Facebook Page | Me pas sygjeroja dhe miqve;)
|
Sondazh | | cfare preferoni te pini me shpesh? | cigare | | 17% | [ 6 ] | birre | | 29% | [ 10 ] | pije te ftohta (sheno cfare) | | 31% | [ 11 ] | pije te nxehta (sheno cfare) | | 23% | [ 8 ] |
| Totali i votave : 35 |
|
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| krijime tuajat | |
|
+10H_boy354 total overdose1 *...BE YOURSELF...* 0014 Sex De Fer Glamours' Master Mars angel boy Lacuna_Coil Child In Time 123bla returns 14 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 1:14 pm | |
| vura re se skishte nje teme per te tilla krijime dhe une me pare kam shkruajtur padashje tek krijimet tek piktura po nejse...ketu mund te vendosni cfardolloj krijimi qe keni bere.. | |
| | | 123bla returns Adoleshent ambicioz
Numri i postimeve : 995 Mosha : 35 Vendndodhja : diku ne nje realiteti i cili eshte i gabuar..... Hobi : maskaroj kohen.... Koha e lire : eshte masakruar..... Piket : -27 Data e regjistrimit : 17/01/2009
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 1:15 pm | |
| Kohet ndryshojne. Akrepi i sekondave vazhdon te eci pa asnje pauze. Bashke me akrepin e sekondave kaluan dhe castet tona, ato caste qe tani me bejne te dukem i vjeter megjithese ishin fraksione sekondash. I vrare ne fytyre dhe jo vetem, rri statik me nje buzeqeshje megjithese jo i lumtur, vazhdoj te jetoj megjithese jo i gjalle.. Jetoj me nje asye te paarsyeshme, jetoj per te arritur nje finish vendndodhjen e te cilit as vete nuk e di, jetoj me shpresen se nje dite do te gjej vete kuptimin e jetes time te pakuptimte. Nje arsye iku, nje kuptim u kthye ne pakuptimesi, bashke me keto vdiqa dhe une. Eci ne nje rruge te braktisur prej njerezve, kthej koken ne nje pasqyre dhe shoh shembellimin e dikujt... nje te vdekuri qe ecen ne rruge duke u perpjekur te rimarre serish jeten e tij mbrapsht. Kthej koken nga ana tjeter dhe nuk shoh asnje. I vetmi qe eshte ne mes te rruges eshte trupi im qe zvarit kembet ne asfalt duke u perpjekur te beje nje hap me shume, duke u perpjekur te beje nje hap i cili mund te ndryshoje jeten e ketij trupi i cili ka mbetur pa shpirt. Papritur ne horizont sheh nje fund i cili ishte akoma i paperfunduar. Atehere ky trup i perkulur nga tejlodhja e shkaktuar nga jeta e tij niset drejt ketij fundi te bulevardit. Rruges u pengua, u derrmua me keq, megjithate fakti qe po gjakosej do te thonte se atij i kish mbetur qofte edhe nje fije jete. U zvarrit, u perpoq me gjith forcat te cohej dhe u cua, u ngrit fuqishem dhe vazhdoi te ecte. Duke "udhetuar" filloi te shpejtonte hapin e tij. Kish humbur shume kohe gjate rruges dhe kete e kuptoi mjaftueshem vone ose heret sa qe ndoshta e kish mundesine per te rikuperuar kohen e humbur. Ndoshta e kam perfunduar ate rruge, ndoshta jam ne fund te saj... por akoma skam pare fundin...... | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 1:16 pm | |
| ps. kete e kam bere para shume kohesh.. | |
| | | Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 9:22 pm | |
| - 123bla returns shkruajti:
- vura re se skishte nje teme per te tilla krijime dhe une me pare kam shkruajtur padashje tek krijimet tek piktura po nejse...ketu mund te vendosni cfardolloj krijimi qe keni bere..
po ti kishe ul syt icik me posht do e kishe pa http://adoleshentet.lovelyforum.net/letersia-f11/krijime-letrare-t1264.htm | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 9:39 pm | |
| - Child In Time shkruajti:
- 123bla returns shkruajti:
- vura re se skishte nje teme per te tilla krijime dhe une me pare kam shkruajtur padashje tek krijimet tek piktura po nejse...ketu mund te vendosni cfardolloj krijimi qe keni bere..
po ti kishe ul syt icik me posht do e kishe pa
http://adoleshentet.lovelyforum.net/letersia-f11/krijime-letrare-t1264.htm po mir qerrohen ndonjehere njerzeit.. gjths flm per kmplimentin.. e kuptoj qe e ke lexuar esene dhe me te vertete e vlereson,,,, | |
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 9:41 pm | |
| kismet kur t`kem kohe pa merak | |
| | | | Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 9:44 pm | |
| | |
| | | Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 10:24 pm | |
- Kohet ndryshojne. Akrepi i sekondave vazhdon te eci pa asnje pauze. Bashke me akrepin e sekondave kaluan dhe castet tona, ato caste qe tani me bejne te dukem i vjeter megjithese ishin fraksione sekondash. I vrare ne fytyre dhe jo vetem, rri statik me nje buzeqeshje megjithese jo i lumtur, vazhdoj te jetoj megjithese jo i gjalle..
Jetoj me nje asye te paarsyeshme, jetoj per te arritur nje finish vendndodhjen e te cilit as vete nuk e di, jetoj me shpresen se nje dite do te gjej vete kuptimin e jetes time te pakuptimte. Nje arsye iku, nje kuptim u kthye ne pakuptimesi, bashke me keto vdiqa dhe une. Eci ne nje rruge te braktisur prej njerezve, kthej koken ne nje pasqyre dhe shoh shembellimin e dikujt... nje te vdekuri qe ecen ne rruge duke u perpjekur te rimarre serish jeten e tij mbrapsht. Kthej koken nga ana tjeter dhe nuk shoh asnje. I vetmi qe eshte ne mes te rruges eshte trupi im qe zvarit kembet ne asfalt duke u perpjekur te beje nje hap me shume, duke u perpjekur te beje nje hap i cili mund te ndryshoje jeten e ketij trupi i cili ka mbetur pa shpirt. Papritur ne horizont sheh nje fund i cili ishte akoma i paperfunduar. Atehere ky trup i perkulur nga tejlodhja e shkaktuar nga jeta e tij niset drejt ketij fundi te bulevardit. Rruges u pengua, u derrmua me keq, megjithate fakti qe po gjakosej do te thonte se atij i kish mbetur qofte edhe nje fije jete. U zvarrit, u perpoq me gjith forcat te cohej dhe u cua, u ngrit fuqishem dhe vazhdoi te ecte. Duke "udhetuar" filloi te shpejtonte hapin e tij. Kish humbur shume kohe gjate rruges dhe kete e kuptoi mjaftueshem vone ose heret sa qe ndoshta e kish mundesine per te rikuperuar kohen e humbur. Ndoshta e kam perfunduar ate rruge, ndoshta jam ne fund te saj... por akoma skam pare fundin...... kam lexuar dhe kopjen origjnale te ksaj,dmth me zhgarravina me korigjime dhe mduket tkam then 3bla:thjesht fantastike...sidomos pjesa pasqyres dhe e shembellimit te atij njeriu... | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 10:27 pm | |
| | |
| | | angel boy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10377 Mosha : 33 Vendndodhja : aty miii..nuk po me shef Hobi : te permbush nje premtim te dhene..... Koha e lire : mbaj familjen me buke..se qajn kalamajt pastaj po te mos jem une Piket : 1150 Data e regjistrimit : 26/07/2008
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 10:32 pm | |
- Kohet ndryshojne. Akrepi i sekondave vazhdon te eci pa asnje pauze. Bashke me akrepin e sekondave kaluan dhe castet tona, ato caste qe tani me bejne te dukem i vjeter megjithese ishin fraksione sekondash. I vrare ne fytyre dhe jo vetem, rri statik me nje buzeqeshje megjithese jo i lumtur, vazhdoj te jetoj megjithese jo i gjalle..
Jetoj me nje asye te paarsyeshme, jetoj per te arritur nje finish vendndodhjen e te cilit as vete nuk e di, jetoj me shpresen se nje dite do te gjej vete kuptimin e jetes time te pakuptimte. Nje arsye iku, nje kuptim u kthye ne pakuptimesi, bashke me keto vdiqa dhe une. Eci ne nje rruge te braktisur prej njerezve, kthej koken ne nje pasqyre dhe shoh shembellimin e dikujt... nje te vdekuri qe ecen ne rruge duke u perpjekur te rimarre serish jeten e tij mbrapsht. Kthej koken nga ana tjeter dhe nuk shoh asnje. I vetmi qe eshte ne mes te rruges eshte trupi im qe zvarit kembet ne asfalt duke u perpjekur te beje nje hap me shume, duke u perpjekur te beje nje hap i cili mund te ndryshoje jeten e ketij trupi i cili ka mbetur pa shpirt. Papritur ne horizont sheh nje fund i cili ishte akoma i paperfunduar. Atehere ky trup i perkulur nga tejlodhja e shkaktuar nga jeta e tij niset drejt ketij fundi te bulevardit. Rruges u pengua, u derrmua me keq, megjithate fakti qe po gjakosej do te thonte se atij i kish mbetur qofte edhe nje fije jete. U zvarrit, u perpoq me gjith forcat te cohej dhe u cua, u ngrit fuqishem dhe vazhdoi te ecte. Duke "udhetuar" filloi te shpejtonte hapin e tij. Kish humbur shume kohe gjate rruges dhe kete e kuptoi mjaftueshem vone ose heret sa qe ndoshta e kish mundesine per te rikuperuar kohen e humbur. Ndoshta e kam perfunduar ate rruge, ndoshta jam ne fund te saj... por akoma skam pare fundin...... trebla vertet nje ese mbreslenese..vertet e ke shkruar shum bukur..duket qe te gjitha fjalet kan dal nga thellesia e zemres ne nje cast meditimi..urime..je vertet i talentuar | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 10:43 pm | |
| flm gyso... | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 10:46 pm | |
| desh harrova nje detaj.. e kam nis kete ese nje dite kur po pija kafe ke kinemaja tek pulle .. ate dit kam pas I-podin e juxhenit dhe jam drymezu nga nje kenge e him-dont fear the reaper(dmth nga vargu i pare dhe i dyte)... e po ta shohesh ka njefare ngjashmerie me fjaline e pare e te dyte.... pastaj te tjerat i vazhdova vete.. mbaroi dhe ba8ria..lol | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 11:21 pm | |
Jetoj me nje asye te paarsyeshme, jetoj per te arritur nje finish vendndodhjen e te cilit as vete nuk e di, jetoj me shpresen se nje dite do te gjej vete kuptimin e jetes time te pakuptimte. Nje arsye iku, nje kuptim u kthye ne pakuptimesi, bashke me keto vdiqa dhe une. Eci ne nje rruge te braktisur prej njerezve, kthej koken ne nje pasqyre dhe shoh shembellimin e dikujt... nje te vdekuri qe ecen ne rruge duke u perpjekur te rimarre serish jeten e tij mbrapsht. Kthej koken nga ana tjeter dhe nuk shoh asnje. I vetmi qe eshte ne mes te rruges eshte trupi im qe zvarit kembet ne asfalt duke u perpjekur te beje nje hap me shume, duke u perpjekur te beje nje hap i cili mund te ndryshoje jeten e ketij trupi i cili ka mbetur pa shpirt. Papritur ne horizont sheh nje fund i cili ishte akoma i paperfunduar. Atehere ky trup i perkulur nga tejlodhja e shkaktuar nga jeta e tij niset drejt ketij fundi te bulevardit. Rruges u pengua, u derrmua me keq, megjithate fakti qe po gjakosej do te thonte se atij i kish mbetur qofte edhe nje fije jete. U zvarrit, u perpoq me gjith forcat te cohej dhe u cua, u ngrit fuqishem dhe vazhdoi te ecte. Duke "udhetuar" filloi te shpejtonte hapin e tij. Kish humbur shume kohe gjate rruges dhe kete e kuptoi mjaftueshem vone ose heret sa qe ndoshta e kish mundesine per te rikuperuar kohen e humbur. Ndoshta e kam perfunduar ate rruge, ndoshta jam ne fund te saj... por akoma skam pare fundin...... shuuum depresive por e ndjere hmm gjera te tilla kam plot ne ditar, por sdu ti nxjerr pse s`mban ditar ti, tben tndihesh mir | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Thu Mar 12, 2009 11:24 pm | |
| do filloj...nje si tip ditaridmth jo me kuptimin e plote te fjales po te shkruaj kshu gjerash dmth....ja mora juxhit nje bllok... | |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: krijime tuajat Fri Mar 13, 2009 12:24 am | |
| | |
| | | Mars Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 6920 Mosha : 33 Vendndodhja : Ika nga atje ku isha Hobi : basket dhe jo vetem Piket : 28 Data e regjistrimit : 10/07/2008
| Titulli: Re: krijime tuajat Fri Mar 13, 2009 12:33 am | |
| | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Fri Mar 13, 2009 12:34 am | |
| hahahaahahahahaha,thuj tme sjelli fishen se harron ai dreqi aman elda kujtoja | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Fri Mar 13, 2009 12:47 am | |
| mos dilni nga tema | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Fri Mar 13, 2009 2:11 am | |
| Nje fije shprese
Perseri vetem
i larguar nga njerezit, i larguar nga kjo bote ne kerkim te dickaje, ne kerkim te asaj qe i kam harruar kuptimin. I vetem
midis te tjereve, i humbur
ne shtepine time , I trishtuar
ne mes te lumturise
E vetmja arsye qe me mban gjalle eshte nje fije shprese , e cila duket sikur do te keputet nga momenti ne moment, ajo fije e cila lidh jeten time dhe nuk e le ate te bjere ne ate humnere te asgjese , ne ate humnere te pafund e cila duket si nje udhetim pa krye ,por nuk mundem as te ngjitem me lart sepse ajo fije do te tendosej edhe me shume e nuk do te duronte me. I varur atje, shpresopj se do te vije dikush,dikush i cili do te me terheqe siper ne nje menyre te tille qe te mos kepuse fijen. Do arrij valle ai person ne kohe, apo do jete teper vone? Gjeja te ciles I druhem me shume eshte se mos ai person nuk ekziton fare dhe ketu vjen momenti ku une behem gati per te rene ne ate asgjene. Po jetoj nje jete te ciles ja kam ndjere kuptim vetem shume pak momente , po jetoj nje jete pa kuptim ,po jetoj nje jete per ti gjetur nje kuptim, po jetoj nje jete thjeht per te mos vdekur
Po jetoj per te mos rene me nga ajo piramide, majen e se ciles e ngjita shume shpejt e tani vuaj renien e saj. Ne cdo ane qe rrotullohem, ne cdo pozicion qe mundohem te fiksohem, nuk mund te frenoj dot. A mundet dikush te me jape nje dore te ringjitem perseri, a mundet dikush te me hedhe nje litar se ajo fije po keputet , a mundet dikush te me coje perseri drejt asaj maje,a mundet dikush te me ndihmoje,a degjon njeri ,a me ndihmon njeri
se jam duke vdekur???? | |
| | | Glamours' Master Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 410 Mosha : 39 Vendndodhja : Ne zemren e dikujt! Piket : 210 Data e regjistrimit : 06/02/2009
| Titulli: Re: krijime tuajat Fri Mar 13, 2009 3:31 pm | |
| Jam vetem...I Ulur ne kolltukun e dhomes se pritjes qe ne imagjinaten time me gjan me fronin mbreteror...Pse vall kjo imagjinat? Duke menduar se jam qendra e shum gjerave por jo me i rendesishmi me jep forcen te buzqesh...Te shoh jeten time me kupa te fituara here pas here,pas cdo disfate nje ngritje e menjehershme... A jam une ky? Shum me thon po!Ti je,forca,ylli yn i mbetur! Buzqesh... Shkrihem ne njerezit e tjeter e vuaj si to,qesh si to!Ne kte moment kuptoj se kam lindur e jam rritur per te lumturuar te tjere,ndoshta edhe ato qe nuk e meritojne kete gje... Tani po dal... Po bie shi por ndjehem jashtzakonisht mire sepse pas cdo lufte ka nje zhvillim...Nje ecje me fort perpara!Kjo per shkak se tashme ke mesuar se sduhet te besh te njejtin gabim,te mos e krijosh me te njejten situate... Kur eshte dimer mendon se sdo vije ndonje here pranvera por esht gabim...Shpreso dhe buzqesh sepse kur te ngrihesh te tjeret do te shohin me admirim...Fluturo me endrra e motive here pashere sepse jeta eshte me e bukur se vet mendja jote.... | |
| Titulli: Re: krijime tuajat Sun Mar 15, 2009 1:03 am | |
- Nje fije shprese
Perseri vetem
i larguar nga njerezit, i larguar nga kjo bote ne kerkim te dickaje, ne kerkim te asaj qe i kam harruar kuptimin. I vetem
midis te tjereve, i humbur
ne shtepine time , I trishtuar
ne mes te lumturise
E vetmja arsye qe me mban gjalle eshte nje fije shprese , e cila duket sikur do te keputet nga momenti ne moment, ajo fije e cila lidh jeten time dhe nuk e le ate te bjere ne ate humnere te asgjese , ne ate humnere te pafund e cila duket si nje udhetim pa krye ,por nuk mundem as te ngjitem me lart sepse ajo fije do te tendosej edhe me shume e nuk do te duronte me. I varur atje, shpresopj se do te vije dikush,dikush i cili do te me terheqe siper ne nje menyre te tille qe te mos kepuse fijen. Do arrij valle ai person ne kohe, apo do jete teper vone? Gjeja te ciles I druhem me shume eshte se mos ai person nuk ekziton fare dhe ketu vjen momenti ku une behem gati per te rene ne ate asgjene. Po jetoj nje jete te ciles ja kam ndjere kuptim vetem shume pak momente , po jetoj nje jete pa kuptim ,po jetoj nje jete per ti gjetur nje kuptim, po jetoj nje jete thjeht per te mos vdekur
Po jetoj per te mos rene me nga ajo piramide, majen e se ciles e ngjita shume shpejt e tani vuaj renien e saj. Ne cdo ane qe rrotullohem, ne cdo pozicion qe mundohem te fiksohem, nuk mund te frenoj dot. A mundet dikush te me jape nje dore te ringjitem perseri, a mundet dikush te me hedhe nje litar se ajo fije po keputet , a mundet dikush te me coje perseri drejt asaj maje,a mundet dikush te me ndihmoje,a degjon njeri ,a me ndihmon njeri
se jam duke vdekur???? ka shum nota pesimizmi ose nota trishtimi me sakt.. megjithate esht kaq e bukur trebla,te kto krijimet e tua gjen gjithmon pjes realiteti qe ndodhet brenda nje endrree...dmth shkurt mhb e ke qar ke nderthur fantastiken me realen... | |
| | | 0014 Sex De Fer Adoleshent
Numri i postimeve : 67 Mosha : 38 Vendndodhja : Elbasan Piket : 60 Data e regjistrimit : 18/02/2009
| Titulli: Re: krijime tuajat Wed Mar 18, 2009 7:09 pm | |
| i kam inat poezit ene krijimet te ktij lloji. | |
| | | *...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: krijime tuajat Sun Mar 22, 2009 11:15 pm | |
| E di !?! Jeta eshte ndonjehere si nje loje elektronikesupermario .E di? Jeta eshte nje ndoshta. Ndoshta jeta eshte e bukur,por kur nuk ben gabime te shtryra nga misteri ,aventura
Jeta eshte e bukur kur ti kenaqesh me aventurat e te tjereve e jo ti besh vete
Keni parasysh supermaron qe fola me pare! Kur ne loje te shfaqen dy rruge njera mister me rreziqe ku pas saj sheh gjera jeshile
Nje rruge tjeter e sigurt qe te con ne ate destinacion qe ti kerkon
rruge pa shume mundime. Cben ti ? Ndjek misterin dhe hipen ne pllaka qe jane si nje ure ,por qe ne momentin qe ti kercen per ne pllaken tjeter e para bie,e ty te duhet te kercesh me fort. Nese do te kthehesh ,por ke akoma kohe .Ke mundesi te kapercesh dhe tek nje pllake tjetere te kthehesh . Perseri
hidhesh e sheh qe gjithe ajo pjese jeshile qe ti pe me pare nuk eshte
por ty ste le kurioziteti. Nese kercen per te shuar ate kurieshtje ska me kthim
A te kthehem pa e provuar deri ne fund??? A te kthehem??? Gjithsesi te vetmit te kenaqur do te jene ata qe pane lojen. Ama ne loje ke tre mundesi..PO NE JETE???? | |
| | | | Sponsored content
| Titulli: Re: krijime tuajat | |
| |
| | | | krijime tuajat | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |