dhe ajo jemi sot.Sot jemi njerez shume te ndryshem. | |
|
| |
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. Thu Jul 24, 2008 1:31 pm | |
| E lexova cfare ke shkruar, por nuk arrita te kuptoj nese do te thuash qe shoqeria e vertete ekziston apo jo. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Egziston shoqeria e vertete. | |
| |
|
| |
| Egziston shoqeria e vertete. | |
|