Facebook Page | Me pas sygjeroja dhe miqve;)
|
Sondazh | | cfare preferoni te pini me shpesh? | cigare | | 17% | [ 6 ] | birre | | 29% | [ 10 ] | pije te ftohta (sheno cfare) | | 31% | [ 11 ] | pije te nxehta (sheno cfare) | | 23% | [ 8 ] |
| Totali i votave : 35 |
|
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Krijime Letrare | |
|
+7vdekja_eshte_mundesia hot_spicy Glamours' Master Iron Snake *...BE YOURSELF...* Lacuna_Coil Child In Time 11 posters | |
Autori | Mesazh |
---|
Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Krijime Letrare Fri Feb 13, 2009 8:36 pm | |
| Hapa i teme te re meqe sdija ku ta postoja, njs kte e kam shkrujt para nje vitie gjys dhe ka qen nje shperthim i momentit
Dergjem. Ja tek me ke
kaq prane
si kurre ndonjehere, e zhveshur nga falsi dhe e veshur me kete mantelin e zymte te dhimbjes qe me shkon aq shume, mantelin qe ti e qepe enkas per mua, te kujtohet?. Ja ku me ke, ne vorbullen e veshtiresive, kurorezuar me harresen vezulluese
oh
por jo
ti sme sheh dot
ti me ke kaq larg
ti
gjithkush
dhe une dergjem brenda fasadave te shpirtit tim, gjunjezuar para heshtjes se dashurise, para veshtrimesh te verbra te botes perreth , para ulerisem se shurdhet te vetmise. Dergjem
tinuk je
askush nuk eshte
por vetem nuk jam. Dic po me perkedhel
ah zjarri
gjuhet e flakes lepihen embelsisht pas qenies sime
e shikon nuk jam vetem
ato me duan
flaket e brishta duan te ngrohim ekzistencen time
por me kot
e pamundur
veshtire te shkrihet ky shpirt I acarte, I mpiksur prej harreses, kohes; I ngjyer ne zhgenjime, mashtrime, genjeshtra e te verteta te heshtura te jetes
jeta
oh per ate qiell sa me rendojne shuplakat e saj. Dergjem
nen peshen e ligsht te shpirtit tim te thare, te flakur ne shkretetiren(humneren) e harreses. Duar
po dy duar te ndyra, te vyshkura e te fuqishme
I ndjej tek po shqyejne
po rremojne koshin e memories sime te lajthitur
dic kerkojne me ngulm
jo mos
ja tek po nxjerrin prej andej miliara apokalipse mendimesh
miliarda therrmija ndjenjash
kujtime qe rrasen, shtyhen tej, zihen; ne cdo kujtim qe zhvarroset, perpelitet cdo vene e imja, ulerasin te githa indet e trupit tim
por me kenaq kjo
po me vjedhin kujtimet
kujtimet qe per aq shume kohe jane perplasur ne bregun e zemres sime dhe kane therrmuar egersisht cdo shkemb te saj. Kujtime, kujtime, kujtime pa fund
tani po cuditem me thellesine e mendjes sime
si nuk ka plasur prej tyre
kuptoj qe po zbrazem
nuk ndiej me asgje
por jam e lumtur
po po e lumtur qe se ndjej me renkimin e zinxhireve te trashe e te rende te kujtimeve
jepini, ka mbetur akoma, shkundeni cdo arkiv te skalitur ne neurone
Dhe
ne kulmin e ekstazes sime, kur po ushqeja shpirtin me helmin e kenaqesise, duart qe po shponin koken time dhe germonin ate mizorisht, u terhoqen, te lodhura
apo te sfiduara nga kujtimi I rradhes
gjaku me vlon nga ethet e kujtimit te rradhes
nje pale sy qe cajne perms rrenojave te dhomes se zemres sime
oh per ate qiell je ti
Syte e mi pikojne gjak, zemra ime pikon lot, lotet perbaltin pluhurin e harreses. Zemra ime e krisur perpelitet nga ndjenja e injektuar prej teje. Ja tek te kam ty
kujtimin tend dhe
cuditerisht ndihem e ngopur prej ketij kujtimi qe dergjej brenda meje
kujtim qe me mbush mushkerite me ajrin e lumturise. Ja ku e ndjej kujtimin tend
te ndjej ty qe vazhdon te nenshkruash fatin mbi rrenojat e damareve te mi
jo prit
ti nuk mund
une nuk mund te lejoj te me sakatosh serish shpirtin
duhet te vras
duhet te vras kujtimin tend edhe pse e di qe kjo do te thote te vras gezimin, te vras nje pjese te qenies sime, jeten e jetes sime
Jo, mos me shiko ashtu tani qe po e ndjen fundin e sketerre
mos me lyp tani ate per te cilen une tu pergjerova sa e sa here: faljen
jo
falja me shqyen shpirtin
se di pse
nuk e duroj dot torturen e faljes. | |
| | | Lacuna_Coil Administratore
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| | | | Child In Time Moderatore
Numri i postimeve : 9831 Mosha : 34 Vendndodhja : At the Hill of Madness Koha e lire : sex drugs & rock n roll Piket : 5367 Data e regjistrimit : 19/07/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Fri Feb 13, 2009 8:41 pm | |
| eh ca bravo, tani kur e lexoj them...car debile :P:P | |
| | | *...BE YOURSELF...* Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Wed Apr 22, 2009 10:52 pm | |
| Ka kohė qė sshihemi dhe ndjej si tė harroj une dalėngadal si vdes tek une kujtimi yt si vdesin flokėt dhe gjithēka.
Tani kėrkoj poshtė e lartė njė vend ku ty tė tė lėshoj nje strofė a notė, a njė brilant ku tė tė lė, tė puth, tė shkoj.
Nė stė pranoftė asnjė varr asnjė mermer, a morg kristal mos duhet vallė prapė tė tė mbart gjysėm tė vdekur, gjysėm tė gjallė.
Nė sgjetsha hon ku tė tė hedh do gjej njė fushė a njė lulnajė ku butėsisht porsi polen gjithkund, gjithkund tė tė shpėrndajė.
Tė tė mashtroj ndoshta kėshtu dhe tė tė puth tė ik pa kthim dhe nuk do dine as ne askush harim ish ky a sish harim.
SESHTE I IMI,PO I KADARES..THJESHT ME PELQ SH ... | |
| | | Child In Time Moderatore
| Titulli: Re: Krijime Letrare Wed Apr 22, 2009 10:55 pm | |
| - *...BE YOURSELF...* shkruajti:
- Ka kohė qė sshihemi dhe ndjej
si tė harroj une dalėngadal si vdes tek une kujtimi yt si vdesin flokėt dhe gjithēka.
Tani kėrkoj poshtė e lartė njė vend ku ty tė tė lėshoj nje strofė a notė, a njė brilant ku tė tė lė, tė puth, tė shkoj.
Nė stė pranoftė asnjė varr asnjė mermer, a morg kristal mos duhet vallė prapė tė tė mbart gjysėm tė vdekur, gjysėm tė gjallė.
Nė sgjetsha hon ku tė tė hedh do gjej njė fushė a njė lulnajė ku butėsisht porsi polen gjithkund, gjithkund tė tė shpėrndajė.
Tė tė mashtroj ndoshta kėshtu dhe tė tė puth tė ik pa kthim dhe nuk do dine as ne askush harim ish ky a sish harim. SESHTE I IMI,PO I KADARES..THJESHT ME PELQ SH ... oh esh kaq e mrekullushme, esh hyjnore.. bravo rez
Edituar pėr herė tė fundit nga Child In Time nė Wed Apr 22, 2009 11:01 pm, edituar 1 herė gjithsej | |
Numri i postimeve : 2335 Mosha : 34 Vendndodhja : nga pak brenda te gjitheve Koha e lire : miq, libra, foto, pishina, internet, gjume, shetitja, tv ... Piket : 1262 Data e regjistrimit : 13/12/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Wed Apr 22, 2009 10:59 pm | |
| ehhh mu mbushen syte me lot kur e lex sot kete para klases | |
| | | Iron Snake Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 283 Mosha : 37 Vendndodhja : Pėrballė McLaren-it Piket : 100 Data e regjistrimit : 01/11/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Thu Apr 23, 2009 12:32 am | |
| | |
| | | Glamours' Master Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 410 Mosha : 39 Vendndodhja : Ne zemren e dikujt! Piket : 210 Data e regjistrimit : 06/02/2009
| Titulli: Re: Krijime Letrare Mon Apr 27, 2009 1:40 am | |
| Donte ta bente keng nje shoku im rrepist :D Dhe e shkrova une :D
Preke zemren time kur me sheh me ato sy me jep mua jet kur qendron ti me muuuu Eja nshtratin tim kur enderroj per tyyyy Qendro ti me mua kur me merr malli per tyyy
Se vjen kjo bot me nje enderr te fuqishme Dhe shpirtin ma copton nje dashuri mahnitse Kaq shum sa enderroj zemra ime s`funksionon Pres un cdo moment yllin tim te shikoj Me tik-takun e zemres time do filloj te jetoj
E ndjej qe me do pse mua sme tregon Ndoshta pret momentin ku njerez sdo te ket Do te zgjasesh buzen tende do te puth me te vertete I gjith ky do jet fundi endres time Ku si bebja qe lind do te jete zemra ime
Ej imagjinoni para 8 vjetesh :D | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Krijime Letrare Mon Apr 27, 2009 7:46 pm | |
| Ishte njeher nje vajz qe se njihte trishtimin...urrejtjen...zhgenjimin..Njifte vec dashuri paqe e gezim. Por u rrit..Gjithcka ndryshoi..U mbyll ne veten e asaj..Nuk ekzistonte me asgje per ate..Jeta e asaj ishte thjesht nje leter e zez kur asgje nuk dukej. I mungonte gezimi...Nje dit e arriti kur dike njohti..qe jeten ja ndricoi...Ja beri shumengjyreshe... Fatmiresisht vajza u gezua...Por gezimin? Prap se kuptonte kjo fjal...Donte te kapte ylberin qe te merrte me shum ngjyra...Por ce do...nuk e arrinte. I duhej te hidhej shum lart...Por ishte e shkurter...Nuk arrinte as te gjysma..Ylberi ikte edhe me lart..Lumturia e saj e paket iku fare.. Per te nuk vlente me asgje pervec muzika...Urrente diellin...Ngrohtesin... Dashuronte gjakun..ftohtesin... Por nje dit...duke ndenjur e trishtuar...pas disa muajsh gezimi iu rikthye...Deshira e saj u plotesua...Ai person iu kthye.. Por...lumturia prap nuk ishte e plohte...Kerkonte me shum po kishte frik pasi do ta largonte. U mundonte por u lodhte....Jeta e saj ishte thjesht dicka qe njerzit e perdornin si kazan plehrash Nje dit te lumtur me ate person kazani u mbush plot...Dashuria iku perseri...Urrejtja filloi... Gjithcka per te mori fund...Nuk ja vlente asgje..ASGJE...Provoi vretvrasjen...Por e ndaloi...PSE valle? Kuptoi qe jeta nuk esht vec dashuri dhe gezim...Ka veshtiresi...Akoma keto veshtiresi vajza po i kalon po e di qe nje dit do tja arrij... Do jet ajo vajz qe ishte 10 vjet me par...duke buzeqeshur dhe duke pasur pavaresin dhe gezimine plot te saj... Do ti duhet te kapercej shum male...Po nje dit do ta arrij ylberin...Do ta arrij...dhe jeta do jet vec nje GEZIM
Edituar pėr herė tė fundit nga S.A.M nė Tue Jun 09, 2009 8:33 pm, edituar 2 herė gjithsej |
| Titulli: Re: Krijime Letrare Thu Apr 30, 2009 11:10 pm | |
| Edhe kur kujtesa
Edhe kur kujtesa ime e lodhur Ashtu si ato tramvajet e pasmesnates Vetem ne stacionet kryesore do te ndaloje, Une ty s'do te harroj.
Do te kujtoj Mbremjen e heshtur, te pafund te syve te tu, Denesen e mbytur, rrezuar mbi supin tim Si nje debore e pashkundshme.
Ndarja erdhi Po iki larg teje... Asgje e jashtezakonshme, Vec ndonje nate Gishtat e dikujt do te mpleksen ne floket e tu Me te largetit gishtat e mi, me kilometra te gjate... | |
| Titulli: Re: Krijime Letrare Thu Apr 30, 2009 11:11 pm | |
| Mall
Ca pika shiu rane mbi qelq. Per ty une befas ndjeva mall. Jetojme te dy ne nje qytet, Dhe rralle shihemi sa rralle.
Edhe m'u duk pak e cuditshme Si erdh kjo vjeshte, ky mengjes. Me qiejt e ngrysur pa lejleke Dhe shirat pa ylber ne mes.
Dhe thenia e vjeter e Heraklitit Sec m'u kujtua sot per dreq: "Te zgjuarit jane bashke ne bote, Kurse te fjeturit jane vec".
Ne c'enderr kemi rene kaq keq, Qe dot s'po zgjohemi valle?... Ca pika shiu rane mbi qelq Dhe une per ty sec ndjeva mall. | |
| Titulli: Re: Krijime Letrare Thu Apr 30, 2009 11:11 pm | |
| | |
| | | hot_spicy Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Fri May 15, 2009 7:09 pm | |
| (KRIJIM I MOMENTIT NE OREN 2 E 34 TE NATES PARA CA DITESH.... E KAM MESUAR PERMENDESH AQ HERE E KAM LEXUAR..)
Ti heshte..... ne fraksion te sekondes ti heshte....e kapa me shpejtesine e zerit tend ate heshtje....ehh cfare ishte drita uji zjarri jeta para asaj heshtje?? ASGJE ti prap heshte!!!!! me ulerimen e nje te vdekuri ne momentet e fundit te jetes i degjoja ato qe donte tme thoshte ajo heshtje....i degjoja...i degjoja..a..a... ti me flisje...po po.. me flisje me flake,me zjarr,me terbim.. me sulje plumba,me hidhje thika,me plagosje me grushta me britma therese... por prape heshte... tu luta te flisje tme shaje tme injoroje tme vrisje tme harroje tme merrje cdo gje qe kisha.. por ti prap HESHTE....HESHTE E DASHUR HESHTE.... heshte sepse doje me shume nga une heshte sepse zemra se nxirrte dot ate qe kishte brenda..heshte sepse doje tme vrisje mua... i vure flaken dashurise i vure zjarrin ndjenjes i vure piken fjalise i vure vulen letres asaj letre qe aq bukur nisem ta shkruanim te dy...te dy bashke... por ti prap heshte.... VETEM HESHTE...... | |
| | | vdekja_eshte_mundesia Adoleshent energjik
Numri i postimeve : 10215 Mosha : 35 Vendndodhja : gjithkund ku esht melu Hobi : tmos i rri kurr larg melut Koha e lire : flas ne tel me melun Piket : 6542 Data e regjistrimit : 17/07/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Fri May 15, 2009 7:11 pm | |
| | |
Numri i postimeve : 15511 Mosha : 32 Vendndodhja : ♥♥14 dhjetor 2008 ♥♥ Hobi : Te kujtoj kohet e shkuara... Koha e lire : ♥♥Flas ne cel me amoren ♥♥ Piket : 10435 Data e regjistrimit : 12/11/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Fri May 15, 2009 7:13 pm | |
| | |
Numri i postimeve : 18764 Mosha : 33 Vendndodhja : Finlanden se nderroj me asgje ne bot...:(:( Hobi : cte dali perpara,mjfaton tme pelqej..... Koha e lire : e lire le te mbetet....dhe me te,te bashkohet dhe my kitare :P Piket : 5690 Data e regjistrimit : 29/06/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Fri May 15, 2009 7:14 pm | |
| - hot spicy shkruajti:
- (KRIJIM I MOMENTIT NE OREN 2 E 34 TE NATES PARA CA DITESH....
E KAM MESUAR PERMENDESH AQ HERE E KAM LEXUAR..)
Ti heshte..... ne fraksion te sekondes ti heshte....e kapa me shpejtesine e zerit tend ate heshtje....ehh cfare ishte drita uji zjarri jeta para asaj heshtje?? ASGJE ti prap heshte!!!!! me ulerimen e nje te vdekuri ne momentet e fundit te jetes i degjoja ato qe donte tme thoshte ajo heshtje....i degjoja...i degjoja..a..a... ti me flisje...po po.. me flisje me flake,me zjarr,me terbim.. me sulje plumba,me hidhje thika,me plagosje me grushta me britma therese... por prape heshte... tu luta te flisje tme shaje tme injoroje tme vrisje tme harroje tme merrje cdo gje qe kisha.. por ti prap HESHTE....HESHTE E DASHUR HESHTE.... heshte sepse doje me shume nga une heshte sepse zemra se nxirrte dot ate qe kishte brenda..heshte sepse doje tme vrisje mua... i vure flaken dashurise i vure zjarrin ndjenjes i vure piken fjalise i vure vulen letres asaj letre qe aq bukur nisem ta shkruanim te dy...te dy bashke... por ti prap heshte.... VETEM HESHTE...... wwwoooowww mel shum e bukur | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Krijime Letrare Tue Jun 09, 2009 8:26 pm | |
| me zgjat doren un te ta kap ftoht,dhe frik ndjej kam sh frik po mendoj,,, tymi efektin se ka po njesoj zemer ku je tani per ty kam nevoje nxito shum mos me ler ketu eja zemer nxito njehere me duket sikur zemra me rreh fort e njehere ndalon kur do mbaroj ky makth the end ku je??? e shoh qe po kendon po kenga pse smbaron??? kjo esht poema ime zemer te thash do ta shkruj ty nuk me pelqen dhe aq po... te tpelqej ty... ky esht fundi mike... miku im me i mire ky esht fundi miku im i vetem... hajde dhe ti...te pres ke stacioni "FUNDI"
mos te guxoj njeri ta shaje eee....joke.... |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Krijime Letrare Tue Jun 09, 2009 8:31 pm | |
| me zgjat doren un te ta kap ftoht,dhe frik ndjej kam sh frik po mendoj,,, tymi efektin se ka po njesoj zemer ku je tani per ty kam nevoje nxito shum mos me ler ketu eja zemer nxito njehere me duket sikur zemra me rreh fort e njehere ndalon kur do mbaroj ky makth the end ku je??? e shoh qe po kendon po kenga pse smbaron??? kjo esht poema ime zemer te thash do ta shkruj ty nuk me pelqen dhe aq po... (shpresoj) te tpelqej ty... ky esht fundi mike... miku im me i mire ky esht fundi miku im i vetem... hajde dhe ti...te pres ke stacioni "FUNDI"
me falni po kisha harru me shkrujt i fjale... |
| Titulli: Re: Krijime Letrare Tue Jun 09, 2009 8:43 pm | |
| mua me pelqen per vete, shum | |
| | | Vizitor Vizitor
| Titulli: Re: Krijime Letrare Tue Jun 09, 2009 8:45 pm | |
| |
| Titulli: Re: Krijime Letrare Wed Jun 10, 2009 12:23 pm | |
| - Vizitor shkruajti:
- me zgjat doren
un te ta kap ftoht,dhe frik ndjej kam sh frik po mendoj,,, tymi efektin se ka po njesoj zemer ku je tani per ty kam nevoje nxito shum mos me ler ketu eja zemer nxito njehere me duket sikur zemra me rreh fort e njehere ndalon kur do mbaroj ky makth the end ku je??? e shoh qe po kendon po kenga pse smbaron??? kjo esht poema ime zemer te thash do ta shkruj ty nuk me pelqen dhe aq po... te tpelqej ty... ky esht fundi mike... miku im me i mire ky esht fundi miku im i vetem... hajde dhe ti...te pres ke stacioni "FUNDI"
mos te guxoj njeri ta shaje eee....joke.... uau | |
| Titulli: Re: Krijime Letrare Mon Jun 15, 2009 6:27 pm | |
| NE RRUGEN E DASHUR TE QYTETIT TIM..... Ne qytetin tim u riktheva serisht e terhequr nga nostalgjia.U riktheva edhe njehere si vite me pare ne rrugen e dashur te qytetit tim,ne rrugen e mendimeve te mia.Nje ere e lehte e shkundte pluhurin e harreses.Aty rastesisht takoheshim ne te dy.Aty ku rruget kryqezoheshin dilnim para njeri-tjetri pa faj,shkembeheshin pa fjale dhe me pas secili ndiqte rrugen e tij.Buzeqeshnim permes syve te miresise,por asnjehere se thyem akullin.Ndonese NUK TE NJIHJA ne emer ,te kisha pagezuar miku im i heshtur... Une ndoqa rrugen e jetes time,u largova nga qyteti dhe ty ste pashe me... Nuk e di se cngjau me ty,me mua,me ne... Rruga nuk kishte ndryshuar.Kalldremii shtruar dhe pema shumevjecare qendronin ende aty,sikur tik-taku i ores pergjate ketyre viteve te kishte qendruar ne vend.A thua ngaqe priste te shihte udhetaret e saj te preferuar:mua dhe ty?????Ajo peme e lashte ruante dhe histori te tjera,dashuri te tjera.Ngrita koken lart ne heshtje.Papritur pashe dike nga larg qe vinte drejt rruges,po me ate ecje dhe ate siguri.Pas kaq shume vitesh rruget tone u kryqeuan serisht..Ende i ruaja misteret e tua,syte e tu enigmatike...Si dy miq te vjeter me mallin e takimit u pershendetem dhe..... SECILI NE RRUGEN E TIJ..... | |
| | | Soldier Of Fortune Web-master
Numri i postimeve : 4547 Mosha : 33 Vendndodhja : Ne rrethin e 7-te te purgatorit Hobi : Noti Piket : 323 Data e regjistrimit : 21/06/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Tue Jun 16, 2009 12:38 pm | |
| E kam bere vete
Naten e erret rri dhe veshtroj E vizionin tend ne boshllek vizatoj Ne dhome me mua nuk ka asnji Jam vetem une dhe kjo gjysempoezi Tani mendimet e mia hidhen shume lart Aty ku ka endrra, romanticitet dhe art Ca perqafime e perkedhelje po mendoj Dhe vizionin tend vazhdoj ta vizatoj Kush nuk fle endrrat i jeton Sidomos sot kur kam imazhin qe me frymezon Do ta mbush me gjithcka ate imazh Dhe kte nate do ta kaloj me me te bukrin peisazh Me buzeqeshje e shikime imazhin do ta mbuloj Sepse ne erresire e shikoj sic e deshiroj Ne erresire kufirin nuk e shef dot Imagjinaten e con aty ku zemra te ndjehet plot E prap imazhin perbindshem fokusoj Tani ai nuk eshte me njesoj Me afrohet e me afrohet me prane Dhe une jam i pafuqishem ne kete erresire te paane Ne fund kundra vetes nuk dal E me imazhin gjendem perball Mjaftojne dy sekonda qe une te mos rezistoj Imazhin furishem brenda vetes e strehoj | |
| Titulli: Re: Krijime Letrare Tue Jun 16, 2009 3:10 pm | |
| e papame soldier...........bravoo.... :D :D :D lum si ky imazhi thuaj :D | |
| | | Enny-Art Adoleshent progresiv
Numri i postimeve : 362 Mosha : 32 Vendndodhja : kopshti botanik* Hobi : prej kartoni Koha e lire : Nitirum in Vetitum...sic thot poeti latin Ovid Piket : 186 Data e regjistrimit : 21/07/2008
| Titulli: Re: Krijime Letrare Thu Jul 23, 2009 2:46 am | |
| i gj vogel wheuehiejieweejee Im shy Im shy.. -Dua te largohem e zhveshur, Te vrapoj, Mos te me arrije era e rrobave qe digjen.. Ta shtroj shpirtin .. me fishekzjarre, Qe kur te plase prej trishtimit, Te nxjerre ngjyra verbuese, mos ta kuptoj sa shume dhemb..- | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Krijime Letrare | |
| |
| | | | Krijime Letrare | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |