Realkatil Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 190 Mosha : 33 Vendndodhja : Aty ku mdo mu raki Hobi : msn Koha e lire : msn Piket : 3 Data e regjistrimit : 01/10/2008
| Titulli: Re: THONI NO1 VJERSH Fri Oct 03, 2008 7:26 pm | |
| ska gje se e them un...
zane leshoje zogun.... zane leshoje po te them... po leshoje mi te bofsha nonen.....
ps: shpresoj qe te mos e keni emrin zana :S | |
|
Realkatil Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 190 Mosha : 33 Vendndodhja : Aty ku mdo mu raki Hobi : msn Koha e lire : msn Piket : 3 Data e regjistrimit : 01/10/2008
| Titulli: Re: THONI NO1 VJERSH Fri Oct 03, 2008 7:27 pm | |
| jooo se tani e kom seriozisht....
TI PER MUA Ti per mua...nuk e di...dicka e mire je. Ti mua me ben te qesh, Te qesh edhe kur varri me eshte hapur. Ti je deti per mua Edhe kur ndodhem ne mes te shkretetires. Je vdekja ime, edhe pse je aresyeja qe une jetoj, Kur ti me thua duhet te shkoj. Ti per mua ke lindur. Une per ty jam krijuar. Syte e mi thone: "Jam i dashuruar".
per ate | |
|
Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: THONI NO1 VJERSH Fri Oct 03, 2008 11:49 pm | |
| Te koshi i plehrave Te prita une ty Kanacet e Ivit Ti shtypnim te dy Te prita te prita Derisa doli hena Ne fund e kuptova S'te kishte lene NENA! |
|
hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: THONI NO1 VJERSH Sun Nov 30, 2008 12:53 am | |
| vjersha qe kam thene te festa abetares se kam qen shkronja A NE GJITH GJUHET E BOTES MBARE UNE A-JA JAM E PARE DHE SI TINGULL DHE SI SHKRONJE RRI NE KRYE PORSI ZONJE KOMANDANTE ALFABETI NUK ME ZGJODHI PARLAMENTI HE E DINI???KUSH E GJETI???? JUA THEM UNE ME ZGJODHI BEBI SE KUR LIND AI E HAP GOJEN MARSHALLA QAN E NUK LODHET AAAAA...AAAAAAAAAAAA....AAAAAAAAA | |
|
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: THONI NO1 VJERSH Sun Nov 30, 2008 2:06 am | |
| | |
|
Rej Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 488 Mosha : 32 Vendndodhja : Up and Up Hobi : StreetBall Koha e lire : StreetBall, Music, Net, PC, Pub Piket : 3 Data e regjistrimit : 22/11/2008
| Titulli: Re: THONI NO1 VJERSH Thu Dec 25, 2008 12:03 am | |
| Ti gje e shemtuar largohu nga mua kam 5-6 muaj qe te them s'te dua
ti gje e shemtuar largohu nga une nuk te kam per borxh qe me del ne gjume
syte e tu te shndritshem kujdes se mos na verbosh njeri ne konispol tjetri ne vermosh
dhembet e tu te bukur sa ti kam zili 1 e ke te bardh 3 i ke te zi
Mendo nje cast Nje cast per vete Se je e shemtuar Sa ska ku vete Kerkoj nje premtim Nga ty un dua Ndroje suratin Se sben per mua | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: THONI NO1 VJERSH | |
| |
|