dj jero Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 1330 Mosha : 32 Vendndodhja : vlore Hobi : muzika Koha e lire : muzike Piket : 583 Data e regjistrimit : 05/08/2008
| Titulli: Re: Njohjet Online & Lidhjet Virtuale...Sa te verteta dhe kuptimplota jane? Mon Mar 02, 2009 5:25 pm | |
| jo jo....nuk jane kuptimoplota.aty nuk del nje jete per te njojtur nje person...eshte gje tjeter te komunikosh me dike balle per balle dhe nepermjet msn...2 gjera te ndryshme | |
|
LaLuC-I Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 4078 Mosha : 31 Vendndodhja : NEPER SHQIPERIII DUK BRREDH SA ANEJ KNEJ... Piket : 207 Data e regjistrimit : 19/12/2008
| Titulli: Re: Njohjet Online & Lidhjet Virtuale...Sa te verteta dhe kuptimplota jane? Mon Mar 02, 2009 6:21 pm | |
| - Shpirti-pist shkruajti:
- si si? thoni se shoqeria virtuale qenka e vertet kurse dashuria jo?
bohh une e di se esht njesoj.. perderisa nje shok/shoqe qe e ke njoft ne virtual ,dhe tashi e keni taku ate,dhe jeni shok te vertet .. njesoj esht edhe tek dashuria virtuale,se vje dita e tako dhe ate dhe behet diqka reale Dhe une kam shum them shum shoqeri virtuale,ky gjysmen e tyre edhe i kam taku, Njof shum shok apo shoqe te mia qe ne virtual jan dashuruar ,jan fejuar dhe pse jo martuar, nuk po vete me larg se ne shpin time,vllai ime nusen e tij ne virtual e ka gjetun,tashi kan dy thmi,nuk quhet dashuri e vertet kjo? shum dakort me shpirt e pist.. | |
|